0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (618 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhabalar :) o kadar yorgunum o kadar sıkıldım ki konuşacak Bi arkadaşım olmadığı için bide tanımadığın insanlara içini dökmek dahada rahatlatıyor 10 yıllık evliyim hep kavga gürültüyle geçmişti kaç defa eve dönmek istedim annem istemedi başka Bi yere gitmek istedim engel oldular psikolojin bozuk deyip psikologa götürdüler yine değişen bisey olmadı evlilik beni çok değiştirdi çok yıprattı beni gören arkadaşlarım taniyamiyodu sen böyle değildin çok süslü bakımlı biseydin nasıl bu hale geldin diyorlar haklılar da eşim çok kıskanç istediğim hiç biseyi giydirmez saçlarımı bile boyattirmaz liseden arkdslar Bi yerde buluştular beni göndermedi kendiside benimle Bi yere gitmek istemez ama arkadaşlarıyla gezer ailesine çok düşkündür Bi dediklerini iki etmez iki tane yengesi var onlarla bile da çok konuşur benimle oturup konuşmaz telefon oynar yada uyur çocuk olsn düzelir dediler istemedim mutsuz Bi evlilikte çocuk mutlu olurmu annem Bi yandan etraf Bi yandan sonra hamile kaldım işte 9 ayı zehir etti bana gittiğim tek yer hastane annesi annemler dır erken doğum riski oldu sonra 3 ay yattım evde tek başıma o halimle yemekte yaptım camasirda yıkadım evde temizledm yetmezmiş gibi misafir bile ağırladım annem geldi iki lavabo var evde misafir için olanın cami açık kalmış toz girmis tuvalet kap kara olmuş bende görmemişim annemler oraya girmiş Bi su bile dokmemis oraya çok zoruma gitti zaten 15 dk durdular o halimle ağlaya ağlaya yıkadım orayı sonra çocuk doğdu  sezaryen di zaten çok sancim vardı süt gelmedi annem sürekli süt gelmick sütun olmicak senin çocuk aç dedi durdu mama verdiler sonra süt geldi az da olsa emzirmeye çalıştım bebek emmedi şimdi en küçük bisey de sen bu çocuğa bakamıyon kalsın burda sizde kalın diyip duruyor 4 aylık oldu 4 aydır yalnızım bu evde eşim zaten hiç yardımci olmaz yemek temizlik çocuk hepsine ben bakıyorum tabi kendime bakamıyorum iyice saldım tam bittim diyorum kızım Bi guluyo yeniden doğuyorum bazen keşke bebek olmasaydı diyorum sonra ya o olmasa ben bu hayata nasıl tutincaktim diyorum varlığına şükrediyorum sevmediğim Bi adam sevmediğim Bi ev sadece kızım için dayanıyorum kendimi toparlayamıyorum Bir türlü iyice içime kapandım hiç Bi arkdsim da yok konusck çok sıkıldım biraz uzun oldu ama inanın bu daha hiç biri yaşadıklarımın eğer ki Bi gün kızım buyur de ben bosanirsam bu adamdan asla Bi daha evlenmicem kalan ömrümü sadece kendim için yasicam tabi ömrüm kalırsa :) 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Keşke yazı seçeneğini koyu seceydin sjsjs



Evde sürekli bakara aç ve günde 11 kere kureys süresi birde enfal suresi 63.ayetide günde 7 defa okuyun❤️
(618 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim okucam :)
(215 puan) tarafından
Dediğin sureleri ne için
tarafından
Bakara ev huzuru için

Enfal suresi muhabbet için kureys kıskançlık icin
-Reklam-
0 oy
(427 puan) tarafından
Senin sözün evde geçmiyor mu sen gezemiyorsun o geziyor en basta bu yanlış keske bastan buna izin vermeseydin
(618 puan) tarafından
Çok söyledim bunu inansen  gidiyosn bende gitcem dedimcher defasında kavga çıktı
0 oy
tarafından
Biliyor musun yaşadıklarını yazdıkların haystimi anlatıyor bende kızımın büyümesini bekliyorum bosanacam kendi ayaklarimin üstünde durup kendime kızıma bakcam
(618 puan) tarafından
İnşallah :) :):)
0 oy
(7,276 puan) tarafından
Eşin ayrı hasta zatende anneninde eşinden kalır yanı yokmuş 
(618 puan) tarafından
Maalesef annem çok sabit düşünüyor kendi ne yaşadıysa banada onları yaşamami söylüyo hep bana engel oldu zaten mesala en büyük hayalimdi astsubay olmak izin vermedi
0 oy
(6,295 puan) tarafından
Gerçekten çok geçimsiz biriyle evlisin. Umarım bunu kabullenip hayatını mahvetmezsin canım. Baban yok mu ya da abilerin ? Bebeğine annen bakamaz mı boşanmak istesen sende çalışırsın ? Bir mesleğin var mı ?  Böyle ben herşeyi yaparım ama sen yapamazsın diyen erkeklerden nefret ediyorum sen kimsin ki benim hayatımı kısıtlamaya kalkıyorsun. Yine iyi dayanmisın. Artık kadınların çocuk olunca düzelir yalanına kanmamalari gerekiyor. Haysiyetsiz, karaktersiz kişiler ölene kadar öyle kalır değişmez. Tek çocuğun varsa şanslısın her yere sigarsin kendi ayaklarının üzerinde dur bu kıro dan hayır gelmez sana. Hem neden mutsuz bir yaşantının içinde kalmak zorunda kalalım ki hayata bir daha gelmeyeceğine göre dibine kadar mutluluğu yaşamak hakkımız değil mı? 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,997 göst.
+3 oy
37 cevap 1,247 göst.
24 Ocak 2022 Aile kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 381 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Rabiamerve1307 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 290 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yusuf Mirzam (191 puan) tarafından soruldu

379,095 soru

11,347,931 cevap

34,814 kullanıcı

...