0 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Kizlar merhaba esimle evlilik yildonumumuz martta subatin sonuna dogru dogum yapiyor olucam Allah izin verirse. Dolayisiyla evlilik yildonumu kalicak. Erkenden kutlamak amacim.Ben izmitten izmire gelin geldim. Hicbiyer bilmiyorum. Cikip biseyde alamiyorum Esime nasil bir surpriz yapabilirim nolur yardımcı olun :) 

6 Cevaplar

0 oy
(3,523 puan) tarafından

Ne yapabilirsin internetten hediye edebileceğin birşey araştırıp ev adresini bilip sipariş verebilirsin canım aynı şekilde pasta alıp evde kendini yormadan birşeyler hazırlayabilirsin bu arada bende izmitten istanbula gelin geldim:))

tarafından
cok sagol kuzum
(3,523 puan) tarafından
Ne demek tatlım her zaman yardımcı olabileceğim bişe varsa ederim seve seve:))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bencede internette güvenilir sitelerden hediye sipariş edebilirsin kol saati olabilir mesela ikinizede bebeğinizin adını yazdirabilirsin bi de pasta alirsin ya da kendin yaparsin ben öyle yaptım:) oldu bitti ;)

tarafından
çok teşekkür ederim canım
0 oy
(299 puan) tarafından

Canm ben izmirdeym ne tarafta oturuyorsun ona gore bildigim.yerleri soyleyim :) yemege cikabilirsiniz veya evde guzel yemeklrr yapip mumlarla gul yapraklaryla susleyeblrsn hediye olark esiinin ihtiyaci olan bsey alsan daha iyi olablr ben ayakkabı almstm esime :) 

tarafından
Bucadayim kuzum sagol
(299 puan) tarafından
Ogretmenler evi sokagi var canm kafeler falan var cok sirin bir yer blmyorum alkol falan alyor musunuz oyle yerleri de var kahve diyarı vs vs guzel.yani oraya gotureblrsn yemek icinde konyalı sefler ezo var netten bak adresine gercekten temzler gebelikten dolayi heryerde yiyemyorum malum :)  yine aklina takilan bsy plursa ozeldende yazablrsn canm
0 oy
(127 puan) tarafından

Eşinin izin gününe bi yerlere kaçabilirsiniz rezervasyon yaptır en güzel hediye olur

tarafından
olabilir evet cok sagol
0 oy
(73 puan) tarafından

 Su herseye muhalefet olan insanlar bi cekilse kenari da huzur bozmasalar ne guzel olur..mantikli gelmediyse soru cevap verme illa herkesi terslicem moduna giripde burda ahkam kesmek nedir arkadas. Bide cete gibi dolasiyorlar hemen eksi atalim arti atalim falan. Cocukmusunuz arkadas?? Oyun hevesiniz varsa gidin otede oynayin burdaki insanlara satasip durmayinn! Kocaniza yapamadiginiz kaprisleri burda yapmaya calismayinn.. cok aciz ve acincak hale dusuyorsunuz.

(73 puan) tarafından
Bu arada canim nerde oturdugunu soylersen yardimci olabilirim ben aslen izmirliyim suan orda olmasamda :(
tarafından
Allah razi olsun anladin beni. bazilari gercekten  insan kirmaya yer ariyorlar. Buca da oturuyorum kuzum
(73 puan) tarafından
Kuzum buca sirinyer forbes var sevgi yolu olarak da gecer en yakin alisveris yapabilecegin yer tavsiye ederim guzel magazalar vardir. dolmusculara bile sorsan onunde indirirler seni
–1 oy
(355 puan) tarafından

Bende 6ay oncesindenmi demk istiyorum. Suan galiba 2 3 aylik aylik hamilesim we 6 7 aylik olana kadar hareketlerinde bi kisitlama yasamiosun ewlilik yil donumu diosun ewlndiqin tarihe dogru biseyler yapman daha mantikli. Ocakta da biseyler yapabilirsin ki ewde masa kurabilirsin yada ocak ayina kadar gidecek guzel bi yer bulabilirsin. Bence sen buraya bi soru sordun her turlu cevabada acik olmalisin terslemek hic hos deqil insanlarin fikirlerini soruosn fikrini soleyincede tersliosun hos biseymi sence madem sayqi duymicaksin sormicaksin o zmn

tarafından
Madem saygi duymayacaksin , yorum yapmayacaksin o zaman! Yetti artik gerçekten. Bir soru sordum ya demekki bu zamanlar musaitim demekki o zamana birşey yapamayacagim ki soruyorum.  Bunun belli bir zamani olabilir. Ama bu zamanda ki imkanlarim o zamana olmayacak.  Insan azcik anlayisli olur. Madem saygi duymayacaksin sorma o zaman yazmissin bir de. Sana mı sorucam ?  Ne kadar guzel insanlar var. Fikrini belirten gerisine karismayan. Bilmiyorum ki insanlari kırmaktan ne anliyorsunuz ? Ben de kirmiyim dedim ama dayanamıyorum artık.
(355 puan) tarafından
Arkadasim ben bu konuda kiracak weya kirilacak hicbirsey goremiyorum bu kadar abartmanin manasi yok. 4arkadsinla bi masada oturursun dordude yakin arkadsindir we bole muhabbet acilsa eminimki o dort arkadasinin icinden biri cikip sana ayni soruyu soracak ona kirilacakmisin?? Neyi ne zamn kutladiqin beni hic alakadar etmeyen bisey ama ewlilik yil donumu olduqu icin ewlndiqin tarihe yakin olmasi daha mantikli qeldi tabiki senin saqlik durumunu bilemem olayin ic yuzu de beni alakadar etmez fikir sormussun bende fikrimi soyledim. Bu kadar kirmanin kirilmanin luzumu warmi?? 6Ay oncesinden ewlilik yil donumunu kutlamak kndini kandirmk qibi bise emin ol smdi kutlasan bile subat ayinda yine elinden geleni yapmak isteyip kutlamak isteyecksin smdi kutlasan bile subatta yine aklindan gececek bunu eminim sende dusunmussuzdur. Yada az oncede belirttiqm qibi beni alakadar eden hicbir durum yok caniniz ne istiyorsa onu yapin. Subatta beni anmaniz dileqiyle ;)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 230 göst.
3 Ocak 2024 Aile kategorisinde Hakakamukoko (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Zalimfelek (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
1 Mart 2023 Aile kategorisinde Zannan (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.

377,383 soru

11,293,365 cevap

34,711 kullanıcı

...