0 oy
556 göst.
Aile kategorisinde (1,685 puan) tarafından
Kızlar kendi ailem ve eşimin ailesi ile aynı şehirde oturuyorum. 10 aylık bebeğim var. Bir işim olduğunda bir iki saatlik falan bebeğimi hep anneme bırakıyorum. Hastaneye kuafore falan gitmem gerektiğinde. En başlarda birkaç defa kayınvalideme bıraktık kiizima bakamadi ağlama krizine girdi hepsinde pek susturamiyor oyalayamiyo çocuğu. Kucağına alıp hadi sus babannem diyor sadece o kadar. Çocuk kendini yırtıyor. Neyse o zamandan sonra hiç bırakmadım. Eşim diyor bazen isim olduğunda hazırla çocuğu istersen anneme götürelim falan diye hayır diyorum. Ama çok acilse kendi anneme bırakıyorum. Kayınvalidem falan da artık diyor bana birak falan bahane buluyorum kendi anneme bırakıyorum ya da kendi annemin çocuğuma yemek yedirmesni istiyorum ama kayınvalideme daha bir defa bile yemek yedirtmedim çocuğuma. Ne bileyim guvenemiyorum içimden gelmiyor. Yemek yedirirken hep diyor getir ben yedireyim yok diyorum bahane buluyorum. Ama annem yedirse izin veriyorum anneme guveniyorum kayınvalideme güvenemiyorum Sizce ayıp mı ediyorum kızlar?

28 Cevaplar

0 oy
(119,886 puan) tarafından
yani empati yap abinin veya kardesinin esi aynini senin annene yapsa 
-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından
Hayır ayıp etmiyorsun bu içgüdüsel bir durum kadınları hep kendiniz yetiştiren kadına daha çok güvenir . İlerde gelinimde bana aynı yaklaşsa yine böyle düşünürüm ne olursa olsun hep annene daha çok güvenmen çok normal ayrıca ters bir durum yaşandığında annene hayır yapma demen daha kolay ama kayınvalideye söylenmiyor işte
0 oy
(1,595 puan) tarafından
O gün hangisi müsaitse ona bırakırım ayrım yapmam sonuçta ikisininde cani yani hangisine bıraksam gözüm arkada kalmaz 
0 oy
tarafından
Senin yanında alışsın bebeğe izin ver. Yemeği yedirsin vakit geçirsin. Annen anneanneyse o da babaanne. Benimde bebeğime hep annem bakti ama mecburduk. Şimdi direk babannesine mümkün değil birakmam cünkü dilini bilmez bebeğimin. Ama zaman geçirip biraz benim yanımda onu tanıdıktan sonra birakirim. 
0 oy
tarafından
Valla ben ikisine de bırakmıyorum 
0 oy
tarafından
Yani canım iki tarafı da idare etmek lazım sonuçta eşinin annesi onda ev içerisinde ver baksın zamanla guvenirsin artık birakmaya hem daha güzel rahatlarsın 
0 oy
tarafından
Gerçekten yaptığın şey çok ayıp.
0 oy
(7,228 puan) tarafından
Benim kayınvalideme bir kere bıraktım sabah kahvaltısı olarak ayran çorbası icirmeye çalışmış çocuğum yoğurt peynir vs tuketmez  bunu da bilir yemedi diye tok zannettim dedi . Gerçekten annemiz saygim sonsuz ama bakmayı bilmeyen bilmiyor arkadaş bunun onun annesi benim annemi yok . Kendi annem kahvaltısini her şeyini yaptırır  ameliyat olcagim iki hafta git gel yaptım annem bir kere ne zaman geleceksin demedi ama kaynanam üç kere aradı hadi gel geç kaldım Kur'an'a gitcem diye ki bende trafikte sıkışmış kalmıştım gelmem imkansz yani ... Daha da bırakmayı düşünmüyorum açıkçası . Geçen hafta da gittim annemin de hastane işi vardı çocuğumu yanımda götürdüm yapacak bir şey yok kaynanami severim saygi da duyarım ama herkes çocuk büyüttü diye bakabilcek diye bir kaide yok .

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 437 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (984 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 587 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Always smile (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
21 Nisan 2024 Aile kategorisinde M1e2l3e4k5 (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 267 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,091 puan) tarafından soruldu

383,647 soru

11,479,570 cevap

35,099 kullanıcı

...