0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
14 hafta 6gunluk gebeyim safra kesemde tas ve camur var cok agri yapiyo 2gun de bi acildeyim serom yiyip geliyorum genel cerrahi 17 18 de istersen gel ameliyat yapalim dedi ama cok korkuyorum bebegime birsey olcak dye yardimci olursaniz sevinirim 

6 Cevaplar

0 oy
(1,464 puan) tarafından
Hamileyken hiç yapıldığını duymamıştım canım ben doğumdan sonra oldum hamileyken çok çektim
tarafından
Yapılıyor olan baya kişi var. İkinci trimesterda yapıyorlar ben zamanını  kaçırdım  olamadım dogumdan Sonra olucam.
-Reklam-
0 oy
(247 puan) tarafından
Benim teyzemde senin gibiydi canım süründü kiyamam bebek bile.nasil kilo aldı doğdu anlamadık çok yıprandı doğuma kadar ama olmadi doğumdan sonra da iyi oldu biliyon mu ilaç iciyo şimdi kızımız 5 yaşında:)
(247 puan) tarafından
Ek ilave buruksel lahanası bide tavuk taslıgı çok yedi canım iyi geliyo
0 oy
(8 puan) tarafından
Hiç bekleme hemen ameliyat ol derim ben onn agrısını cok iyi bilirim ama ben olamıyorm 33 haftalık olduk anca dogumdan sonra olucam gecen hafta iki gün hastanede yattım cok zor bi durum doktorum 24 .haftaya kadar olanlar ameliyat olabilir demişti Allah yardmcın olsn canm cok gecmiş olsun
tarafından
Değerleriniz yükseliyor mu peki? Benim amilaz yükseldi ara ara doktor safra taşından kaynaklanıyor dedi.ben de doğumdan sonra ameliyat olucam.
0 oy
tarafından
düzenlendi
Diyet yapabileceksen doğumdan sonraya birakabilirsin ama diyet de çok zor çoğu şey dokunuyor. Gebelikte ameliyat olanlar var 4.5.6.aylarda yapılıyor ben çektim, çekiyorum iyi biliyorum. 9 haftalıkken ağrım oldu hastanede yattım, cerrah doğumdan sonra alırız demişti sonra diyet, su, ilaç ile idare ettim ağrım olmadı ilacı bıraktım diyeti kaçırdım ve 28.haftamda ağrım olmasa da safra değerlerim yükseldi, hemen üniversite hastanesinde ameliyat dediler bebek için riskli erken doğum vs.olur safran alınmalı dediler. Profesöre gittim 7.aydasın yapamam birkac hafta öncesine kadar olurdu dedi. Sonra tekrar ilaç sıkı diyet su derken normale döndü değerim. ama ne yesem dokunuyor gibi çok zor bir şey diken üstündeyim. 34.haftadayız şuan. doğumdan hemen sonra ameliyat olucam. İşinin ehli  bir cerrah bulursanız ameliyat olmanız iyi olur ama öncesinde iyice araştırın.
(310 puan) tarafından
Ne gibi belirtileri var canim
tarafından
Sağ üst karında ağrı başlıyor orta karına hatta tüm üst karına yayılıyor sırta vuruyor ağrısı. Genelde akşam oluyor ağrı, gün boyu yediklerimiz sinmiyor safra tıkanıyor ağrı yapıyor kusma da olabiliyor. Karaciger pankreas değerleri yükselebiliyor.Hamilelikte böyle yaşadım hamilelikten önce de taş varmış tabi ama pek ağrı sızı olmadı ufak tefek olmuştu da ben önemsemedim. Ama hamilelikte çok şiddetli ve uzun yaşadım.
0 oy
tarafından
Yapmıyorlar canım çünkü hatta bana olmadan önce test yaptılar eğer hamileysen olamazsın dediler ztn ameliyat sonrasında da hamile olduğumu öğrendim çok karışık yani ama yapmıyorlar bana öyle demişlerdi
tarafından
düzenlendi
Ameliyat yapılıyor ben de yaşadım. 4.5.6. aylarda yapılıyor ama her cerrah yapmak istemiyor benimki ilk başta gerek yok doğum sonrasına bırakalım dedi yapmak istemedi acil değil dedi sonra da yapılması gerek dedi ve profesöre gittik bebek 7.ayda olduğu için giriş zor olur bir iki hafta öncesinde gelsen alırdık dedi, yapılmadı ama ayni hastanede 18 haftalık bir arkadaş oldu ve 7.8. ayında bile olanlar var internette öykülerini okumuştum. Cerrah yaparım derse kadın doğumcu da onay verirse yapılıyor benim kadın doğumcu da onay vermişti.
tarafından
Bana öyle demişlerdi demekki dediğiniz gibi cerrahtan cerraha değişiyor
0 oy
(2 puan) tarafından
Evet 3 haftalıkta bebeğim kapalı oldum şuan 28 haftağım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 95 göst.
5 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feyzaer1998 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
5 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Periiii89 (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.

381,717 soru

11,427,911 cevap

34,988 kullanıcı

...