0 oy
2,610 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bunu  yazacagimi hiic dusunmezdim.

Dun  tartismistik esmde sinirini tabaktan cikardi duvara firlatti oturma odasnda her yer tabak kirigi oldu inat ettm supurmedm . O kirdi o suprsun diye supurmedi bnde bugun kirdgin gbi supur topla vs die baski yaotim oda supurmiyecegini benim supurmemi istedi bnde inatlastm vs derken uzadi bu muhbbt baktgn zaman biz cok sacma sebeplerden tartisioruz zaten neyse bnde verdm cocugu kucagina sen bebegi emzir sen emzirirken bnde supururum feln mutfaga gttm. Bebek icerde agliordu susmamis bebek ac tabi. Bir tekme kapiya Allhim noldugunu sasirdm. Bu bebegi kullanma bebek aglio bebegi tartsmaya karistirma vs emzirceksin felana geldi muhbbt bende bu hareketlerine dikkat et ben senin psikopatligini cekemem dedim.

Topladm cantami sardm kizimi baddaniyeye cikiyorum kapiyi kitledi gitme ben giderm dedi bnde nereye gidiosan git bana karisma ben gidecem dedm. Gidersen donusu olmaz dedi bak bak  birde tehdit edio ulan inat eden insan tehdit edilirmi hic bnde naparsan yap gidicem dedm aldm kizi indm asagiya minibus tam evimin karsi si gectm minibs bekliorm kizimin ilaclarini unutmusm aradm ilaclari indir dedm  indirmiorm dedi yuzume kapatti. Mesj attim yok getrmio sonradan aradi gel ilaclari al ben indiremem dedi bnde  gttim ilaclari aldim kendi kiyafetlerimide topluyordum aceleden pek bisi alamamistm kendi kiyafetlernide al bu eve bida giremiceksin pazrtesi davayi acacam dio donusun olmaz dedi bn israrla gttim ya kuyrugu dik tutuyo. Bnde topladm zaten  ac sknti yok dedm  cantami gordu sustu. Bebegi emzirimde ole gidim die bebisi emziriordm  geldi yanima .  Gitme kal burda ben kizimdan ayri duramam  bebege bak  bebek disinda konusmiyalm bebek icn sunu al jbunu al disinda sohbet etmiyelim  dedi bende biraz dusundum mantikli geldi. Ayni evde yasamaya devam nikahda devam edicek ama  kari kocaliga dair hiccc birsey olmicak konusmicaz .  Bildigin basbayagi ev arkadasi olucaz yani bi yandan buruk gibiyim sanki ama bi taraftanda mutluyum oh bee die. Biz kari koca olmayi pek beceremedk cok guzl arkadasiz birbirimize ama kari koca olunca hep kavga ettik.  Sebebi ise tek tarafli degl ikimizde ayni b¤kuz birbirimizi alttan almiyoruz birde uzerine inat yapiyoruz .  

Inat yapmayin adostlar :)

