0 oy
2,612 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bunu  yazacagimi hiic dusunmezdim.

Dun  tartismistik esmde sinirini tabaktan cikardi duvara firlatti oturma odasnda her yer tabak kirigi oldu inat ettm supurmedm . O kirdi o suprsun diye supurmedi bnde bugun kirdgin gbi supur topla vs die baski yaotim oda supurmiyecegini benim supurmemi istedi bnde inatlastm vs derken uzadi bu muhbbt baktgn zaman biz cok sacma sebeplerden tartisioruz zaten neyse bnde verdm cocugu kucagina sen bebegi emzir sen emzirirken bnde supururum feln mutfaga gttm. Bebek icerde agliordu susmamis bebek ac tabi. Bir tekme kapiya Allhim noldugunu sasirdm. Bu bebegi kullanma bebek aglio bebegi tartsmaya karistirma vs emzirceksin felana geldi muhbbt bende bu hareketlerine dikkat et ben senin psikopatligini cekemem dedim.

Topladm cantami sardm kizimi baddaniyeye cikiyorum kapiyi kitledi gitme ben giderm dedi bnde nereye gidiosan git bana karisma ben gidecem dedm. Gidersen donusu olmaz dedi bak bak  birde tehdit edio ulan inat eden insan tehdit edilirmi hic bnde naparsan yap gidicem dedm aldm kizi indm asagiya minibus tam evimin karsi si gectm minibs bekliorm kizimin ilaclarini unutmusm aradm ilaclari indir dedm  indirmiorm dedi yuzume kapatti. Mesj attim yok getrmio sonradan aradi gel ilaclari al ben indiremem dedi bnde  gttim ilaclari aldim kendi kiyafetlerimide topluyordum aceleden pek bisi alamamistm kendi kiyafetlernide al bu eve bida giremiceksin pazrtesi davayi acacam dio donusun olmaz dedi bn israrla gttim ya kuyrugu dik tutuyo. Bnde topladm zaten  ac sknti yok dedm  cantami gordu sustu. Bebegi emzirimde ole gidim die bebisi emziriordm  geldi yanima .  Gitme kal burda ben kizimdan ayri duramam  bebege bak  bebek disinda konusmiyalm bebek icn sunu al jbunu al disinda sohbet etmiyelim  dedi bende biraz dusundum mantikli geldi. Ayni evde yasamaya devam nikahda devam edicek ama  kari kocaliga dair hiccc birsey olmicak konusmicaz .  Bildigin basbayagi ev arkadasi olucaz yani bi yandan buruk gibiyim sanki ama bi taraftanda mutluyum oh bee die. Biz kari koca olmayi pek beceremedk cok guzl arkadasiz birbirimize ama kari koca olunca hep kavga ettik.  Sebebi ise tek tarafli degl ikimizde ayni b¤kuz birbirimizi alttan almiyoruz birde uzerine inat yapiyoruz .  

Inat yapmayin adostlar :)

48 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hiç özelimi yazmadım yani şuana kadar.. Senin olduğunu görünce iki kez baktım doğrumu diye çok şaşırdım :( tamamen stres kaynaklı bu durum yoksa püftürük bi olay ama işte duygu karmaşaları yoegunluk vs vs hayat şartkarı yaşantı değişikliği asıl neden bunlar.. Valla lohusalıkta bu tür şeyler yaşamayan beri gelsin. Oluyor lohusanın duyguları etkileniyor etraftakiler bizden çok dopurduğundan daha bi lohusa tipler zaten.. Geçici bir durum nice bitti artık dediğim noktadan dönüşler oldu ki daha sıkı bağlanarak herkes yaşıyor bir şeyler ama sevgi varsa inanol düzeliyor herşey. Biraz mola biraz özlem iyi gelebilir maksimum  1hafta veriyorum oda sizin inat oluşunuzdan keçiler sizi. Duru kızıda senidw öpüyorum. Relaks ol ortada sorun yok duygu durum bozukluğu var oda hal olur sadece zaman... Aşk kazanır her zaman :) 
(2,351 puan) tarafından
Hadi baklim saol canim :*
Dedgn gbi stres  sknti yasam mucadlesi vs derken yorulduk. Biraz
-Reklam-
0 oy
(1,310 puan) tarafından

