0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Hamileyim depremden dolayi annemlerde kalıyorum eşim başka şehirde. Yakın zamanda uzun yol icin motosiklet aldi. Bu onun hayaliydi. Yanima geldi o motorla. 2. Gelişinde bir kac sehir gezerek geldi yanima. Motor almasina herkes karsi iken ben destek oldum ona. Madem hayalin icinde kalmasin dedim. O hep motor alayim birlikte sehirleri gezelim derdi. Ama kısmet ben hamile olduktan sonra alabildik motoru. Yanima geldiginde beni de gezdirmisti .

Bugun bana bi karadeniz kaldi motorla gezmek istedigim dedi. Ben de artik olmaz dedim gülerek cocuk var diye. Hani sen tek gidemezsin manasinda. Yeter tek gezdin o sana yeter dedim. 

Bu benim hayalim dedi. Eee tamam madem senin icin hayalimi bi kenara koyayim dedi imali bi sekilde. Öyle kırıldım ki. Ben beni ve cocugu birakip gezmeye gönlün elvermez diye tahmin ediyorum dedim. Ne varki bunda dedi. 

Daha cok şaşırdım. Ciddi ciddi bunu yapacak yani hem de tek başına.  Neyse bisey demedim gidebilirsin tabi sadece gidecegini tahmin etmezdim dedim yoksa istersen git tabi dedim. 

Tamam gitmiyorum biyere evde otururm senle dedi. Ben bu motoru saklamak icin aldim zaten dmi dedi. Annemler zaten bu konularda hep hevesimi kiriyo simdi sende basladin size kalsa bisey yapamam dedi. Ben de aglamaya basladim. Nankörsun dedim. Ben herzaman sana destek oldum kendi ailem bile bu islere karsi iken ben sana yap dedim hayalin dedim. Ama bu dedigine bak dedim.

Gerçekten cok kirildim.. beni ve cocugu ciddi ciddi birakip gidebileceğine ayri soyledigi haksizliga ayri kirildim. 

4 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından
Kusura bakma yaşı kaç olursa olsunnesin  cahil olgunlaşmamış laflarından anladım tabi seninle çocukla oturcak başka kimle oturcak bekarkendi o gezmeler 
(15 puan) tarafından
Bide sanki soyledigi sey normalmis gibi davrandi inan cok sasirdim ben mi yanlis düşünüyorum dedim bi an kendime..
(81 puan) tarafından
Sen gayet mantıklı konusmussun bırak küstün çok yüz verme şımartma sorumluluğunu bilsin
-Reklam-
0 oy
(48,496 puan) tarafından
6 post olmus kiz sil.besini
(15 puan) tarafından
Yanlis oldu yaaa
0 oy
(2,705 puan) tarafından
Kiz once kocani buyutseydin aman travma olur ilerde mazallah hey allahim ya 
0 oy
tarafından
Şimdi o desteği yaparak hata yapmışsın katkanacan canim.adam haklı yani baştan söylemiş hayalim falan diye sende kabul etmişsin.motor evin önünde curuyecekmi o konuda haklı yani gezecek tabi.basta izin vermesydin otururdu evinde.sen de gitmek istiyorsun belliki çocuk var gidemiosun.yani tek gitmesi yanlış tabi ama hata sende bacım kabullen.olmassa Karadeniz türünü da yapsın hayalini tamamlasin çocukcagiz dicem artık.sonra sattir kurtul.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 217 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Znurr (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 305 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Znurr (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 430 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,069 puan) tarafından soruldu

378,310 soru

11,323,192 cevap

34,774 kullanıcı

...