0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
Eşimle aram.onceden de hep bulutluydu kavga dövüş hicbirsey paylasamiyorduk .çocuktan sonra iyice koptuk kendini resmen uyardım kendine gel ilişkimiz sarsıntıya diye ama yine suçlu beni çıkardı .insan bir kadın olarak ilgi bekliyor bir sevgi bekliyor sözde çok seviyor ama gistermede yok.isten geliyor yorgun argın görüşemiyoruz bile tamam saygı duyuyorum ama başka birileri olsa o adam cin gibi..evin icinde kızimlw ben tek yaşıyor gibiyiz.dun kendime ekstra özen gösterdim anlamadı bile bir çift güzel söz söylemedi yada hissettirmedi hareketlerinden.sonra yanına gittim oturdum herzwmwnki gibi ya kavga çıkarır yada dalga geçer gıcık gıcık şeyler yapar gobegimle dalga geçti sağolsun..bende küstüm yataga geldim bugün gün boyu güya tripliyim afedersiniz adamın umrunda.bile değildi .gecede ütü yaparken elimi yaktım acauip acıyor çok kötü oldu üstüne bastı ütüyü bir suya tutturdu sonra acıdan kivrandikca bişey yok diyor .yatağa gectik uyuyamadım agridan resmen inliyotum donupte demiyor iyimisin diye içeri gittim geldim biraz soğuk kompres uyguladım geldim ağzıma ilaç almistom onu emiyordum bana kızdı ne kipirdaniyorsin yatamiyorum.yeter dedi elim acıyor dedim kalktım içeri gittim arkamdan yastığını alıp geldi git yerine birakki yatayım dedi bende sen naosl bir adam oldun acımasız defim elim ağrıyor dedim ne yapayım ne diye bağırdi bana bende odaya geldim şuan içim daralıyor yediremiuorum kendime bunları ben olsam onunla beraber resmen acı cekeridm şimdi içerde horul.horuk uyuyor 

7 Cevaplar

+2 oy
(13,111 puan) tarafından
İşin özeti sonunda Herkes kendi açısında yansın sende ona onun gibi davran 
(309 puan) tarafından
Bilmiyorum sonumuz hiç iyiye gitmiyor ama o bunun farkında bile değil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun erkekler böyle malesef akıl sır erdirmek mümkün değil varsa yoksa kendileri onun eli yansaydi öyle bir abartirdi ki sende onunla acı çekerdin ama onlar yapmaz hepsi aynı kuzum takma boşver 
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim hiç sorma varsa yoksa onun sıkıntısı yorgunluğu derdi biz bir hiciz
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Hepsi aynı bacım. Zorla kendilerinden soğutuyolar. Farkına varınca da senin şimdiki gibi şevkatli hallerini özler ama iş işten gecer. Bak geçen hafta idrar yolu enfeksiyonum vardı ateşim sürekli 39 lara çıkıyordu. Adam uçkurunu düşündü. Ertesi gun kalktım acile kendim gittim ateşim 39.8 miş. Antibiyotiklerle zor düzeldi. Sonra da ben napayım doktormuyum diyor. Kıçını kaldırıp hastaneye götürebilir mesela ama hâlâ kendilerini haklı görürler. 
(309 puan) tarafından
Aynen de öyle insanı zorla sogutuyorlar .çok geçmiş olsun sana da hepsi uckuruna düşkün huyları bu dertleri bu daha doğrusu :)
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Cok tanidik geldi ya bunun ustune ben agir seylerde yasadim yok baci akillanmiyolar hayirlisi olsun
(309 puan) tarafından
Yok ya kesinlikle böyle bir hayatım olacağını bilsem evlenmezdim.hic
(7,791 puan) tarafından
Ah bende gülüm ben de icin de Allah korkusu olan bi es ve aile bulmadan asla evlenmezdim.
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Koca karıların Bi lafı var. Göster ama elletm3 diye. Üstüne birde ilgi gösterme uzak dur kaç o seni kovalasın. Hep böyle ol. Ne olursa olsun sen gitme o gelsin. Böyle böyle düzelir. 
(309 puan) tarafından
Hahahaha:)kovalamak mi adamın dünya umrunda değil bir işine adamış kendini tamamm
0 oy
(277 puan) tarafından
Canim arada olur böyle şeyler elbet duzelirsiniz elbet hatasını anlar .insallh çabuk unutanlardan sınızdır.
(309 puan) tarafından
Arada olsa iyi bu en basit şeyi ama artık sıkıldım bu harekelerinden
0 oy
(453 puan) tarafından
Aynı durumları yaşıyorum maalesef dün kavga ettik küsüz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 214 göst.
4 Mart 2024 Aile kategorisinde dunyali _birisi (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 417 göst.
0 oy
16 cevap 813 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu

381,313 soru

11,414,954 cevap

34,964 kullanıcı

...