0 oy
168 göst.
Aile kategorisinde (205 puan) tarafından
Olayın öncesi şurada. 

https://annelertoplandik.com/forum/14751899/gorumcemle-kusluk-esimin-ailesinin-esime-karsi-tavri

En son diş buğdayı yapmıştık,  31 Aralıkta. Kayinvalidemler o zamandan beri hiç aramadı. Bu sefer ben de aramadim. Önceden hep hal hatır sorar, görüntülü arayip torunlarını yani kizimi gösterirdim. Yapmıyorum. Torununu merak etmeyeni ben niye arayayım? Çocuk emeklemeye başladı, iki diş daha çıkardı. Uyku düzeni çok kötü olduğu için çok yorgunum. Ama hiçbirinden haberleri bile yok. 

Ben bir şey yapmadım. Konuşmadım. Artık tamamen çekildim her şeyden. Kayinvalidem sürekli facebookta laf sokmalı şeyler paylaşıyor. Yok kıymet bilmeyenler yok ilahi adalet tarzı. Hiçbirine ses etmiyorum. 

Ama eşim bir gün bir geldi beni engellemisler facebook ta dedi. Şok oldum. Bende hala duruyorlar ama gerçekten de eşimde çıkmıyorlar. Yine tepki vermedik. İkisinin de doğum günüydü. Eşime dedim ama aramadı.  Ben niye arayayım? O da geçti. Babam facebook hesabı açmıştı ve onları eklemisti. Kabul etmemişler. Dün durup dururken bir ay geçmiş olmasına rağmen gorumcemin çocuklarının doğum gününden fotoğraflar atmışlar. Bu arada facebook kapak resmi de gorumcemin oğlanlar. Aramız iyiyken bile benim kızımla ilgili paylaşım falan yapmadılar. 

Nereye gidiyor bu iş bilmiyorum. Ama gorumcsmin oglanların doğum gününden fotoğraf koyduklarını görünce tepem attı iyice. Her şeyi içime at at ne olacak bilmiyorum. Kendileri mi yaptı yoksa gorumcemin basinin altından mı çıktı bu hareketler bilmiyorum. Eşimi yani kendi oğullarını engellemis olmaları ne demek? 

Ben de onları sosyal medya hesaplarımdan çıkarmayı düşünüyorum. Eşim de ne istiyorsan onu yap diyor ama fark ettiklerinde ne hareket ederler bilmiyorum. Facebookta paylaşılan o fotoğrafları özellikle beğendim. Sonra çalgıcı birinin oynak şarkılarını paylaştılar mahsus yapar gibi. Cidden bizi sinir ediyorlar. Çocuğa bir künye yaptılar birkaç kere de 200er lira verdiler bez al diye. Toplasan 1000 lira değil. Ama ses çıkarmadım. Maddi destek yok tamam manevi destek de yok bir de üstüne düşmanlık ediyorlar. 

4 Cevaplar

0 oy
(12,985 puan) tarafından
Hiç umrumda hatta gidip gelmek zorunda kalmıyorum diye sevinirim eşimle aramı bozulmadığı müddetçe bana küsmüşler düşman olmuşlar hiç umrumda olmaz 
(205 puan) tarafından
Bir ara aramız bozulur gibi oldu ama şu an iyiyiz çok şükür. O da anladı kimin ne olduğunu benim neden böyle hareket ettiğimi zaten yaptıkları ile kanitliyorlar.
-Reklam-
0 oy
(2,316 puan) tarafından

Babam böyle pasta yapmayı nerden ogrendı.... 



Kocanı bıle engellemişler.. Sende yağ yapar gıbı foto begenmıssjn. Kocamın engellendıgınj ogrendıgım dakıka bende engelleedım sana da düşmanlar madem   .... Tutarsız davranıyorsunhz. Sonra naparlar bılmıyorum dıyorsun neyınden korkuyorsun vallah ıcıme ökuz oturuyor sız böyle  yazınca 
(205 puan) tarafından
Aslında gözlerine sokmak için beğendim hiçbir şeylerini begenmiyordum. Sırf eşim çıkarma dedigi için cikarmamistim öncesinde. Bir de şekeri var falan ben sebep olmayayım dedim bir de gidip annemgile şikayet ediyorlar
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Eşimi engellediklerinde bende girip engellerdim. Hem neden sürekli onların profillerine bakıyosun niye bu kadar önemsiyon kafana taktıgından belli. Takma ya iki günlük dünya elinizden geleni yapmışsınz onlar istememiş ne diye bu ısrar
0 oy
(7,187 puan) tarafından
Çok fazla kafana takıyorsun yok gibi davran hiç tepki verme bence 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 442 göst.
1 Ocak 2024 Aile kategorisinde dunyali _birisi (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 445 göst.
0 oy
0 cevap 166 göst.
29 Aralık 2022 Aile kategorisinde Elf123 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
10 Aralık 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,271 puan) tarafından soruldu

379,433 soru

11,357,576 cevap

34,835 kullanıcı

...