0 oy
262 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından


Kizlar merhaba 3 aylık bebeğim var ve Rize'de yaşıyoruz. Eşim işi gereği mecburi 1 ay şehir dışına çıkacak. Ailesi İstanbul'da yaşıyor benim ailemde Trabzon'da. İlk bu olayı öğrendiğimizde esim kaynanam ile konuşuyordu telefonda o da ona kızı ve eşini buraya birakir gidersin dedi. Yani oturduğu yerden akıl veriyor. Telefonu kapattıktan sonra eşime ben kendi annemin babamin yanında kalırım bidaha 1 ay için küçücük bebekle oraya gitmeye gerek yok dedim. Kaynanamin eşinde 3 tane bekar görümcem ve emekli kayinperim yaşıyor. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ve hayatta rahat edemeyeceğim bir ortama sahip muhabbetleri ortamları gereği bana uymuyorlar. Eşim de hayatta seni bırakmam anne babanın evine dedi aklım kalır vs vs konuştu. Şimdi o kadar canım sıkkın ki korkuyorum sütüm de azalacak. Napacagimi bilmiyorum babamı arayıp gitmek istemiyorum desem kayinpederimle konuşur ama böyle de rezillik olur mu bilmiyorum. Benimde aynı durumu yaşayan var mı nolur akıl verin akıla ihtiyacım var.:

19 Cevaplar

+2 oy
(710 puan) tarafından
Kuzum aileni katma söyleme onlarar buyur mesele neden kendi evinde kalmiyon kendi evinin rahatlığını hiç bir yer vermez kuzum
-Reklam-
+1 oy
(3,041 puan) tarafından
Bence bunu eşinle hallet.  anne babanın evine hayatta bırakmam aklım kalır ne demek de. Ben bi yere gidecek olsam sen yalnız kalmamak için benim aileme mi gidersin kendi ailenin yanına mı gidersin de. Empati yap biraz de. Eşine karşı net olursan kimseye bi laf düşmez. Ya evimde kalırım ya da aileme giderim bana ikisi de uyar seçimini sen yap. Rahat edemeyeceğim yerde 1 ay ne işim var de. Sen de olsan neyse sen yokken sıkılırım rahat edemem bebek de küçük zaten de. 
0 oy
tarafından
Beni annem babam büyüttü onlarin kapisndan geldm ne diye aklin kaliyoms de 
0 oy
tarafından
Niye annesinde babasında aklı kalmıyorsa senin annende babanda mı kalıyor
0 oy
(119,248 puan) tarafından
ne akilla ai kalcakmis esinjn
0 oy
(628 puan) tarafından
seni doğuran büyüten insanların yanında mı aklı kalacakmış. Asıl kaynananın yanındayken kalsın aklı. Ailenin yanına git bacım. 
0 oy
tarafından
Ya çok saçma ne diye aklı kalcakmış bu evlenene kadar nerde kalmışsın 1 ay bi dde nerde rahat ediyorsan orda kalmalısın
0 oy
(7,249 puan) tarafından
3 aylık bebek ister istemez sürekli emecek kayınpederinin yaninda aklı kalmıyorda bugune kadar seni buyuten kisilerde mi akli kalıyormus sacmalamasın 
0 oy
(277 puan) tarafından
Ben olsam kendi evimde kalırdım hiç bi yere gitmezdim .ama eğer tek kalamiyorsam annemin evine giderdim.

Orta yolunu bolmaya çalış huzursuzluk olmasın 
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Ailende niye aklı kalıyormuş kocandan önce teksasta mı yaşıyordun. Ne cins insanlar var ya kendi ailesi kusursuzdur kesin. Asla kalmam eşim yokken ailesinde. Normal zamanda oturmaya bile eşimle gidip eşimle geliyorum. 
0 oy
(481 puan) tarafından
Seni anne babanın evine bırakınca niye aklı kalıyormuş anlamadım? 
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Ailen seni yicekmi? Aklı niye kaliyormus.. hayatta en iyi  çocuğuna gelinine bakan bı kendi ailesiymiş..  aileni ara halletmeye calis bukadar buyutucek ne var ya kalmak istemedigin yerde kalmak zorunda mısın he yakınsa 1 hafta kal geri annene git.
0 oy
(10,411 puan) tarafından
Sıkıntılı Bi durum o durumu yaşamak istemezdim .hem eşinin niye aklı sende kalırmış baba evi gibisi varmi bee
0 oy
(1,786 puan) tarafından
Benimde üç aylık bebeğim varken eşim gitti aylarca ben evde durdum nolucakki ne korkuyosunuz kim napacak kapını kitle yat.
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Çok saçma ya seni zaten o ananın evinden aldı geldi o aile seni yedirdi içirdi büyüttü kendisine eş olarak verdi neyine aklı sende kalıyormuş anası gilde kalınca ne olacak seni topla tüfekle mi koruyacaklarmış Allahım ya aklı kaldığından değil anasına bi şey diyemediğinden uyduruyor bu kaynanalarda ne yapacaklar elin kızını ha bire yanlarına çağırıyor anlamıyorum üç kızı varmış kendi kızlarıyla otursun milletin kızını da rahat bıraksın 
0 oy
(1,870 puan) tarafından
canım kendi anne babanın yanında neden eşinin aklı sende kalıyor ki benim eşim de şehir dışında kalıyor annemler de başka şehirde ben başka şehirdeyim. 17 haftalık hamileyim 2 kez hamilelik döneminde ailemin yanına gittim 2 hafta kaldım hep eşim şehir dışında çalışmaya başladıktan sonra. kayınvalidemlere hiç gitmedim tek. kayınvalidem yanıma geldi 1 haftalığına sağolsun yardımcı oldu. canım isterse kayınvalidemin evine de giderim kalırım 1 hafta ama 1 ay gibi bir süre hele ki hamilelik döneminde kendi annemlerin yanında daha rahat ederim. yatıyorsun uzanıyorsun kendi ailemle daha rahat ediyorum. sen bence bu durumu güzelce anlat eşin de senin yerinde olsa kendi annesinin yanında mı rahat ederdi yoksa senin annenin mi.
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Konu senin rahatin degil mi ?nerde daha rahat edeceksen tabiki orda kalicaksin. Sen evlenene kadar zaten annenin babanin evinde degilmiydin. O zmna kadar sana bakanlar simdi mi bakamiyacak. Kocana acikla. Swnin babanin evi sana gore rahat benimkide bana gore. Ben orda kalicam de
0 oy
tarafından
Saçmalığa bak niye ailemde kalınca gözü arkadymis bu yaşa kadar nerde kaldın sanki. Herkes kendi evinde rahat eder tabiki git. Şimdi kabul edersen ilerde hep onların dediği olur yüz bulurlar istedikleri olmayınca cirkinlesirler . Şimdiden tavrını koy herkes yerini haddini bilsin. En sinir oldugum da emrivaki yapılması sana fikrini soran yok , gelmek ister misin yok, direkt bırak ne ya. Bu laftan sonra çok çok seviyor olsam bile inadına gitmezdim şahsen.
0 oy
(3,470 puan) tarafından
Kendi evimde durmak istiyorum de hiç birine gitme

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 279 göst.
2 Şubat 2022 Aile kategorisinde Gammmze (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 299 göst.
28 Aralık 2021 Aile kategorisinde Bsrdrk (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 352 göst.
8 Aralık 2020 Aile kategorisinde k123a123 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 559 göst.

379,257 soru

11,352,207 cevap

34,823 kullanıcı

...