0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (3,136 puan) tarafından

Kayınbabamın annesine 6 gün önce korona testi yapıldı pozitif çıktı. Kayınbabamda yapmıştı ama negatif çıktı. Dün akşam biraz kötü olmuşz. Bu sabah test yapmaya gitti. Kayınbabam gittiktn sonra kaynım görümcemle kaynanamı güya hastaneye götürmüş. 1 aya yakın kaynanam mide ağrısından her hafta doktora gitti en son dün midesi komple iltihap kapmış denildi. Bugünde 12 den sonra urfadan antebe doktora gittiler güya saat 3 te arayıp dediler ki doktor yatışını yaptı birkaç gün hastanede kalacaz gelmeyecez siz babâma bakarsınız dediler. Biraz önce de kayınbabamın sonuçları çıkmış pozitif. Kaynanamla görümcem böyle olacağını tahmin ettiler hemen evden çıkıp gittiler kendilerini kurtardılar ama bizi de tehlikeye attılar yeme içmesini hep ben karşılayacam. Eşim götür getir yapacak. Eşime birşey söylesem de kabullenmez dinlemez beni kimse olmadığı içinde annemlere gitmeme izin vermiyor nasıl yapacam bilmiyorum. 

İnsanlar nr kadar bencil ve acımasızlar. Bu kadar zaman beklediler bugün hastanede yatmak akıllarına geldi. 3 saat içinde o kadar yol gidip ve randevu almadan doktora görünüp yatış işlemleri yapılır mı. Bana inandırıcı gelmedi. Gidip evli görümcemde veya başka yerde kalıyorlardır.
Uzun oldu hakkınızı helal edin. Haksız mıyım kızmakta. Bu arada altlı üstlü oturuyoruz

7 Cevaplar

0 oy
(48,660 puan) tarafından
bosver sen Allah icin yemek ver 
(3,136 puan) tarafından
Zaten allah için yapar veririm kahvaltısını yemeğini meyvesini falan ama bu şekilde yapmaları sadece bencilce kendilerini düşünmeleri çok zoruma gitti.
Annemlerde pozitif çıktığı zaman ben onlara temas halindeydim diye bir aya yakın kızıma bile yaklaşmadılar
-Reklam-
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Ara hastaneyi sor oyle biri kayitlimi diye durumunu merak ediyorum ulasamadim de, ortaya cikar. Sen sevaba girersin sadece o hasta adama yardim etmekle, ayni evde olmadigin surece sorun yok. Sonrada sen annene git kal uzun sure
(3,136 puan) tarafından
Eşim bırakıp gelmiyor yanına kadar gidip geliyor.
Günahını almayalım ama kaynanamlar hiç az değil
(6,978 puan) tarafından
Esin nasil yapar boyle biseyi adam pozitif! Su anda esinin yaptigi hic dogru defil bu isi saka mi saniyor...
(3,136 puan) tarafından
Benim kızdığım nokta da o. Doğru değil ama dinlemiyor. Kaynanamlar evdeyken 6 gün boyunca kayınbabam kendini bi odaya kapattı yemeğini görümcem kapının önüne koyardı kayınbabam alırdı. O şekilde yapıyorlardı. Gitmelerinin gereği yoktu. Bu zamana kadar sabrettiler 1 aydan fazla. 1 hafta 10 gün daha sabretseydiler
(6,978 puan) tarafından
Ah ah ne deyim cidden kactilarsa cok buyuk ayip vebal insan esini babasini birakip gidermi...Allah sabir versin
(3,136 puan) tarafından
Aynen gerçekten bundan dolayı gidip hastanede yattılarsa veya başka yerde cidden vebal. İnsan olan bırakmaz canım. Amin cümlemize inşallah.
0 oy
(3,046 puan) tarafından
Yerinde olsam görüntülü arardım. Ama bakmamak için değil yalanları ortaya çıksın diye. Nerde kaldı iyi günde kötü günde. Yaptıkları senden çok kayınbabana saygısızlık. Bana bıraktınız değilde. Adamı zor gününde bırakıp gittiniz derdim. 
(3,136 puan) tarafından
Bu zamana kadar hiç görüntülü aramadığım için şimdi arasam bi tuhaf olur.
Lafta kalda iyi günde kötü günde. Adama büyük saygısızlık ama kime anlatacaksın bunu. Kayınbabamı sayıp sevdikleri yok zaten belli ettirmiyorlar ama öyle. Varsa yoksa anneleri babalarını ne olmuş umurlarında değil.
(3,046 puan) tarafından
Kayınbabanin yerinde olmak istemezdim doğrusu. Ayrıca onlarda temaslı olduğu için karantinada olmaları gerekiyor. Yetkilileri Arayıp bildirin bence. 14 gün izole olmalari gerek. En azından hastanede ona göre muamele yaparlar. Olmadı kalıyorum dediği hasteneyi arayıp bilgi ver. Daha dikkatli olurlar hem test yaparlar onlara da
(3,136 puan) tarafından
Temaslı oldukları için kalmaları gerekiyor ama onu tahmin ederek gitmişlerdir. Aslında temasları da hiç olmadı kayınbabam 6 gündür kendini bi odaya kapattı kimseyle temas kurmadı. Geç saatt3 test sonucu çıktığı için yetkililerde henüz gelmedi sabah gelirler büyük ihtimalle. Ve babamla konuştuğunda testim negatif çıktı birşeyim yok demiş. Allahın işi işte sonradan ne hikmetse babama sağlık bakanlığından mesaj geldi pozitif diye yoksa haberimiz olmayacaktıö
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Bn antepte oturuyorum cnm hangi hastaneye gelmişler bnm bildigim randevusuz hasta almıyorlar
(3,136 puan) tarafından
Gitmeden önce medikale gidecez dediler ama bizimkilerle konuştuklarında sanko demişler
0 oy
tarafından
Kadın kocasını bırakıp kaçtı ha 

