0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi geceler kızlar hikaye yazmam gerekiyor. 9 adet yazmalıyım saat 11 de başladım saat kaç oldu üçüncü şunu şimdi bitirdim aklıma gelmiyor bir türlü makale işi yapıyorum da görevim arkadaşlik, dostluk ve aiyleyle alakalı hikayeler olucak.. gündüz 3e kadar vaktim var anca gündüzde kizlarimdan dolayı bişey yazamıyorum yardımcı olabilecek bu konularla ilgili 400 kelimelik sallamasyon hikayeler uydurabilecek olan var mı acaba?? Komple yazmasanizda olur aklınıza geleni diyin ben bir şekilde devamını getireceğim.. yazdığım hikaye nette yayınlanacak. Bana yardımcı olursanız sevinirim ayrıca yazdığınız önerdiğiniz hikayeler nette yayinlaniyor bir iki hafta sonra nette okuyabilirsiniz... teşekkürler şimdiden

5 Cevaplar

0 oy
(3,665 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun demeye geldim aklıma birşey gelirse yazarım canım
-Reklam-
0 oy
(7,780 puan) tarafından

Buraya bak bazen çok güzel hikayeler uyduruyorlar :woot:

0 oy
(603 puan) tarafından
Hangi site canım ben kızıma çok uydururum eşim bile ağzı açık dinler ama aklıma gelmiyor bir türlü. Kaç yaş onu da yazmamışsın.

Bir gün bir çocuk paylaşmanın kötü bir şey olduğuna inanıyormuş. Çünkü paylaştığı zaman elimdeki bitiyormuş. Bir gün beslenmesini evde unutan çocuk aç kalacağım korkusuyla başlamış ağlamaya. Arkadaşları anlamış ve ders vermek istemiş. Biri köfteni ikiye bölmüş. Öocul şaşırmış ama bana bunu verirsen sen aç kalırsın. Öbür çocuk demiş ki hayır sadede yarısını veriyorum. Diğeri elmasın ikiye bölmüş. Ona da aynısını demiş. O çocukta 1 elma bana fazla paylaşarak bir şey kaybetmem. Derken masası beslenme ile dolmuş. O an anlamış paylaşmak aslında eksiltmiyor çoğaltıyor:)
(603 puan) tarafından
Kızıma bazı konuları anlatırken hikayelştirince daha çabuk kavrar . Sen düzelt işte fikir için yazdım siteni de merak ettim ama yaz mutlaka:)
tarafından
Aynen abla bu şekilde hikayeler.. çocuklar için böyle 9-10 yaş hikayeleri gibi normalde çok güzel uyduruyorum ama basiretim bağlandı resmen yazıp yazıp siliyorum yaaaa teşekkür ederim iilgin için şunu bı okuyup hikayeye donustureyim ben sonra yayınlandığında bu yorum kısmına girip buraya gir hikeyeyi oku dicem sana :))))
tarafından
Ben editöre gönderiyorum o düzeltip yayınlıyor googleda dün gece Masallarım yayınlanmış 3 adet çok mutluyum bunun içinde söz verdim 3e kadar yazıp gondercem diye şimdi kalakaldım İste şimdi kalktım 4. Hikaye için ne uydursam diye düşünürken bu yorumu gördüm bakalım bu hileye uzerinden gidecem :))
(603 puan) tarafından
O zaman küçük kaçtı benim hikayem :) 6-8gibi düşündüm ben. Mutlaka bekliyorum en azından kızıma okurum yaz mutlaka adını.
tarafından
Olsun güzel dostluk arka aile olsunda hepsi uygun .. tamam abla ben bunu bı toparliyim yayınlandığı zaman yorum kısmına gelir ismini cisminin yazarım buraya kendi yazdığın hikayeni okursun kızına metrede görürsün :))
0 oy
(119,577 puan) tarafından
kiz burda post oku canim cicimsin kankamsin diyip arkadan guzel sallamalar oluyo
tarafından
Valla bu konuya başladım şimdi yazdım biraz bakalım sonuç ne olcak  :D
(119,577 puan) tarafından
bak sida olabilir calisan annenin kucul cocugu krese birakmasi cocugun yasadiklari vs
tarafından
Sen bi denesin evet çok güzel ilhamlar geliyorrr :)))) çok teşekkür ediyorum bacım
(119,577 puan) tarafından
☺❣☺❣☺❣☺☺
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(156 puan) tarafından
Donu balkondan düşen naciyeyi yaz

Bi kadında kocasının kafasina çatalla vurmuştu adam hastanelik olmuş
tarafından
Ya yerim siziyaa sabah sabah kahkaha atıyorum sayenizde :D ama bu çocuk hikayesi piskolijisini bozmayalım bir de çocuk larin :D
(156 puan) tarafından
Ha tamam canm cocuklarda buyuyince aynisini yaparlar bide aman:D
tarafından
:D :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
2 Kasım 2023 Aile kategorisinde Gurbett (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
17 Eylül 2023 Aile kategorisinde Oykum0 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (455 puan) tarafından soruldu

381,691 soru

11,426,259 cevap

34,985 kullanıcı

...