Dilerim kisa zmnda daha iyi gunleriniz olur canim hayrlisiyla duzelir insallah 

Benimkide bardagi firlatip kirmisti heryere paramparca:( cocuklar basar fln ayagimiza bisi olur die hemen toplamistim ama.hala hatirladikca icim acir ne kadar zmn gecti hala unutamiyorum hemde bi hic ugruna yani aman bsver:(

(2,351 puan) tarafından
Bn inat ettm toplamadm kizda emeklemeyip yurumuyo zaten ufak felan die.
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Ne oldu kzum size yaaa nazar değdi bak kesin su son zamanda olanlarda kafanızı yormuş olmalı evini bırakma nefes alın birbirinize yormadan hırpalamadan 
(2,351 puan) tarafından
Evimdeym zaten birazcik  ayni evde ayri kalicaz bakalim hayrlisi canm ne diyim yiprandik dedgn gbi
(3,149 puan) tarafından
Bazen olur böyle şeyler demek ki olması da gerekiyormus önemli olan konuşmasanız bile birlikte atlatabilmek yoksa herkesin yoluna gitmesi bi hoscakala bakar toparlarsınız inşallah
(2,351 puan) tarafından
Hayirlisi  diyelim bende bilmiom bole tabiki sacma bi karar ama gitsemdaha kotu olurdu o bana gitme kal diyemio kuyruk muhbbti bn gitcem dedm kalcam diyemem kuyruk muhbbti kuyruklarimz dik masallh hicte kuyruklarimza laf ettrmioruz. Bu gurur var ya gurur iste ahh ahh
(3,149 puan) tarafından
Merak etme canım evlilik herşeyi zamanla törpülüyor bir de bakmissin yıllar sonra kızdığın şeylere artık kızmıyorsun gurur yapmıyorsun
0 oy
(184 puan) tarafından
Peki sonra o kırık tabağı esin topladı mı ev arkadasi kararından sonra yani 
(2,351 puan) tarafından
Bunu mu dusundn yani :))

Hayr toplamadi bende toplamadm halen icerde yerde duruyorlar :)
0 oy
(13,702 puan) tarafından
Uyarı veren arkadaş az önce biri eski sevgilisiyle olan aşkını anlatydu git ona uyarı ver 
(2,351 puan) tarafından
Aaa eski sevgilisinde takili kalanlarida hic anlamiorm uyari veren arkdsta beni sevmiyen biridir o yuzden takmiom bosver :)
(1,933 puan) tarafından
Başlığı ne o postun merak ettim şimdi :))))
0 oy
(638 puan) tarafından
Ne kadar aksisin :) iyice şüphe ediyorum senden biz ikiz felanız heralde :)  siz birbirinize çok aşıksınız eşin tanıdığım bi insan sanki o da siniri gelince duramayanlardan aynı eşim :) biraz rahatlayın kafanızı dinleyin çok uzun sürmez ama özleyeceksiniz birbirinizi. Şuanda sen her zamankinden daha aksi, huysuz, çekilmezsin :) çünkü çoğalsın canım dünyaya bi camçn getirdin, daha geçmedi zor zamanlar . Bi kaç güne her şey yoluna girecek.

Şu uyarıyı veren arkadaş, buluttan nem kapmak demiş. Bazılarına da işte kocası kazık S.ksa yine de anlamıyor napacaksın 
(2,351 puan) tarafından
Evt biraz ayri durursak belki daha  iyi olur kafamizi dinleriz oda bende yorulduk stresti evdi vs sorumluluk bize agir gelior sanirm stres yapiyoruz ikimzde buda ilskimize yansiyo dogal olarak..