48 Cevaplar

+3 oy
(2,633 puan) tarafından
2 gün demez bi gülücüğe barışırsınız canım. Sıkma canını
(6,136 puan) tarafından
Mervenin kocası benim koca senin koca diyorum su aralar iyi değiller mevsim değişikliği onlara yaramadı
(2,633 puan) tarafından
Hahahaja :D Aynen öyle esra ablacım :D söyle bi kafalarına darbe indirip kendilerine getirmek lazım kocaları:D
(6,136 puan) tarafından
Oğlan olmasa saliverecem gitsin kafa dinleyeyim ama Oğlan da durmuyor benimde birine satmaya ihtiyacım var :))) cami avlusuna birakacam da izin vermiyorlar
(2,633 puan) tarafından
Hahajajajaja :D Deli :D getir ver bana :D
(2,351 puan) tarafından
Hahaha smdi anladm deli
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bnce de çok gereksiz inat emissinz Rabia kusura bakma ama süpürsen blkide böyle olmicakti 
(2,351 puan) tarafından
Belkide olmicakti ama sinirlenip tabak kiracak birde ben supurucem bu defada  nasil olsa kirip dokuyorum toparlio gecio gidiyor diye dusunur tekrar eder die supurmek istemedm kendi toplasn ki bida yapmasn die ama olmadi ters tepti is inada bindi
tarafından
Vallaha iyi yapmış.süpürmemekle bende olsam süpürmezdim inat olunca aynı inat bendede var o kırıp hırsını çıkaracak ben toplayacam oldu
tarafından
Sadece o değil ki erkek bu tersi kötü okur sen kadınsın al emzir demişsin yani bir de çocuğun yanında yaşanmış bunlar o daha kötü
Rabia sen daha önceleri mi bikiyosn hatırla sebepsiz yere nerden nereye gelmiştin ...
Aynı evin içinde öyle yaşanmaz illaki göz göze gelirsnz
Ama çocuğun yanında düzgün davranın sonra pişman olcksn
(2,351 puan) tarafından
Is zivanadan cikti kuyrugumu dik tutcam diye yaptgi inatlardan biktım napim hep bi traf adim atamaz ki..
tarafından
Evlilik bu biri bağırınca biri susuck yoksa yurumez
+1 oy
(1,933 puan) tarafından
Yaaa kötü olmuş üzüldüm canım ama aynı evdeyseniz barisirsiniz inşallah zaten
(2,351 puan) tarafından
Barissak bile bu aylar alir gbi bayagi ciddi konustuk bu karari cunku..
+1 oy
(9,651 puan) tarafından
Kız yasaklar cazibe uyandırır :D dostuz ayağına kocan pitis  pitis dizinin dibinde biticek ve final yatak odası..  bu finali gördüğüm için ki bunlar çok olası tartışmalar olduğu için ki sende çok olgun bir kız olduğun için geldi ve geçti diye bakıyorum kuzum.. siz arkadaş markadas kalamazsınız:D bi iki güne final olucak :D
(6,136 puan) tarafından
Kardeş geliyor desene :)))) her serde bir hayır vardır
(9,651 puan) tarafından
Aman kız okadar da değil:) barışicak kadar yakınlarınlar yeter :)) fazlasına gerek yok
(6,136 puan) tarafından
:-/ hahha barışacaklar da o kadar olmayacak hee fazlası olur eksiği olmaz :)) ateşle barut bacım onlar gerisini sen düşün rabia yaşasın:)))))
(9,651 puan) tarafından
:D bide kızın daha yeni lohusalık bitti yada biticek haklısın bisiler olur neysee.. oda onlarda kalsın..
(2,351 puan) tarafından
Icerde yatmaz ki balkonda yatar balkonda bi yer yatagimz var uff sert ama butun vucudun dinelnio adam orda keyif catar :) lohusaligimin bitiminede 1 hafta kaldi caniim :)
+1 oy
(628 puan) tarafından
Fevri davranmayın artık çocuk büyüyüp etkilenecek bu durumdan. En iyisi güzel bir aile psikoloğuna gitmeniz. Benim eşimde inat o yüzden ben çok üzerine gitmiyorum ağlayıp bir kaç saat konuşmuyorum. Ama yine birşey istiyormusun diyip birşey olmamış gibi devam ediyoruz. Yoksa çekilmez evlilik. Bazı şeyleri görmemek en iyisi. Zaman herşeyin ilacı sizin içinde. Sadece biraz sabırlı olun. Çocuk olunca tabiki bazı şeyler çok zor oluyor ama onlar için herşeyide yaparız gerekirse.
(2,351 puan) tarafından
Canm biz strese gelemioruz galiba cnku ne zamn sinr stres yapsak birbiirimize bulasioruz onun ev gecim derdi aldigi yetmio haftasonu ek ise gidiyo kosturuyor. Benm kizimn kan sonucu kotu cijti bnona takildm kaldm stres yaptm guluorm geciorm burda ama stres oldum  ben onasariorum oda bana sario bole olunca dedgn gbi  sofrada tartisip yemkten snra cay icer misn demlim mi meyve yicek misn die cok sormusumdur ama her zamn ole olmuyor iste
