0 oy
633 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Benim hikayem yaşadığım şehirden ailemin tayin isteyip memlekete gelmesiyle başladı. Burda uzaktan akraba olan birisine aşık oldum,tabi iyi olur akraba vs.diye ailem beni destekledi. Daha sonrasında nisanlanip,evlendik. Ben üni.mezunuyum o lise mezunu, inanın kalbi o kadar güzel ki parası var mı yok mu hiç bakmadım. Öyle uç dileklerim hiç olmadı sadece mutlu olmak istedim. Esimle ikimizde iş arayısindayken hamile oldugumu öğrendim. Asıl üzüntüm bundan sonra başlıyor. Dusunun bu haberi anneme verirken bile çok çekindim. Çünkü hiç bir zaman istediği gibi birisi olmadım ve bunun için küçük yaştan bu yana müdahaleleri oldu. Kilolusun tayt giyme,bağırma sesin çok çirkin vs. Dedim ki evet buda onun istediği gibi olmadı layık olamadım. Böyle düşünmem bile çok saçma ama böyle büyüdüm evet. Şimdiyse tamam sevindim ama zamanı değildi,bu ortamda çocuk mu büyür,sen çocuk emzirmezsin memen küçük vs. Tamam beni korumaya calisiyor el bebek gul bebek buyutmusken simdi niye boyle diye.Ben eşimi çok seviyorum her zaman benim ve ailemin yanında olmaya çalışıyor. Gerek köy işlerinde yardımcı oluyor,hastaneye götürüyor vs. Şu an ikimizde sevinecegimiz yere üzülüyoruz. Elbet bizde isteriz işimiz gücümüz olsun her yere başvuru yapıyoruz ama bi dönüş olmuyor. Şu an bunları yazarken bile ağlıyorum. Dua edin lütfen her şey güzel olsun. Içim dökmek istedim 

9 Cevaplar

+6 oy
(2,132 puan) tarafından
Eşim ve ben öğretmeniz. Tüp bebek tedavisi için işten ayrıldım. Tüm paramızı tedaviye harcadık. Eşim tek maaş yetmeyeceği için üç işte birden çalıştı. Bebek olunca hiç göremeyeceği için üzülüyorduk. 7 gün gece 10a kadar çalışıyordu mecburen. 

Kızımız doğdu iki ay sonra çok büyük, hayal bile edemeyeceğimiz bir kolejden iş teklifi geldi. Çalıştığı üç işin maaşından fazla maaşla çalışmaya başladı. Rabbim bebeğin bereketini, rızkını inanırsan veriyor. 

Biz evlat sahibi olmak için çok uğraştık, hamdolsun sonunda başardık. Şuan hamile olmak isteyen o kadar çok insan var ki. Öyle çaresizler ki... Sırf bunun için bile sevinebilirsiniz. 

Annen için bir şey demek benim haddime değil ama unutma ki bir insan anne olduğu için mükemmel olmak zorunda değil. Hataları, yanlış cümleleri olabilir. Bundan sen sorumlu değilsin. 
(2,132 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
(13,824 puan) tarafından
Artı sana ♥️
tarafından
Artııı❤
(870 puan) tarafından
Kocaman kalp ❤️
(1 puan) tarafından
Canım benim yorumun icimi o kadar ferahlatti ki,açıp açıp okuyorum sürekli çok teşekkür ederim ❤
-Reklam-
+1 oy
(48,620 puan) tarafından
annen karistigi zaman cevabını ver ki sussun agzi kapansın yoksa bebegin dogdugunda lohusligin falan zehir olur
(1 puan) tarafından
Bunun için elimden geleni yapicam :)
0 oy
tarafından
Hayırlı uğurlu olsun canım kalbini bozma hiç siz birlik oldukça her şey yoluna girer inşallah umudunuzu yitirmeyin. Her çocuk kısmetiyle gelir evet zor şu an ama bir çıkış yolu olacaktır emin ol. Annen için parantez açardım ama neyse.. 
(1 puan) tarafından
Bende öyle bi karar aldım bu saatten sonra kim ne derse desin eşim ben bebiş için üzülmeyeceğim :)
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Her bebek kısmetiyle bereketiyle geliyor hiç merak etme, yakında güzel haberlerini alırız eminim. Sağlıcakla büyüsün. ♡
(1 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah❤
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Ama sen el bebek gül bebek büyütülmüş biri değilsin ki bu ithamalri yapan anne el bebek gül bebek biyutmems.

Camdaki kız nalanin hikayesi gibi biraz bu müdahalelr.

Neyse hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun
(1 puan) tarafından
Çoğu zaman öyle zannediyor büyükler ama zedelediklerini unutuyorlar, iyi dileklerin için teşekkür ederim canım❤
0 oy
tarafından
Kız sen anlatırken camdaki kız geldi aklıma. Niye sana bu kadar baskı yapmasına musade ediyorsun. Bundan bile kendini sucluyorsun.
(1 puan) tarafından
Haklisin bu konuda artık benimde bir birey olduğum,aldığım kararlara saygı duymaları gerektiğini göstereceğim teşekkür ederim ❤
0 oy
(149 puan) tarafından
Hiç üzülmeyin bebek rızkı ile gelir bereketi ile gelir rabbim size de hayırlı bir kapı açar elbet 
(1 puan) tarafından
Insallah inşallah dediğim gibi hep öyle dua ederim geçinecek kadar bir gelirimiz olsun bana yeter ben çekirdek ailemle mutlu olduktan sonra sağol canım ❤
0 oy
(6,669 puan) tarafından
Sen ve eşin mutluysaznz gerisi mi bosverin 
(1 puan) tarafından
Aynen öyle canım benim bende bu saatten sonra öyle yapacağım ❤
0 oy
tarafından

Hic üzülme Allah yardımcın olur emin ol.ben anne olduğumda 18 yaşındaydım eşimde küçük 19 mağazalarda tezgahtarlik yaptı ben broşür dağıttım ikimizde üni öğrencisiydik  birde .oğlum doğdu eşim askere gitti ailesi tabi yardımcı oldu ama doğan çocuk rizkiyla geliyor inan Allah darda koymuyor.simdi o çocuk 14 yaşında :D hersey olur şimdi evimiz var arabamız var eşim işinde 2 .çocuğumuz bile var .Bu hayatta geçmeyen hiçbir sıkıntı dert yok unutma .esinde kalbi gbi güzel temiz bir iş bulur inşallah. Annene gelince herkes farklı yapacak birsey var mı tabi yok .söylenir eline alıp koklayinca torundur senden kıymetli olur yavrunun yavrusu hiç merak etme .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 703 göst.
0 oy
24 cevap 668 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
2 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Ilosemins (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 748 göst.

379,059 soru

11,346,328 cevap

34,812 kullanıcı

...