0 oy
1,672 göst.
Aile kategorisinde (947 puan) tarafından

Kızlar eşim geceye gidiyor bende annemde kalıyorum kaldığım yer tekin değil mahalle olarak komşular olarak korkuyorum mecbur kzm diş çıkarıyor burası daha yakın evimden kaynanama 45 dk anneme 15 falan neyse önceki postlarim da da yazdım kaynana sürekli laf sokuyor arıyor bana gelmiyon etmiyon falan diye. 


Yok aramiyorsun diye hep aynı laf . Bana çok haksizlik ettiler ayrımcılık ediyorlar içim almiyor 4 ay beraber kaldık ameliyat oldu baktım kötü ben oldum. Eşimle kavga ettirdi doldurup hatta boşanma eşiğinden döndük yattigima kalktigima yaptığım yemege hatta ayıptır söylemesi gece aldığım dusa bile karıştı. Hamileyken  Düşük yapıyordum stresten . Sonra ayrı eve geçtik.


Biz şu an maddi zorluk çekiyoruz ama gören eden yok benim altınlarımi bozdular bana sormadan emekli borcu ödemek için şu an borç istiyoruz vermm diyor.gorunmcenn kocasına kredi çekti dükkan alsın diye. 


 İşte ne arıyon ne geliyor özledim diyor . İlçeye geldi mi kızımı görmeye gelmez. Neyse  eşim ablasına gitmis uğramış yeğenini görmeye bugün geldi bana annemlere hiç gitmiyon git bı kaç gün kal laf ediyorlar diyor. Bende gidmem çocuk diş cikariyor annemde de mecbur kalıyorum dedim . Ne zaman anneme gelsem laf ediyor bana kıskanıyor ki ben arayıp soruyorum gidiyorum bana yaptıklarına rağmen sırt dönmuyorum ama sürekli laf sokma hasetlik pesindeler sizce ben mi yanlış düşünüyorum :ermm:

2 Cevaplar

0 oy
(3,299 puan) tarafından
İstersen sonsuza kadar haklı ol. Eşin her yanına gittiğinin fikrinden etkilenip bişey diyorsa geçmiş olsun. Geçmez o ömür. 
(947 puan) tarafından
Çoğunlukla etkilenmiyor ben fırsat vermiyorum bana kötü davransa gixlemem çünkü bilirim doldurduğunu fırsat vermem ama kesin ablası doldurdu
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
Haklısın ama eşini tembihliyecekler gardini al önceden ben benimkine yavaş yavaş işliyorum sende çaktırmadan yap ince ince lafını sok ama belli etmeden
(947 puan) tarafından
Ahh anam ne sandın sen :D kız o kadar laf sokuyorum anlamıyorlar ya bıktım resmen
(25 puan) tarafından
Kız anliyodur işine gelmiyodur :D
(947 puan) tarafından
Bence de canım ama var ya böyle gözümle göresim yok
(25 puan) tarafından
İnsan oğlunun karısına torununun annesine nasıl böyle yapar ya vallaha aklım almıyo bunları kaynar kazana atmak lazım hep gelinler mi suçlu baksana bu uygulamada bile bir sürü insan eşinin ailesi yüzünden huzursuz
(947 puan) tarafından
Malesef canım hamileyken boşanma eşiğinden döndük onların yüzünden

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 2,633 göst.
13 Şubat 2021 Aile kategorisinde Ayays (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 2,231 göst.
4 Şubat 2021 Aile kategorisinde Haticegokoglu (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 352 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 2prensannesi1 (2,523 puan) tarafından soruldu

379,127 soru

11,349,039 cevap

34,813 kullanıcı

...