(628 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. İnanki geçim sıkıntısı nedir bilmezdim bu zamlar yüzünden hiç birşey yapamıyoruz eskisi gibi. Geçen bizimde bu yüzden tartışma oldu. Allah yardımcınız olsun.
(2,351 puan) tarafından
Aynn kim ne derse desin samanlik seyran olmuyo olsa bile erkkler yetememekten korkuo yetirememekten korkuo yine stres oluo samanlik yine seyran olmuyo gecim zor hayat zor evlilikte zor Allah yardimcimz olsn ;)
(628 puan) tarafından
Amin inşallah canım. Bende artık harcamalarda daha dikkat ediyorum. Gerçekten zor kira, faturalar zaten tek başına yeterli zorlanmaya.
(2,351 puan) tarafından
Bizde ole dikkt ediyoruz ozel bisi aliorsak 2  3 kere dusunuyoruz sadece mutfaktan ve cocuktan kismiyoruz bakalim sonumuz ne olucak..
+1 oy
tarafından
Annemin bi sözü vardır hep der " karı koca kavga eder de inanan delidir " canım o bebek için siz iki güne kalmaz barışırsınız inşallah üzülme sıkma canını 
(2,351 puan) tarafından
Uzmuorm bnde stresli gunlr gecrdm belki biraz kafamizi dinlerz stres yaptikca birbirimize sarioruz..
+1 oy
(324 puan) tarafından
3 gün sonra  barışırsınız  nett   bu kadar kolay olmamalı evlilik  kapıya çarpıp gitmemeli biraz sabretmeli   insan yani sen atessen o şu olmali  veya tam tersi ama bu kadar kolay bitmesin evlilik .1 kere taşlar oynadimmi bi daha düzen tutmaz .boşanma kelimesini ağzınıza almayın bile  .bunu göremezsiniz ama boşanma kelimesinde  bile yer gök titriyor  .yani demeknistedigim eşin kumarcı içkici  aldatma olayı vurma olayı olmadıkça boşanma diye bisey olmamalı   .evlenmek çok zor ama bozmak  saniyelik iş  seytan işi yani  .
(2,351 puan) tarafından
Ole canm da bu yaptgi psikopatliga susamadm napayim oda biraz inat etti bnde ole inat ettm olay buralara geldi iste birbirimizi alttan almayi bir turlu ogrenemedk.
(324 puan) tarafından
Biraz daha dikkat edin canm boşanmak kadar kötü bisey yok yani olan ortada kalan çocuğa olur .Biraz daha sabret inşallah herşey daha güzel olur .bu uzaklık inşallah ikinizede  ıyi gelir ...bu arada haklısın  kesinlikle  tabak atılmamalıydı
(2,351 puan) tarafından
Bende iyi gelmesininumid ediorum bakalim .
0 oy
tarafından
Kızzz rabiş nazara geldin görüyon muuu niye tartıştnız acaba dayanamaz eşin sana barışırsınız. 
(2,351 puan) tarafından
Belli olmaz canm barissak bile bu bayagi uzun surer gbi bakalim hayrlisi :))
tarafından
Yok kız en fazla üç beş gün görürsün
(2,351 puan) tarafından
3  5 gun mu pehh yavrum biz ole cok 3  5 gun konusmadk size hic yansitmadm ben burda guldum eglendm :) bu o tartsmalarimzdan degl :)
tarafından
Tamam canım barıştık diye postunuda görürüz artık :)
(2,351 puan) tarafından
Hayrlisi :* birz iyi gelir dinlenirz blki
0 oy
tarafından
Bi iki güne hallolucak seyler için üzme hic kendini. Hamilelik dogum lohusalik bebegin troidi fln derken yipranmissnzdir. Kolay degil 1 sene nerdeyse bu süreçler. Mutlaka bi birikmislik vardir altında ama su ayrılık olayi sacma bi sebebe bağlanmış. Eğer az çok tanımışsak birbirimizi bi konuda bile hak verdiysen bana. Beni dinle ve sakin yataklarinizi ayirma. 
(2,351 puan) tarafından
Yataklari ayirmiyalim mi dun tabagi kirdiktan snra yataklar ayrilmisti zaten canim  bugunde uzerine tartisinca  yanima yatacak hali yok adamin hem biraz ayri yatsin  bosver belki birbrimizn kokusunu ozleriz  belki biraz iyi gelir.  O gelip yanima yatmaz bnde cagirmam cagirsamda gelmez inad eder en iyisi zamana birakmak canim zamanla duzelirse duzelir duzelmezsede  yapacak birsey yok..  bugun sana mesj attm dua edeyim dedm :)) dua edemeden  adamla birbirimize girdik sen mesji gec gordun  ondan oluyo bunlar okusaydim bole olmazdi :)   hakkimizda hayrlisi artk napayim.


