0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Hamileyim depremden dolayi annemlerde kalıyorum eşim başka şehirde. Yakın zamanda uzun yol icin motosiklet aldi. Bu onun hayaliydi. Yanima geldi o motorla. 2. Gelişinde bir kac sehir gezerek geldi yanima. Motor almasina herkes karsi iken ben destek oldum ona. Madem hayalin icinde kalmasin dedim. O hep motor alayim birlikte sehirleri gezelim derdi. Ama kısmet ben hamile olduktan sonra alabildik motoru. Yanima geldiginde beni de gezdirmisti .

Bugun bana bi karadeniz kaldi motorla gezmek istedigim dedi. Ben de artik olmaz dedim gülerek cocuk var diye. Hani sen tek gidemezsin manasinda. Yeter tek gezdin o sana yeter dedim. 

Bu benim hayalim dedi. Eee tamam madem senin icin hayalimi bi kenara koyayim dedi imali bi sekilde. Öyle kırıldım ki. Ben beni ve cocugu birakip gezmeye gönlün elvermez diye tahmin ediyorum dedim. Ne varki bunda dedi. 

Daha cok şaşırdım. Ciddi ciddi bunu yapacak yani hem de tek başına.  Neyse bisey demedim gidebilirsin tabi sadece gidecegini tahmin etmezdim dedim yoksa istersen git tabi dedim. 

Tamam gitmiyorum biyere evde otururm senle dedi. Ben bu motoru saklamak icin aldim zaten dmi dedi. Annemler zaten bu konularda hep hevesimi kiriyo simdi sende basladin size kalsa bisey yapamam dedi. Ben de aglamaya basladim. Nankörsun dedim. Ben herzaman sana destek oldum kendi ailem bile bu islere karsi iken ben sana yap dedim hayalin dedim. Ama bu dedigine bak dedim.

Gerçekten cok kirildim.. beni ve cocugu ciddi ciddi birakip gidebileceğine ayri soyledigi haksizliga ayri kirildim. 

3 Cevaplar

0 oy
(235 puan) tarafından
Yol yapmaya çalışmış kocan. Saçmalamasın sen bamileyken nereye gidiyor. Ayrica bebeginiz olunca motor degil araba cok lazim olacak keske izin vermeseydin
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
Ben bu erkeklerin büyümemiş hallerine o kadar sinir oluyorum ki. Hayallerim hayallerim. Madem hayallerin vardı gez dolaş ondan sonra evlen dimi. Kusura bakma senin eşin ama hoş bir durum değil bu. Önceliği hayali değil sen ve çocuğu olmalı. Ayrıca motor lazım değil size araba lazım çocuk için. Acil doktor vs olması durumunda bi yere gitmen durumunda vs. Motorla zor yani. Kırılman gayet normal. Ama bebişin için sağlam dur net ol ve mantıklı bir şekilde konuş. Artık baba oluyorsun de. Hayallerimizi bir süreliğine de olsa rafa kaldıralım de. İhtiyacımız neyse ona yönelelim de. Benim sana ihtiyacım var bu dönemde de.  Ne bileyim akıllıca konuşmanı isterim. Yoksa kendi kendimize kırıldığımızla kalıyoruz canım.. 
0 oy
tarafından
O bianlik tepkisi emin ol şuan dediklerini düşünüyor ve senin dediklerin ona daha mantıklı gelecek

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Znurr (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 226 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (472 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 233 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 399 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (762 puan) tarafından soruldu

378,415 soru

11,326,719 cevap

34,780 kullanıcı

...