0 oy
186 göst.
Aile kategorisinde (651 puan) tarafından
Kızım 15 aylık herkese gidiyo. Eltimlere yemeğe gittik eltime gitmek için ağladı. İnternetten baktım kacingan bağlanma fln diyo. Canım sıkıldı onu görünce. Bı video var YouTube den bebekleri guvenli bağlananlar anneleri çıkınca odadan anneleri için agliyo. Kacingan bağlanda annesi ciksada yabancıyla telde  olsa takmiyo. Nerde hata yapmış olabilirim bilmiyorum. Sürekli sarılıp öperim konuşurum oyunlar oynarim onla. 

5 Cevaplar

0 oy
(3,681 puan) tarafından
Normal bence benim oğlum da odadan ayrılsam eğer sevdiği insanlar varsa odada asla beni aramaz onlarla oynar bu beni mutlu ediyor hem o rahat ediyor hemde ben rahat ediyorum ama eğer evde 2 kisiysek eşim ve ben  eğer ben odadan gidiyorsan ağlıyor peşimden mesela ama ablamın kızı var 16 aylık ikisi de ablama bir dakika rahatlık vermiyor sürekli ağlıyor ablamla durmak istiyor kendisini de bunaltiyor annesini de 
(651 puan) tarafından
İnternette güvenli bağ kuramayan bebeklerde anneyi takmiyolar diyodu. Ondan takıldım birazda. Bide hiç tanımadıkları kızım yanisinada gidiyo. Bana gelmiyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tanımıyor derken anlamadım canım. Başka yerlerde mi kalmak istiyor yoksa evde onunla yalnızken sana ağlayıp gelmezmi
0 oy
tarafından
Kizzz benim bebe dedesiyle anneannesiyle uyuyor :) bende çok üzülmüştüm bı ara dışarı çıktım beni aramış o gün kucagimdan inmedi şimdi odamıza getiriyorum basıyor ağlamayı uykuda dedesi kucağına alıyor omzuna yatıyor susuyor :) şimdi burada bir kaç linclenecek olacak post actmistim orada öyle demişlerdi güvenme vs diye ama benim babam kızıma babasının yapmadığını yapıyor onlarla büyüyor her ne istese dksina yapıyorlar gece 4 te kalkıp ayağında bile salladigi oluyor oyun oynuyor bazen ben uykusuzum diye babam bakıyor sen yat diyor işten erkenden geliyor kızımla vakit geçirmek için geçen gün park park dolaşmış hangisine getirsem yazın diye bunuda belirtiyim dedesine aşık dedeside ona :)
0 oy
(932 puan) tarafından
Kızbenimki beni babam doğurdu diyor, :))) gece babasıyla uyuyor yeni yatağına alışsın diye bu gece yanına sokuldum anne git baba gelsin dedi:)))) yani doğduğundan bu güne herşeyi en güzel şekilde yapıp planladım ama bazı çocuklar kıtaplara uymuyor artık buna inanıyorum,  mesela güvenli bağlanan çocuğun tüm maddelerine uyarken iş buraya geldi:)))
(130 puan) tarafından
Valla ben kıskanırdım benim oglan anne düşkünü tuvalet bile gidemiyorum hep peşimde ama çok seviyorum
(932 puan) tarafından
Canım önceleri çok üzüldüm hırpaladım kendimi ama çocuğa da hak verdiğim yerler oldu hamileyim bir de doğal davranmaya çalışıyorum şu an ama misal benimle zaman geçirmekten hoşlanır dışarı çıkınca üzülür annecim seni çok seviyorum der öper sarılır ama öte yandan kızım için dünya bir yana babası bir yana
0 oy
tarafından
Benim oğlumda aynıydı dışarda beni tnimiyodu cnm:))

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 422 göst.
20 Kasım 2020 Aile kategorisinde Arse (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 406 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 370 göst.
5 Ağustos 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,395 soru

11,326,294 cevap

34,778 kullanıcı

...