0 oy
229 göst.
Aile kategorisinde (124 puan) tarafından
Kimseye anlatıp paylaşamıyorum kızlar, bari siz dert ortağı olun, akıl verin bana.

2 gün önce eşimle kavga ettik, sebebi ise kardeşleri ile  denize gidip 1 gün orada kalacaklardı, bnde bir kaç ay önce bir hatasından dolayı müsade etmek istemedim. 

 Her neyse çok detaya inmeden sadede geleyim.

Bn gitmiceksin istemiyorum dedikçe bnmle inatlaştı, bnde sinirden ağladım baya.

 Daha sonra bn sakinleşeyim, eşime izin vereyim diye görümcemi çağırdı, oda üst kata kayınvalideme misafirliğe gelmişti istanbuldan, iyi insandır severim.

Neyse yanıma geldi, izin ver ne olacak sanki sene de bir gidiyor hem de kardeşleriyle falan yaptı, baktım bni anlayan yok bn de en sonda patlak verdim, eşimin yaptığı hatayı onun yanında bağıra bağıra, anlattım bu yüzden müsade etmek istemiyorum dedim, haliyle şaşırdı, tm gitmesin sen nasıl istersen dedi. Ama tartışma o kadar ileri gitti ki eşimle, bn memleketime gitmek istedim artık yapamam dedim valizimi hazırlamaya diğer odaya gittim, çünkü o an bnm için her şey bitmişti. Durum böyle olunca aşağı kayınvalidem geldi, eltim geldi bni teselli etmeye başladilar, kayınvalidem kayınbabamı çağırdı, o geldi eşime bağırdı çağırdı, yani hepsi bni savundu, eşime Kızdılar. 

Şuan bnm en büyük derdim bir anlık öfkeyle bu konuyu onun ailesine taşımam, çünkü hayatta en nefret ettiğim bir şey ne olursa olsun hiç bir tartışmamızı başka kimseler bilmesin biz aramızda çözelim düşüncesine sahip biriyim. 

Daha sonra herkes evine gitti, eşim bnmle barışmaya çalıştı, bn  kararım da nettim bnm için bitmişti, ama o geldi karnıma kafasını koydu ve doğmamış 7 aylık oğlumla sohbet edip ağlamaya başladı, o an bnm için o kadar kötüydü ki, çünkü doğmamış oğlumuza, sen babana güvenecekmisin oğlum, bn senin kahraman baban olacakmıym oğlum diye sözler ediyordu ve bu beni çok parçaladı, o an birde ailesi ve bn onun üzerine çok gitmiştik, kendini çok yanlız hissetmişti. 

Ve şimdi kızlar tartışmanın üzerinden iki gün geçti evet biz barıştık ama, bn kendime çok kızıyorum neden affettiğin bir  hatayı tekrar açıp onun ailesine anlatiyorsn diye, sanki eşimle aram da eski samimiyet yok gibime geliyor kızlar, bnmle ilgileniyor ama bilmiyom, bu durum bni mahvediyor ne yapmam lazım bilmiyorum, durum böyle olunca aklım çok karışıyor.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakin ol ve kendine bu kadar yüklenme. Sonuçta sende insansın seninde bi patlama noktan olabilir. Hatanın ne olduğunu bilmiyorum ama sonuçta hatayı yapan eşin. Bi yandan da böyle olması iyi olmuş bence çünkü kendi ailesi bile senin arkanda durmuş artık hata yapmaya çekinir bence.
-Reklam-
0 oy
tarafından
ata olan söylemen değil, bunlara rağmen dönüp bir de kendini suçlaman. sen kendini böyle ezersen, o seni bin kere ezer. hamileyken aldatan adam, ailesine ifşaladın diye mi düzelecek? o seni yüz defa da aldatır bin defa da aldatır. dönmeyecektin. ailen ne güzel arkanda durmuştu, onları da yüz üstü bıraktın; hak ettin.
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Her ne halt yediyse yemeseydi evli barklı cocuk bekleyen erkek sonuçta , b.okuyla oynayan çocuk değil.  Demek ki büyük de bir hata yapmış kendine yüklenme sakın. Yaptığı hatanın az da olsa bedelini ödemiş bir daha dikkat eder 2 kez düşünür
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Biraz da hamilelik etkilemiş seni üzülme en azından senin yanındalarmkş neyse bırak gitsin kardeşleriyle 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 748 göst.
0 oy
22 cevap 927 göst.
0 oy
10 cevap 328 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 525253 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 633 göst.
5 Kasım 2022 Aile kategorisinde Anonimnim (1 puan) tarafından soruldu

378,410 soru

11,326,669 cevap

34,780 kullanıcı

...