0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar kaynanam eşimi köye götürme çabalarına girdi bende 7 buçuk aylık hamileyim kurbanda hanfendi eşimle gidip 1 hafta gezip tozacakmış beni hiç plana katan yok ben kaynanama kaç kere dedim eşim gidemez diye diger oglun gitsin ben hamileyim birde kızımız  var benim acilen birşey olsa çevremde kimse yok kaynanama ksç kere anlattım bahaneyle işte rüyama giriyor memleketim beni çagırıyor falan diyor eşime eşim hele bir kurban zamanı gelsin o zman bakarız diyor kaynanam hala uzatıyor diger ogluyla gitmeyi kıçı Yemiyor çünkü eltimle arası hiç iyi degil valaga bugün yarın patlayacam artık eger llah göstermesin birşey olursa senden bilirim diyeceğim birde kıştan bu yana ben gitmem memlekete ne işim var artık evim alındı ben daha ayak basmam diyen kadın bizim biraz niyetimizin oldugunu gördü hemn atlamaya çalışıyor bide gitigine yanmıyorum hiç bir işe yaramıyor koca evi batırıyor tüpü bile silmeden aciz geçen sene 2 hafta boyunca ben gidince yapmıştım dip köşe temizligini işi gücü sadece sürtme 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(80 puan) tarafından
Eşinle konuş canım Rahatım yok iyi değil VS diye. Eşini gitmemeye ikna edersen senin konuşmana gerek kalmadan eşin söyler gidemem eşim hamile diye. 
(339 puan) tarafından
Zaten ben eşimi ikna ettmiştim annesine demişti oda kardeşimle gidin siz diye o birşey yapamaz kurban falan kesiyorlar her sene o beceremez sen büyüksün cart curt diye aklına girmeye çalışıyor yani iyi bir kaşınıyorda kaşıyan yok
(80 puan) tarafından
Daha kurbana  1 ay var sen o zaman doğurmak üzere olacaksın. Başına bir şey gelse ani bir şey gelişse kim bakacak yardım edecek. Ben doğum yapıcam eşimi istiyorum de kaynanana sesini kessin otursun yerine.
(339 puan) tarafından
Zaten bugün yarın açık açık konuşacam ben birşey olursa senden. Bilirim diyicem
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde asllyd (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 332 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 564 göst.
0 oy
4 cevap 292 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (198 puan) tarafından soruldu

381,497 soru

11,421,790 cevap

34,978 kullanıcı

...