Dedgn gbi lohisalim bebegm gazli bi bebek cok yoruluorm kan sonucu bni strese soktu esiminde ayni sekilde ev gecimi iste aldgi yetmio hafta sonu 24 saat ek ise gidiyor bebegn kanini oda dusunuyo felan derken birbriimize grdik iste strese gelemioruz demkki birbrimizi sarmak yerine yaralioruz.
tarafından
Arada birbirinize gülümseyin ihmal etmeyin. En mutlu olmanız gereken zamanlar. Bebekle uğraşırken hangi ara kavga etmeye firsat buldunuz anlamiyrm. Ya Vedud cek bi de. İçtiği sudan yedigi yemege kadar ya vedud cekip ufle. Pazartesi hayirli haberleri alinca belki biraz rahatlar gevsersiniz. Kac gündür bizim bile aklimiz tahlillerde sizin nasil olmasn.
Yataklar ayrilinca ayrilik faslı cok uzuyo O yzden dedm. Beraber yatarken yanlislikla eli kolu bile değse barışası geliyo insanin daha çabuk özlüyo. Cok üzerine gitme sende boşver. Biraz gözlemle hareketlerini. Evliliklerde bi taraf alttan almayi bi taraf gönül almayi bilmeli bence. Ikisinden birini yap en azindan. Hersey yoluna girer hayirlisiyla
(2,351 puan) tarafından
Dedigin gbi  biraz uzak durucam yani o yok  gbi iste konusmicaz ole dedik bakalim sadece cocukla ilgili konusma olucak. Onun disinda biraz kafasini dinlesn oda cok stres yapti hayat zor gecimdi cocuktu tahlildi derken yorulduk bakalim belki  iyi gelir biraz sessz kalmak die umid ediorm yarnda gece ise gidicek zaten 24 saat yok . Snra gelincede yorgunluktan uyur kalir
0 oy
(1,146 puan) tarafından
Yaa kuzum nasik bu hale geldiniz ya üzüldüm simdi canım benim. Bak bende yaşadım az çok biliyorsun . Özellikle anlamıyorum bu erkekler kadınlar doğum yaptıktan sonra ne yapmaya çalışıyorlar ya çok sinir oluyorum inanki dertleri ne böyle boşver otur evinde canım baksın mecbur bakmaya inan ailen ne Kadar iyi olursa olsun insan evladiyla  gidince batıyor hersey inanki oyüzden boşver sikma canını sütun kesilmesin 
(2,351 puan) tarafından
Yok yok sıkmiyorum canimi belkide iyi gelir bize bole biraz ayri durmak die dusunuyorum oda bende cok yiprandik yorulduk biraz kafamizi dinleriz bari sadece o suclu diyemicem bnmde hatam oldu ama o  p sikopat hareketleri kabule edilir degl tabiki
(1,146 puan) tarafından
Haklısın canım insan inan yıpratiyor bazı şeyler heleki çocuk olduktan sonra ne oluyor bu adamlara cozemiyorum inanki olsun düzelir zamanla kimse 4 4 luk evlilik yasamiyor emin ol hepimizde elbet puruzler oluyor bunalım evresinden geçiyoruz sen üzme tatlı canını olur mu
(2,351 puan) tarafından
Ole yapiyorum canm. Saol :)
0 oy
(13,702 puan) tarafından