Uyariyi veren arkds beni sevmiyenlerden biridr gerck dusunuyorm bni sevmiyen bir kisi var :)) onun disnda sevmiyen varsa bilmiorm dile getrmediler hic :))

Haha doru dedn :)
0 oy
(845 puan) tarafından

Rabis sizde bizim gibisiniz bizde çok inadiz dediğimiz dedik

Bizde geçen gün tartıştık hala konuşmuyoruz sadece çocuk için konuşuyoruz akşamları ariyo bide napıosun diye o kadar. Biraz kafa dinlersiniz ama ayni evin içinde de iki yabancı olmak zor oluyo onun haricinde kafa dinlemek için güzel :)
(2,351 puan) tarafından
Ins bakalim :)) keyfi bilir 6 gune 40 im cikiyor  barsmassa barsmasin o zararda :)) gun sayiordu da :))
(845 puan) tarafından
Hahaha el mahkum desene barisir ozamana kadar :) bizde yatakları ayirmistik eşim dün sabah işten geldi bende yatıyorum kayda yatayım diyo bende yastigimi pikemi aldım gittim uyku sersemi unuttuğumu sanıyo:)
(2,351 puan) tarafından
Bnmki 24 saat yok yarin gece ise gidicek tee pazrtesi sabahi gelicek o  yorgunlukla yataga mi gelir yine icerdemi yatar bilmiorm. Bakalim :) ama cok inattir gelmiyedebilr yani keci gibi
(845 puan) tarafından
O gününü tamamlar öyle barış imzalar :) bizde çok inadiz birimiz ak derse diğerimiz kara diyor malesef. Eşim yine benden bi tık daha iyi fazla dayanamaz kusluge hadi opte barışalım der ama demeside 1 haftayı alır:)
(2,351 puan) tarafından
Bnmki cok inat bn onun kdar inat yapip uzatmayi sevmem ilskimize zarar verior die ama bakiom o uzatio bnde uzatiom artk napim körle yatan şaşi kalkarmis yok anam gun doluncada  gelmez bnm umidim yok :)
0 oy
tarafından
Heyecan mi arıyorsunuz :))) 
(2,351 puan) tarafından
Galiba  :))  hayatimiz cok monotonlasti biraz hareket katalim dedik tabak canak  kiriyoruz biz ole heyecan arayinca :)
tarafından
Tabaklara zam geldi yavrum yazıktır :) ben bazen 1 hafta konusmuyorum kafa rahat ohhh misss konusmamakla birlikte cokta satasiyorum gayet guzel oluyor tabak olayları bizde yok heyecan aramıyorum ben,:) aksiyon full adrenalin lazim bazen :))
(2,351 puan) tarafından
Misafr takimimin tabagiydi o barisirsak yeni bi  takim daha aldircam aynisindan bi tabaga  24 parca tabak seti ohh canima degsin pismanolsun kirdgina belki bidaha tabak kirmaya g•tu yemez o zamn bu pahaliya mâl oluyor diye :)
0 oy
(1,294 puan) tarafından

İkinizde suclusunuz kuzum bizde bir haftadr konuşmuyoruz yataklar ayrıydı bugün tartışma msjlasmayla iyice ilerledi annesini aradım oğlundan boşanacam terbiye namına hiç bişey yok falan açtım ağzımı yumdum gözümü bu eve gelince afedersin dünya üzerinde bulunan tüm meyvelerden almış ( meyve çok severim biliyo ) gelir gelmez sarilmalar opmeler affetmedim ama zorla affetmek zorunda bıraktı hoş istesem ikinci gün bı sarılsam erirdi ama ders alsın diye uzattım mevsu uzun yani sende fazla abartma biz ilk defa bu kadar uzun kuş kaldık ama deydi yalan yok :)