Boşver canım sen yemeğini yap bak adama yazık sevap kazanırsın
(3,136 puan) tarafından
Bakarım bakmasına sorun değil. Zaten yemek yapıyorum bi tabak fazla olmuş veya eksik olmuş ne farkeder. Yaptıkları çok saçma. Annemlerde pozitif çıktığında onlarla temas halindeydik diye bir ay kızıma bile yaklaşmadılar. Ama böyle olunca bizim yaklaşıp yaklaşmamamız sorun olmuyor herhalde
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Görüntülü bi ara canım bi kaç defa bak bi hastanedeler mi  bi de karısı ve kızı olucaklar
(3,136 puan) tarafından
Lafta karısı ve kızı gerçekte değil demek ki. Kayınbabama neolduğu umurlarında değil ki varsa yoksa annelerinin iyi olması önemli. Belki gerçekten hastanedeler ama bir ay belki daha fazla bu rahatsızlığı çekiyor şimdiye kadar akılları nerdeydi yeni mi hastaneye yatış yapmak akıllarına geldi. Ve virüsten korkuyorlar dikkat ediyorlar güya
(1,287 puan) tarafından
Ona bakarsan hastaneler virüs kaynıyor insanın evi daha güvenlidir yani Boş ver allah yukarıda görüyor
(3,136 puan) tarafından
Aynen hastaneler daha kötü. En sağlıklısı insanın kendi evi. Tabi allah herşeyi görüyor
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Canım o kendini bir odaya kapatacak siz de yemeğini kapıya bırakacaksınız kalkıp kendi alacak kesinlikle temas etmeyeceksiniz.

Böyle de olsa kaynananın yaptığı yanlış tabiki de
(3,136 puan) tarafından
Zaten 6 gündür kayınbabam kendini odaya kapatmıştı yemeğini görümceö kapıya bırakıyordu o alıyordu. Onların bu şekilde gitmeleri çok saçma.
Ben götürmüyorum ama eşim götürüyor gittiği zaman yanına kadar yemeğini götürür 5 dk da orda durur sonra gelir eve
(7,935 puan) tarafından
Yanına kadar götürmemeli canım
Yemeğini alamayacak kadar ağırsa arayın ambulansı hastaneye götürsünler
(3,136 puan) tarafından
Ağır değil şimdilik. Ama şeker  kalp tansiyon hastası. Hastaneye yatırmaları lazım.  Babasına hizmet ediyor o şekilde herhalde.
Öğlen ekmek istemişti geldi ben götürdüm kayınbabam kapıya bırak alırım dedi bende bıraktım. Ama eşim öyle yapmadı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mlkars (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 548 göst.
7 Ağustos 2020 Aile kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 888 göst.
21 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Balannesi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,595 göst.
14 Eylül 2019 Diğer kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (193 puan) tarafından soruldu

379,479 soru

11,359,844 cevap

34,838 kullanıcı

...