0 oy
312 göst.
Aile kategorisinde (188 puan) tarafından

Kızlar kaynanam yarın bütün komsularini cagrcakmis yeni taşındı gelmek istiyolar diye cagirmiskende mevlüt okutalim demiş. Tabi bunu 2 hafta önceden eltime söylemiş benim haberim bile yok. Her zaman herşeyi ona söylüyor bana gelcegini bile ondan duyuyorm günler öncesinden. Banada gelcegi zaman arıyor yarm saate geliyorum diyor kaç kere evde degilim önceden haber ver ona göre bende kendmi ayarliyim diyorum ama yok her seferinde aynı şeyi yapıyor eşim bile söyledi kac kere hala aynı. Bugünde eşimin yanına dükkana gitmiştim. Eltimle ayran falan almışlar onlarda geldi. Banada orda söyledi yarın mevlüt var diye bende gelemem bebekle dedim virüs var 35 kişinin arasına nasl getiriyim merti dedim haklsin dedi eşimde soyledi o zman bittikten sonra gelrsin dedi banada bisey demedim baya bozuldum ama her zaman aynı şeyi yapıyor. Mevlutten sonrada gitmek istemiyorm sonuçta virus olsa kaynanama bulascak ondan bize gene bulaşır. Bebegm daha 6 aylık. Ne desemde eşime gitmesem gerçekten iyice soguttu kendnden eltim abisinin kızı kaynanamin o yuzden beni sürekli disliyor bende artk gorusmek bile istemiyorum hicbiriyle. 

2 Cevaplar

0 oy
(5,220 puan) tarafından
Bebeğim hasta huysuz uyudu uyandı kustu .ıçtı diye birsürü bahane uydurabilirsin sonradan gidersen sanada ortalığı toplatır muhtemelen
(188 puan) tarafından
Oda bana böyle yaptklari için uzaklaştı farkediyo herşeyi. Ama öyle bişey dersemde kızar bana laf soylettirmez yani
(5,220 puan) tarafından
Valla korona partisi yapılan eve gidemem de diret ozaman bacı başka çare yok gibi
(188 puan) tarafından
Ay hic sorma canm ya. Ugrastgm seylere bak. Sapur supur öpüyo bide ona bulasrsa bizde gidersek aynı sey zaten ha gitmisim ha gitmemisim farkı yok gidersemde merte yaklasma derim gene ben kötü olcam bıktım valla :)
(5,220 puan) tarafından
Çocuğun için gerekirse kötü ol elti davasını geçtim okadar kalabalık biyere 6aylık bebekle zaten gidilmez hastalığı insanlar çok hafife alıyo
(188 puan) tarafından
Aynen oyle canm. Bide coronada gecirdiler baya zor oldu onlar için nefes alamiyolardi hala aynilar ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bahane uydurmana gerek yokki gerçeği şöyle covid diye bir gerçek var..annemler şehir dışındaydı on gün oldu gitmiyorum..biras daha zaman geçsin diye.cocuklarim.var sonuçta gitme boşver..hatta eşin söylesin bir kaç gün şişede gelmesin.soncta yine gitmiş kadar olursun..dinlemiyosa yumuşak soyluyosunuz biras daha sert şöyle anlamiyosaa.
(188 puan) tarafından
Konusucam esimle canm bakalm ne dicek

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 210 göst.
20 Haziran 2023 Aile kategorisinde Ayla. (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,084 göst.
0 oy
10 cevap 1,277 göst.
12 Ekim 2019 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (242 puan) tarafından soruldu

379,609 soru

11,363,907 cevap

34,841 kullanıcı

...