Üzülme hiç bu olay tatlı sonuçlanır

(2,351 puan) tarafından
Biz annelerimizi aramiyoruz bu karari vereli cok oldu tabi uzuluyolar die ne o bnm annmi ne bn onun annesini bu tarz seyler icn rahatsz etmiyoruz :))

Sonucunuda yasatip gorcez bakalim..
(1,294 puan) tarafından
Bizim olmayınız çok başka canm çok kötü tartstik boşanma derecesinde ciddi ciddi yoksa bende hemen başkalarıni karistrmam ilk defa karıştırdım iyikide yaptım keşke önce yapsaydım :)
(2,351 puan) tarafından
Dogrudur canim bzde ise yaramaz aksine ortalik birbirine girer abimle esim sknti yasarlar.
(1,294 puan) tarafından
Benimde kendi ailem olsa şuan babamın evinde olurdum ama onun ailesine dedim gelin oğlunuz alın polisi arayacam ben babamın evine gtmem o gidecek eski köyle yeni adet getiriyorum dedim evide vermiyorum oğlumla yaşayacaz oda bire i*t gibi bakacak dedim kaynanam hemen oğlunu yanına çağırmış etmedik laf bırakmamış eve bir geldi aslan kediye dönmüş:)
0 oy
(154 puan) tarafından
Çocuğu bahane etmiş ben sensiz yapamam dememişte
(2,351 puan) tarafından
Bnde bahane ettgini dsuuyorum..
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Biz eşimlebu moda girdiğimizde sonrasında daha da iyi oluyoruz :) 
(2,351 puan) tarafından
Hayrlisi guzelim :*
(1,826 puan) tarafından
Hahah biz de oyle oluyoruz manyak mıyız acaba :))
0 oy
(749 puan) tarafından
Bnce direk suc senin tartismasiz sensin kocan senden daha dusunceli valla k.bakma sacma sapa n biseyi buyutup cocugunu eline vermek nedir yazk bebege  bnce git ozur dile  sacma bi kvga  bosanmak ne kadar basit geliyir hayret. 
(2,351 puan) tarafından
Senin dsunce yapina gore oyle demkki . Saygi duyarm bn ole dsunmuyorum..
0 oy
(4,759 puan) tarafından
Nolfu kız size nazara geldiniz kuzum iyi mi şuan aranız tatlım 
(2,351 puan) tarafından
Yok konusmuoz iste  nasl iyi olsn canm
(4,759 puan) tarafından
Geçer tatlım sinir anıyla öyle demişsiniz kuzum
(2,351 puan) tarafından
bir zaman dedgmz gbi olacak sanirm yalnz kalmak iyi gelebilir..
(4,759 puan) tarafından
Aynen canım benim
0 oy
tarafından
Bizde 3 gundur ayniyız. Cocuk dişinda muhabbetimiz yok. Birde annem yanimda o üzulüyor.
(2,351 puan) tarafından
Biz misafr oldgnda hic bisi yok gbi davraniyoruz  genel olark. Yani yazik bak kadin uzuluyo :/
tarafından
Evet 5 gun sonrada 40 im cikiyor o da gidecek nolck bilmiyorum
(2,351 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Annenin akli hep sende kalir smdi ne olursa olsun annenlerin yaninda duzgun davranmasi gerk iste . Biz aileler olunca  yalandanda olsa sırıtıyoz belli etmiyoruz.. bizde yalniz bas basayken sacmalioruz..
0 oy
(318 puan) tarafından

