+1 oy
272 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Geçen sefer yine aynı konuyu açmıştım. Ailemle eşim arasında verdiğimiz borç yüzünden kaldım. En son babamla eşim tartıştılar. Bir miktar kalmıştı. Çok değildi aslında ama eşim ısrarcı oldu babam sert konuştu. Eşim de dayanamadı derken iki taraf da haksız ama kimse bunu kabul etmek istemedi. Kızkardeşim o tartışmanın üzerine bileziğini satıp vermiş babama borcu kapatsın diye. Bana da mesaj attı yazıklar olsun benim gibi bir kardeşin yok artık dedi. O kadar üzüldüm ki hamile halimle kriz geçirmişim. Aile olarak çok bağlı bir aileydik ama şimdi kardeşlerim benimle konuşmuyor. Annem babam da kırgın anlıyorum ben. 20 gün oldu hergünüm ağlamakla geçiyor. Eşime de bişey diyemiyorum o da kendi tarafından haklı. Ama bana karşı ne ailem ne de eşim anlayışlı davranıyor. Tam anlamıyla arada kaldım. Toparlayamıyorum ama herkes beni hatalı görüyor. Arayı bulamadığım için ama elimden geleni yaptım hep bir yanlış anlaşılma oldu. En son da bugün eşim yine duramadı konuları açtı. Ben bunları unutmam gün gelir hesabını sorarım gibisinden konuştu. O kadar üzüldüm ki. Ben ailemi de eşimi de üzmek istemiyorum ama ben mahvoldum bu durumda. Çok yıprandım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum artık ☹️

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gerçekten zor bir durum ama eşinin senin üzüldüğünü görerek böyle yapması yanlış ben suçu eşinde buldum kusura bakma eşler birbirini idare edebilmeli üzmemek için senin için olmalı her şey 
(3 puan) tarafından
Olayların ayrıntısına inince aslında herkes kendi açısından haklı ama elimden böyle bir konuşma beklemiyordum içinde biriktirmiş bugün patladı. Ben de isterdim benim için alttan alsın ya da en azından bundan sonrası için. Çok üzüldüm hayal kırıklığına uğradım.
-Reklam-
0 oy
(5,378 puan) tarafından
Aile içinde borç harç konuları bütün bagları alt üst ediyor
(3 puan) tarafından
Maalesef öyle oldu iyilik yapmak isterken böyle olduk. Çok üzgünüm.
0 oy
(1,580 puan) tarafından
Kişiye borçlu kalmaktan hep çok çekinirim, bankaya borçlanmak daha iyi böyle olaylarda insanların arası bozulabilir. Para risklidir insan ilişkilerinde. 

Eşinizle konuşun ben üzülüyorum sen de haklısın ama benim için biraz alttan al lütfen diyin. Belki dinler anlar sizi.
(3 puan) tarafından
Böyle olacağı aklımın ucundan dahi geçmemişti. Eşimden de ailemden de böyle bir tavır beklemiyordum. Söyledim ama biraz bizimkiler de yok yere çok alınganlık yapıp eşime karşı tavır alınca o da alttan almadı. Bizim evliliğimiz çatırdamaya başlayınca da ben üstüne gitmedim. Ama kalbim çok kırık.
0 oy
tarafından
Canim hiç üzülme bebeğini strese sokma.

Ailen hatalı burda altınları alırken iyiydinizde  simdi istemeye gelincemi kötü eşin haklı sinir olmakta.  Ailen hamilesin senin durumunu goruyor ve seni üzüyorlar altınları aldıktan sonra araya mesafe koy. 

Eşine de destek çık. Zamanında verirken karşı çıkabilirdi ailene destek olmuş ne güzel damarlarına övüp sevecekler yerde kötü karşılık vermeleri hoş değil. Kiz kardeşini demiyorum bile. Yerken herkes canim cicim almaya gelince beddua çok ayıp kalpleri kötü imis demekki bosver Allaha havale et. Kocanla aranı kimseden sebep kötü etme . 
(3 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim toparlamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Hamile de olunca sanırım iyice zor oldu bu durum benim için.
0 oy
tarafından
Tek bildiğim şey arabayla para alışverişi yapılmaz 
(3 puan) tarafından
Kesinlikle öyleymiş.
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Ne güzel borç alırken iyi güzel hoş isteyince senden kötüsü yok kız kardeşinin yaptığı çok saçma eğer sen çalışmıyorsan evin maddiyatından eşin sorumluysa ne yapabilirsin ki 
(3 puan) tarafından
Ben çalışıyorum öğretmenim. Onların dediği de o zaten senin de paran bizi niye bu kadar zora sokuyorsun demek istiyorlar. Ama ben arada kaldım anlamadılar.
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Birbirinden ye içte alışveriş yapma diye boşuna dememisler
0 oy
(932 puan) tarafından
Kardeşiniz o kadar yanlış davranmış ki
0 oy
(81 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun ya Allah yardımcın olsun çok zor ne aileyi nede eşi kırmak olan sna oldu ya 
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Şuan aynı durumun içinde bnde varim annem gilde 

2 yarım 1 çeyrek var bide 3 bin paramız 

6 ay oldu daha tık yok en azından parayı verseler ezim ezim eziliyorum napacagimi bilmiyorum çok üzgünüm

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 377 göst.
1 Şubat 2024 Aile kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 312 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Beyzanurw (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
29 Eylül 2023 Aile kategorisinde sebnem77 (1,010 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 93 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1905_92_92 (20 puan) tarafından soruldu

383,440 soru

11,475,147 cevap

35,081 kullanıcı

...