 1 hafta değl 3 gün anca sürer küslüğünüz :) 

(2,351 puan) tarafından
Hayrlisi bakip gorucez :))
0 oy
(1,722 puan) tarafından
Ah bu gurur yokmu... Bi kaç güne düzelirsiniz aynı evin içinde arkadas olabileceğinizi sanmıyorum sen sıkma canını sütün kesilmesin 
(2,351 puan) tarafından
Yok kiz uzulmuyorum azcik burugum ama ole karalar baglamadm biz ayni evin icnde küs kalmasina kaliriz da bilmiom ya belki biraz kafalarimizi dinleriz biz birbriimize merhem olmayi bilmiyoruz yaralioruz nedense.
0 oy
tarafından
Hemencicik barışırsınız siz :)) 
(2,351 puan) tarafından
:)) bu defa o kdar umitli degilim    uzunsurucek gbi kuslugumz
0 oy
tarafından
adile nasit ne munir ozkul gibisiniz varya :) simdi anlamiyor bebek anlayinca yaninda sessiz kavga etmeyi ogreneceksiniz sesten korkmasin diye iyiki gondermemis gitmemissin daha kotu olurdu siniriniz gecsin duzelir
(2,351 puan) tarafından
Evt gitsem daha kotu olurdu ikimizinde kuyrugu dik durur muyuz heeyy o dava acilrdi sirf inattan
0 oy
tarafından
Allahım ya rabbim valla kusura bakma ama gülerek okudum 2 güne barışırsınız merak etme :) ee karar verdiniz mi salon da kim yatacak :) 
(2,351 puan) tarafından
Hayrlisi  bakalim   bi kac gun snra belli olur kuyrugunu indrcek mi dik mi tutucak tavrlarndan blli eder..
tarafından
Kız Allah Allah ya gerçekten sürekli böyle yaşayacak değilsiniz herhalde 6 gün sen yemek temizlik yapma o eve geç gelsin u gün sonra mutlu son dayanamaz sana gelir merak etme :)
(2,351 puan) tarafından
Belli olmaz bzim  isimiz aslinda bize misafr gelse hemen barisirz :))
Gecenlerde tartsmistik annem bizde kaldi o gun yanima geldi yatti küslük bitti :)) eve misafr gelince mecbur hic bisey olmamis gbi davraniyoruz da :)
tarafından
Anneni ara o zaman size gelsin :)
(2,351 puan) tarafından
Yok yapmicam ole seyler :)
0 oy
(15,717 puan) tarafından
Öfkeyle kalmışsınız ve saçma bir nedenden dolayı saçma bir karar vermişsiniz ateş ile barut yan yana durur mu arkadaş olunmaz iki eşten bence. Ve biraz mantıklı düşününce ikinizde birbirinize hak vereceksiniz yönler büküp barisirsiniz
(2,351 puan) tarafından
Muhakak ben tek basina onu suclamiorum zaten  bnmde hatam oldu vs.
Oda bnde stresli gunler gecirioruz sanirsam bu donemi el.ele atlatamiycaz birbirimizi yiprattik biraz kafamizi dinlemek iyi gelebilr ayni evde ama kafa biraz daha rahat ne bilim..
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Herhalde bizde boşancaz bu gidişle :(
tarafından
Haydaaa asi lohusalar sizi oturun oturdugnuz yerde
(2,351 puan) tarafından
Sen hesp mi actin yeniden canm hosgeldin.

Esin  halen ayni mi :/
(1,164 puan) tarafından
Evet canım hesap açtım hoş buldum

Eşimde değişen hiçbir şey yok maalesef :((((
(1,164 puan) tarafından
Ceyda lohusa olan eşim ne yazık ki
0 oy
(5,938 puan) tarafından
Canım benim gerçekten adına çok üzüldüm onu merak etme insan sinirlilik anında böyle şeyler yapıyor üç güne aranız gayet düzelir alttan almayı biriniz bilecek yoksa olmaz ki tartışma dediğin nedir ki Allah aşkına insan siniri bile Taş çatlasın 1 gün sürer evlilikte zaten önemli olan iki arkadaş olmayı becerebilmek karı koca hem arkadaş hem dost Hem sevgili hem sırdaş hem anne baba bir sürü kavramı içine kaplayan olay değil mi? İkinizin de biraz sinirleri yıpranmış daha çok yeni evlisiniz İkinizin de sinirleri gevşemiş Sadece biraz Bebek olunca Tabii ki yorgunluk uykusuzluk hepsi eklenir bir iki kere alttan alsan emin ol eşinde alttan almayı öğrenecek orada bir bebek var ikinize de muhtaç bir bebek Sen çok aklı başında bir kadınsın Senin evliliğin gayet güzel gidiyor canım kabukludur böyle tartışmalar kabuğu kırarsın bademin yersin yeri gelince Tabii ki eşin de yapmaması gereken bir şey yapmış tabak kırmak kapıya vurmak da ne demek sinirli öyle çıkartmış akıllanmıştır bin pişmandır hatta yaptığına bi kahve yap karşılıklı için.Seviyorsunuz birbirinizi şeytani sevindirmeyin❤
(2,351 puan) tarafından
Yarin gece zaten 24 saat yok ek ise gidiyor hafta sonu gelincede yatar uyur sabh bir daha ise gidiyor 2  3 gunde kendini amca toparliyir anca dinlenior disari cikip lak lak yapamaz ole arkdslariyla sonrasnda bir iki gun arkdslariyla konusmaya kafa dagtmaya ihtiyac duyabilr buna bende ses etmem zaten daha once oldu cunku yapti ama b•konu cikartmamisti yine b•konu ciksrtmaz umarim.


