0 oy
1,882 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
Kızlar 25 yaşındayım bakkala bile gitsem makyaj yapar giderim süse giyime saça başa çok önem veren biriyim ama kapanmak istiyorum evliyim 2 seneye yaklaştık. Kafama takılanlar şunlar :

Kapanınca eşimin gözü dışarı kayar mı?

Birde sizce pişman olur muyum hemen alışır mıyım 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esinin karakteri ile ilgili kayip kaymamasi. Yani sonuçta millete karsi tesettürlü olacan esinin yaninda sacini yap makyajini yap bunda bir sakinca yok giyin süslen. Esinin mahremisin dışarıyı seni suslu gormese bu cok mu bisey ifade edecek. Kapanmak kendini salmak değildir bende tesetturluyum ama guzel giyiniyim yani renk olarak vs. Bileği acik pantolon bonesiz yeni moda sal yapmam. Ozel bir yere gidersek hafif makyaj yapıyorum sürme ve biraz fondöten mesela. Yani rabbim nasip etsin canim
-Reklam-
0 oy
(6,825 puan) tarafından
Cnm Allah için kapatmak istiyorsan kpan ama çok içine bu niyet sinmedi ise acilabilirsin iyu düşün bnce.bn kapalıym ve kapalı olmak da başka bir guzellk yine bakımına kapalı lik dahilinde dikkat edeblrsn kuzum
0 oy
(4,101 puan) tarafından
Esin bu duruma ne diyo cnm onunda görüşu onemli beraber karar verin bence 
0 oy
(248 puan) tarafından
Senden farkim yoktu ve dikkat çekici bi bayandım topuksuz ayakkabı giymezdim ve hep istediğim halde yapamam diye korktum. Tabi ki bi hikayem var kapanmamin ama uzun sonuçta kapandım ve nasıl öyle gezmişim diyorum. Her duyan gören çok şaşırdı nasıl yani sen kapandın diyorlardı ama hiç yaklaştırmayan görmedim ki umurumdada değildi Allah beğensin yeter.

Eşim e gelince eşim asla kapalı bayan istemezmiş biz eskiden tanışırız açık hakimi bilir ben kapandım evlendik ve şuan tek dediği kapalı haline bayılıyorum evde bile gezmesi ister :) 

NOT: KAPANMAKLA YADA ALLAHIN HOŞUNA GIDECEK HERSEYDE AKLIMIZA GELEN OLUMSUZ ŞEYLER ŞEYTANIN ISIDIR UNUTMA TÜM VESVESELER KULAK KAPAT. 
0 oy
(10,432 puan) tarafından
Kapalı olup ne bakımlı hanımlarımız var canım sen eşini dışarda değil evinde mutlu ediyorsun. Ona bakımını süsünü yine yapacaksın dışarıya da çok modern zarif şeyler var gayet şık olabilirsin eşinin yanında da. 

Ben açığım ama çok beğendiğim tesettürlü arkadaşlarım var maşallah hem örtüsü hem edebi hem zerafetiyle. 

Aklım açıklıkla kalır mı demişsin o nefsin ile ilgili ne desem ya da desek yanlış yapmış oluruz vebal olur
0 oy
(864 puan) tarafından
Sen gerçekten kapanmak istiyorsan kapan canm ve kocan içinde evde süslen 
0 oy
(17 puan) tarafından
Canım kaysaydı gözü hanımı çarşaflı olanların ki kayardı. Benim eşim olsun çarşafı Şerif giyen arkadaşların eşleri olsun hanımlarına sadık. Hanımlarına kıymet ve değer veriyorlar . Neden peki . Amacımız Allah razı mı değil mi die yapmaya çalışıyoruz her işimizi. 
0 oy
tarafından
Kız dışarda kapancan evde yine don atlet :D niye kaysin dışarı gözü 
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Eşinin gözünün dışarıya kayıcagi varsa her türlü kayar.. taş gibi hatun denir ya öylede olsan kayar yani :) bu sana değil eşinin adamlık seviyesine bağlı:) ki eşine karşı kapalı olmicaksin acilabildigin kadar açılırsın zaten ona :)
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Adamın içinde var ise dışarıya da kayar afedersin annesi yaşında insana da kayar canım eğer bu fikirle kapanmak istemiyorsan oda senin fikrine zikrine kalmış bişey ama baktin alışamadın tekrar açılacaksan hiç bosyere günaha bile girme derim
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Yavrum şimdi en güzel kapalılar giyiniyor en şık kıyafetler tesettüre artık kalan güzel giyin neden kaysın eşinin gözü dışarı. Ayrıca kapalıyken de makyaj yapabilirsin ki

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 232 göst.
6 Mayıs 2024 Aile kategorisinde BegumY (129 puan) tarafından soruldu

381,100 soru

11,409,123 cevap

34,946 kullanıcı

...