0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (1,184 puan) tarafından

Kızlar 6 buçuk aylık bebeğim var bi gün temizlik yaparsam yemek yapamıyorum yemek yaparsam temizlik yok bebeğim hemen mızmızlanıyor . Burda görüyorum akşam menüleri tatlı anlıkları Allah aşkına nasıl yetişiyor bana da anlatın :) 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım hicbirsey tam olmuyor zaten benimde 5.5 aylık oğlum var tatlı kek kurabiye yapmayı çok severim bunları yaparken ya ev temizliğinden veya başka bir işten feragat ediyorum yada kendimi normalden cok yormuş oluyorum dinlenebilecegim bir süreçte yaptığım için 
(1,184 puan) tarafından
Al benden de o kadar adam tatlı istiyor kaç gündür ama ne mümkün . Bugün denicem bakalım :))
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Bence başkalarına bakıp kendinizi yetersiz görmeyin. Benim oğlum 9,5 aylık. Doğduğundan beri huysuz, mızmız, ağlar devamlı. Uzatılmış sarılık, komik, besin alerjisi vardı. Onlar da bu süreci körükledi. 

Ev işleri, yemek konusunda ben de çok yetersiz kalıyorum. Üstelik ağustos sonundan beri de işe gidiyorum. Artık biraz bakıcımız yemeğe destek oluyor. Ev işleri yüzeysel ne yapabilirsem o. Bazen yemeği dışarıdan söylüyoruz. Kahvaltı yapıyoruz. 

Tatilde evde olduğumda bebek uyuyunca çoğunlukla ben de uyuyorum. Çünkü oğlum hala yeni doğan bir bebek gibi gece en az dört defa uyanıyor. 

Aileden hiç kimse gelip yardım etmiyor. Bir çorba yapanım yok aileden destek açısından. O yüzden benden de bu kadar. Sonuçta bebek olmadan önce ben her işimi yapabiliyordum demek ki sorun bende değil, içinde bulunduğum zorlu durumda. 
(1,184 puan) tarafından
O kadar haklısınız ki bende hamileyken çalışıyordum hafta sonu izinliydim cumartesi çamaşır temizlik pazar çeşit çeşit yemek tatlı yapıyordum şimdi o düzen bozulunca kendimi kötü hissediyorum
(109 puan) tarafından
Ben hamileliğimde de çalıştım, doğum yaklaşınca izne ayrılıp ağustos seminerlerinde işe döndüm. Hamileyken bile işimi yapıyordum koca göbekle. Ama şimdi göbek gitti, bebek geldi. Bütün düzen şaştı. Çok özlüyorum sakinliği, rutin düzenimi. Bebeğim biraz sakın ve kolay biri olsaydı belki bu kadar eskiyi özlemezdim. Ama asla kendimde yetersizlik görmüyorum çünkü önümde bana bağımlı birey var. Tez zamanda büyüse de biraz kendi başına olsa diyorum.
0 oy
(354 puan) tarafından
Ya demogaji yapmak için demiyorum ama bu uğraşlar bile bir veli nimet . Olsun bir gün temizlik yap bir gün yemek her şey her anda olamaz . Bir evin düzenin mutfağın var sana ait önemli olan o değil mi sana karışan var mı bunu neden böle yaptij yada yapmadın diye evin Barkın ayrı ise hicccc kafaya takma hem de bebisin varmış küçük daha o büyüyünce zaten evin pırıl pırıl olucak ama o yine 6 aylık zamanına döndüremiceksin boşver demeyi deneyelim zor ama deneyelim. Ev işi nankör zaten yap yine aynı . Yemek de ye yine acikiyoruz ama insanoğlu için ikiside lazım yapabildiğimiz kadar yapicaz bizim yerimizde olmsi isteyen çok insan var ben de mesela ofluyorum iş yaparken bazen ama sonra diyorum kendime benim yerimde olmak isteyen çok insan var elhamdülillah yuvan var diyorum:) 
(1,184 puan) tarafından
Tabi binlerce kez şükürler olsun

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 675 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
4 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysnn (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 365 göst.
30 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,752 soru

11,428,776 cevap

34,988 kullanıcı

...