Öyle olmuyor o işler tekrar barışırsınız iki güne :D:D

(2,351 puan) tarafından
Yasayip gorucez canm baklm :)
0 oy
(283 puan) tarafından
Ben hatayı sizde bulgum. 
(2,351 puan) tarafından
Duvara firlatip kirdgini tabagi  unutsamiydim her sinirlendginde birseyler mi kiracak ben o dusunceyle o sekilde hareket ettm neresi yalnis..
0 oy
(3,532 puan) tarafından
Siz çok iyiyydinz ya üzüldüm  
(2,351 puan) tarafından
Demekki cok iyide degilmis. Tartisma sal ak bi yere geldi ama affedilmicek seyler o tabak firlatma kapiyaa tekme atmak felan..
0 oy
(10,411 puan) tarafından
Kız saçmalamayın böyle şeymi olur birbirinizden özür diyeyin aynı ev içinde küslük inatlaşma bu ileyi giderse olan sana kızına olur canım İNŞAALLAH düzelirsiniz sizden güzel haberler bekliyorım
(2,351 puan) tarafından
Hayrlisi canm saol
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Barisirsiniz insallah. Cunku oyle gorunuyor. Ikinizde inat yapip alttan almamissiniz ama pismansiniz cok net görünüyor.  Bu ev arkadassligi fazla surmez bence: )
(2,351 puan) tarafından
Bakip görücez onu :)
(1,567 puan) tarafından
Insan sinirler herseyi diyebiliyor onemli olan iciniz :)
0 oy
tarafından
Neden tartıştınız ki bir anda konu ne canım
(2,351 puan) tarafından
Konu dünden geliyor dun  firlatti tabagi o gun bisi demedm ertesi gunde supur toparla kirdgn gbi dedm o suprmicem dedi vs inatlastik bos sebeplerden cikti yani baktgin zaman mantikli bi tartsma yok ortada . Ikimizde ayni b°kuz dedim ya iste inat ugruna..
tarafından
evet kuzum inattan olmuş ama dün neden fırlattı tabağı bende bir gun eşime kahvaltıda şakayla birşey söyledim sinirlneip masada ne varsa yere indirmişti hani tabağı fırlatma sebebini merak ettim
(2,351 puan) tarafından
Oncesnde kucuk bir tartsmistik konusmuyorduk ama birlikte yiyip iciyorduk velasil kelam bu uzum yedi tabagida icerde birakti bende kaldir tabagini dedim arkandan copunu mu toplicam senin die cikistm toplamadi yataga geldi yatti durtukledm 2 kere kalk tabagini kaldir diye oda odaya gitti bi ses guuum ben kapinin camini kirdi zannettm. Tabagi duvara firlatmis.


Normalde tabagi mutfaga gitur cay demle desem yapardi  . Niyeyse ogun o inat etti yapmadi ben inat ettm onun tabagini kaldrmicam die sala k sacma seyler iste
tarafından
Anladım canım yani zaten biraz  tartışmalıymışsınız ondan oda sınırını öyle çıkarmış bizimki gibi saçma şeyler de keşke boşanma lafını etmeseydi bu kadar basit bisey için demekki oda gerçekten çok sıkıntılı hayatta zor canım erkeklere de hak vermek lazım hele ki çocuk da olunca gider bitmiyor öyle düşün düzelirsiniz bence daha da fazla inatlasmayin kuzum yani hep idare ediyoruz herşeyin herkes senin yaşadıklarını yaşıyor ama bir anda bitmiyor olmuyor yani sakın ol sende üstüne gitme bakalım normal hayatiniza devam edin ama inat trip olmadan oda anlayıp yumuşar bence
(2,351 puan) tarafından
Zaten trip atilcak bi durum yok ben sadece o sucluda demiyorum ben hatami kabul ediorum ama o ole bi yapida biri degl sen sole sole yaptin ondan bole oldu die suclamaya gecip kendini savunuyor. Bende burda hataliydim demeyi bilmio..  bakalim bn de ole yapiom evimi temizliom smdi oda  balkonda uzanmis pufur pufur oh gel keyfim gel :))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 677 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,358 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 203 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 269 göst.
0 oy
32 cevap 852 göst.
26 Ekim 2022 Aile kategorisinde Zoze49maho67 (1,233 puan) tarafından soruldu

380,333 soru

11,387,948 cevap

34,891 kullanıcı

...