Daha oncede yapmisligi var evet. Hatta bana da vurdu o sinirle uzerime yurumustu elimde kumanda vardi elime vurunca kumanda kafama carpti kosesi alnima geldi alnim yarilmisti bayagi kanadi sonrada gel bakim alnina demisti tabi  baktirmadm vs.   Aileme hic anlatmiyorum anlatsam olaylar vuhu kafamizi olaylardan kaldiramayiz abimle birbrlerini öldürürler smdide gitme kal konusmayalm etmiyelm deynce onuda dusundum gitsem abim bunu dovmeye kalkar sen rabiaya nasl bole davranirsin die bu abime sessz kalmaz derken aile faciasi Allah korusun..
(5,938 puan) tarafından
Arkanda duracak bir ailen var bu cok önemli çünkü. El kaldırması olmamış sinirlendim şimdi
Ama  sen kendini erdirecek bir kiz değilsin. Sakin  kal ve gözlemle herşey yoluna girecek ama buna eminim.
(2,351 puan) tarafından
Evt ezdirmem. O gunde soledm bu sondu bir kez daha diye birsey yok olamaz.. diye gecende bole psikopatlik yapinca soledm ben aileme solemedm kimseye yansitmadim  demkki biz konusarak cozemiyoruz bu durumu bir kez daha olursa ailemle paylasicam bi hal caresine bakildin die oda sinirini tabaktan cikardi iste bana vuramiyacagndan tabak kirdi oda misafr takimimdi takimimi bozdu barisirsak bi takim daha aldiririm aynisindan oda tabak kirmaktann vazgecer pahaliya mâl oluyor diye :)

Iste oda yutulcak birsey degilde evlilik ole cattadanak bitirilmio. Bazi seyleri yutuyorz  unutmak durumunda kaliyorz esm iyi hos ama tartsinca cok cirkinlesiyor .
(5,938 puan) tarafından
Iste bu durum olmaması lazım iyiyken herkes iyi zaten asıl kavga da belli olur insan .tabiki alçalacak takimi da. Ah rabiyam ah bu son olur inşallah huzurunuz bozulmaz hic bir zaman
(2,351 puan) tarafından
Ins cnm  bakalim .
0 oy
tarafından
ŞU UYARIYI VEREN ORTAYA ÇIKSIN yorumlarda da söylesin
(2,351 puan) tarafından
:)) bosver sevmiyenlerimzden biridir o :)
(2,102 puan) tarafından
Anca uyarı verirler zaten yorum atipta kendini göstermezler takmaya değmez koy verin gitsin ergen kabilesi bunlar :) rabbim bir an önce yuvanıza huzur versin canım sıkma canını:*
(2,351 puan) tarafından
Saol canim eksik olma :*  keyfim yernde sknti yok gitsem daha kotu olurdukta gtmedm ya zamnla gecer herlde
(2,102 puan) tarafından
Gitme tabiki. Çok şükür şiddet yok küfür yok aldatma yok. Bu tartışmalar her evlilikte olur bu sebep için gidip te isler büyürdü ve senin yeni doğmuş bebeğin var bi anda inatla bosanabilirdiniz ve sonra pişman olurdunuz bu gerçek yani. Şiddet küfür aldatma yoksa bunlar normal şeyler o yüzden kalmakla en iyisini yaptın 3 5 güne güler eğlenirsiniz sen bebisinle ilgilen ona yansıtma:*
(2,351 puan) tarafından
3  5 gun degl biraz uzun surer ama gecer gitsem dedgn gbi inatla bosanabilrdk  cunku ikimiznde kuyrugu dik masallh .
0 oy
(2,479 puan) tarafından

Aynı evin içerisinde küslük olmuyor canım heleki bebek varsa :)

(2,351 puan) tarafından
Ya iste oda barismak istiorda icten ice kuyrugu dik tutuyor bnm kuyrukta dik bakalim zaman herseyin ilacidir ;)
(2,479 puan) tarafından
aynen öyle bacım siz iyiydiniz ama nasıl olduda boşanmaya kadar geldi konu şaşırdım erkekler doğumdan sonra değişiyor mu yoksa
(2,351 puan) tarafından
Dogumdan sonra degismedi guzelim onla alakasi yok biz sadece yorulduk birazcik benm lohusaligim onun gecim stresi vs derken iste birbrimizden cikardk stresimizi diyebilrim.
(2,479 puan) tarafından
Anladım canım düzelir ya her evde oluyor böyle tatsızlıklar canını sıkma aman
(2,351 puan) tarafından
Saol cnm bakalm gorucez

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 677 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,358 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 203 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 267 göst.
0 oy
32 cevap 852 göst.
26 Ekim 2022 Aile kategorisinde Zoze49maho67 (1,233 puan) tarafından soruldu

380,150 soru

11,380,327 cevap

34,870 kullanıcı

...