0 oy
746 göst.
Aile kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar biz 2 senelik evliyiz.Esimle birbirimizi çok severek evlendik hala da öyle seviyoruz.Eşim çok ilgilidir sürekli sevdiğini söyler gözü dışarı da değildir hediyeler alır ilk sevgilisi tek aşkı benim yani her şey çok iyi aslında.

Tek sorun sinirlenince bambaşka birine dönüşmesi. O adam gidiyor ve bambaşka biri geliyor.Agzından çıkanı kulağı duymuyor ilk yılımızda her tartışmayı boşanmaya getirirdi çok kırıcı şeyler söylemişti.Hatta dini olarak korkmuştum psikolojim bozuldu.Ama sonrasında hep pişman oldu şuan geçti çok iyi sinirlerine hakim olmayı öğrendi ama ben artık güvenemiyorum.

Onu o kadar çok seviyordum güveniyordum ki şimdi her an beni bırakacakmış gibi sonumuz yokmuş gibi geliyor.Agzından çıkan bir kelimeye bakıyor sonuçta boşanmamız .Çok kötüyüm kızlar napacagımı bilmiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,972 puan) tarafından
Öfkeyle söylüyodur cnm bu vesveseyi sende kocanda aklinizdan çikarin
(102 puan) tarafından
İnsan aklından çıkaramıyor kuzum
-Reklam-
+1 oy
(561 puan) tarafından
Ben eşimi köpekler gibi seviyorum ama kavga anında sanki ona muhtaç değilmişim sanki bitsede olurmuşcasina davranıyorum geri adimda atmiyorum gururmu yapıyoruz bilmiyorum ama bu bir huy canim oyle olmasa bile öyle gösteriyoruz bence umursama :)) icin rahat olabilir kendimden biliyorum bir iki söze hemencik yumusariz
(2,282 puan) tarafından
Aynı beni anlatmisin canım +
+1 oy
(159 puan) tarafından
Eğer öfkeli değilken güzel bir eşse sinirlendiğinde ona karşılık verme sınırı geçince eminimki özür dilicek gönlünü alacaktır sen karşılık vermedihin için de bu huyunu zamanla bırakacaktır.
0 oy
tarafından
:))) Eşimi anlattın sanki. Halen daha sinirlerine hakim olmayı öğrenemedi ama daha az sinirleniyor en azından. Biz 11 senelik evliyiz ama şu son 7 8 senedir daha iyiyiz. Başlarda dediğin gibi sonumuz yok diye düşünüyordum. Hatta cocugumuz olmuyordu 1 tane olsa çekip gidecem diye düşünüyordum çünkü çok seviyordum bir daha da evlenenmem bitane çocuğum olsa bana manyak bir koca ama çocuğuna iyi bi baba olacağını hep bilirdim. Arada sırada uzaktan da olsa görürüm diye düşünüyordum ki çok şükür şimdi hersey yolunda. Arada delirir yine ama umursamamayı öğrendim..Hiç yapmadigim düşünmediğim şeyleri yapmışım düşünmüşüm gibi davranır söylenir. Sonra sakinlesince ben başlarım söylenmeye..
0 oy
(3,836 puan) tarafından
bi sorununuz yoksa eskiden kalan eşinin böyle fevri olmasının bi açıklaması yok bence. bi psikologla görüşün. 

bende eşime neler neler diyorum kavga anında. arada kızınca da lafımı söylerim. oyle de kibar demem yani. ama bizim gercekten maddi manevi sorunlarımız oldu esimle malesef ki ben haklı olduğum için bu kadar hircinlasiyorum çözüm olmadıkça da tahammülüm kalmıyor.
0 oy
(99 puan) tarafından
İnsanlar kavga anında öyle şeyler diyor ki bunun sevgiyle alakası yok sevgi bitmez inşallah bende senin dediğinin tam tersiyim kocamı çok seviyorum ama kavga anında herşeyi diyorum bence sogumakla alakası yok üzülme 
(102 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Bir an yazıyı ben yazdım sandım
(102 puan) tarafından
Gerçekten mi canım ya aynı şeyleri mi yasamısız

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 470 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde bkulbilge (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 170 göst.
7 Ocak 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 253 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (893 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 578 göst.
14 Temmuz 2021 Moda kategorisinde Meryemcihangir (14 puan) tarafından soruldu

380,712 soru

11,398,785 cevap

34,923 kullanıcı

...