0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından
Kızlar cuma doğumum var Allahın izniyle, prima ve sleepy bez koymuştum 6 şar tane primayı hiç kullanmayayım mı 1-2 taksam da alışır mı hemen? Malum çok pahalı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,569 puan) tarafından
Bebegine gore degisir kullanmadan bilemezsin
-Reklam-
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Alışmaz hemen kullan bitir yada bir ondan bir diğerinden tak ben öyle yaptim
(1,020 puan) tarafından
Bir ondan bir ondan takayım en iyisi
0 oy
(2,802 puan) tarafından
Alışmaz canım ya bende ilk bir paket prima kullandım sonra sleppye geçtim 
(1,020 puan) tarafından
1 ondan 1 ondan tüketelim
0 oy
(119,753 puan) tarafından
buna bebek karar veriyo inanki en pahalisini alip en ucuzu iyi gelen bebekde var 
0 oy
(506 puan) tarafından
canim kullanmalisin. zaten yenidogan ciltleri hassas ve prima gercekten de  cok iyi. ben simdi geceleri mutlaka prima premium care kullaniyorum. gunduzleri babyturco kullaniyorum sık degistigi icin. ama bir kaka yapinca baby turco da 5 dk dursa sirti beli kiyafetleri hep kaka oluyor. primada asla bu sıkıntıyı yasamadim. bir de yapisi sivi kakayi bile emdigi icin poposuna asla yapismiyor hep kuru kaliyor. evet pahali ama takip et bak e bebekte inririm var suan primada  veya letgo gibi yerleri takip et illaki uyguna bulursun. ben hep indirimden aldim inan ayni fiyata bile geldi cogu zaman. bebeginin cildi pisik olursa inan o daha kotu ne uyur ne uyutur hep cani yanar surekli aglar. 
(1,020 puan) tarafından
1 onu 1 onu kullanayım bakayım bi
(506 puan) tarafından
canim zaten surekli altini degistirirsen ve kremini falan guzelce surersen pisik olmuyorlar. ben kaka yapinca hep lavaboda ilik suda yikadim. su gercekten tertemiz yapiyor. erinmeden yikamak gerekiyor. islak mendil asla kullanma. e bebekte pamuklar var kare onu kullan. idrar yaptiginda 2 tane ondan islatip siliyorum hic tahris olmuyor. her kakasinda da mutlaka yikiyorum. inan bebegin cok rahat eder. bez isterse en kaliteli olsun eger temiz tutmazsan bebegin poposu zaten her sekilde tahris olur.
(1,020 puan) tarafından
Mantıklı. Sleepy nin ıslak mendilini aldım nir yenidoğan bir de lavantalı. Çok kakasını yaparsa altını yıkarım zaten. O pamuklardan da aldım ilk haftalar kullanırım elim alıştıkça altını yıkasam iyi olur aslında biraz da havalansa
Erkek bebeğinde de nasıl kolay olur yaşayıp görücem artık
Bezi de çok almadım zaten pişik kremini mustela aldım
Bana kalırsa en iyisi zeytinyağlı sabun :)
İlk haftalar zor olur tabi
Sünnetini de yaptırcam Allahın izniyle en azından enfeksiyon riski azalır
(506 puan) tarafından
canim aman ha islak mendil isine girme. yani nacizane tavsiyem sana yine de tercih senindir. ben en ama en dogalini aldim %99 saf su icerikli olanini. disarida falan lazim olursa diye evde birkac kez kullandim pisik yapmaya basladi aninda biraktim. yani asla gercek su gibi degil. banyo lavabosuna gotur yika inan dua edersin bana. bana da annem soyledi ben seni bebekken boyle yikardim tertemiz olurdu pisik olmazdi diye simdi bin kere dua ediyorum anneme. bebegin rahatliyor bir de her yikamaya gittiginde biliyor yikayacagini sessizce duruyor cunku poposu ferahliyor tertemiz oluyor. bir de banyoyu seviyorlar suya alistigi icin.
(1,020 puan) tarafından
Öyle de yaparım da dışarda, ağzını yüzünü silmeye gene lazım. Elim alışsın da bakalım hemen ilk gün zor yıkarım :)
(24 puan) tarafından
Bizim durumumuz olmadığı için jeny vily kulkanıyorum bebdğim pişik oluyo onun için çok kalmıyo hemen değiştiriyorum

İlgili bir soru bulunamadı

382,864 soru

11,460,893 cevap

35,046 kullanıcı

...