0 oy
626 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,151 puan) tarafından

Bu sabah cikti minicikti sinek isirig sandik ama suana kadar boyle oldu acayip kasiyor yoluyor ve agliyor neki bunlar cenesinde filanda var ve baya buyukler ya balon gibi sismis

image

image

image


10 Cevaplar

0 oy
tarafından
O ne ya sinekli ısırdı açaba 
(3,151 puan) tarafından
Sinek daha ufak olmazmi gerci ilk uyandiginda sabah minik minikti kasiyarak mi buyuttu kendisi mi buyudu sisti anlamadim bende.
tarafından
Onun cildi hasas buyur canim  kasidiysada şişer yani  bana öyle geldi bi hastaneye yada eczaneye götüreydin keske
(4 puan) tarafından
Kızınızın alerjik Bi bünyesi olabilir kendi kızımdan biliyorum alnından ısırılmış 2 gözü kapandı şişlikten şuanda bu durumda kaşıntısı için kesme şekeri hafif ıslatıp ısırılan yere bastırın biraz geçiyor kaşıntısı
(3,151 puan) tarafından
Berivan   Nobetci eczaneden ilac aldi esim resimleri gosterip krem ve suruo vermisler kullandik rahatladi biraz cok sukur kasimiyor ama etkisi gecince yine başlıyor ve gosteriyor surekli aciyor heralde yarin dr goturucez esim sabah gelecek gitcez hemen.
Asi aksu   bende anlamadim normalde sinek isirdiginda bu kadar sismiyordu ilk defa oldu sanirim baska bisey yedi krem surdukce iyi geliyo ama etkisi gecince yine basliyor sekeri de deniycem cok sagol cok tesekkur ederim zaten yarin hemen hst goturcez.
(4 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
canm sorana kadar hastaneye goturseydn alerji gbi biseye benziyo yazk götür bi
(3,151 puan) tarafından
Ya en yakin universite hst var berabt otesi sadece stajyer ve asistan dr lar var uzman yok. Esimde eczaneden ilac aldi krem ve surup idarelik rahatladi gibi biraz suan ama sali gunu ozele docent dr a gidicez yarin nobetci eve gelmiycez o yuzden anca sali gidebiliriz.
tarafından
ins önemli bsey yoktur ya kiyamam cocuklar keske hic hasta felan olmasa
(3,151 puan) tarafından
Insallah aynen vallahi kasidikca yara yapiyor kasima annecim diyorum ustume sürünüyor uzuluyorum valla.
tarafından
oyy kiyamam ya ins onemsiz bseysdir
0 oy
(747 puan) tarafından
Ben sizin yerinizde olsam hiç vakit kaybetmeden acile giderdim . Çok büyük duruyor ciddi bsye benziyor .
(3,151 puan) tarafından
Elinin ustu dizkapagi falan kapanmis tamamen bende dedim ama burda acilde dr yokki universite hst ve hep stajyerler bakiyor berbat itesi delik desik ediyolar. Bu gece idarelik eczaneden ilac aldik suruo ve krem verdim biraz rahatladi gibi. Sali gunu ozele dr a gidecez esim yarin eve gelmicek nobetci.
0 oy
(1,397 puan) tarafından
Alerji yada böcek ısırığı olabilir mi baya buyukmus doktora gösterin canım 
(3,151 puan) tarafından
Hic bilgim yok bi tek onda var bide camlar kapali zaten hepsinde sineklik var acik olsaydi bile. Nedir anlamadim. Evi ilacladik arkadasimiza geldik yatiya bu gece. Esimde idareten eczaneden ilac aldi surup ve krem. Biraz rahatladi suan tek kafasi kasiniyor. Dr a sali gunu gidebilcez esim yarin nobetci gelmiycek eve bide bebek var 51 gunluk.
0 oy
tarafından
Aynisi yeğenimde çıkmıştı. Dr baktı, sinek ısırığı bunlar dedi. Sivrisinek alerjisi varmış yeğenimde. Ilk kez duydum ben de o gün sivrisinek alerjisini. Belki öyle birseydir. Doktora götürün ama. Kaşıntı için sprey verir belki. 
(3,151 puan) tarafından
Bende ilk defa duydum. Aslinda bikac ay once alerji testi istemistim dr dan ama bisey olmadigi surece yapmiyoz demisti. Bu aksam idarelik esim ilac aldi eczaneden krem ve surup biraz rahatladi simdi tek kafasini kasiyo. Sali gunu gitcez dr a.
tarafından
Çok geçmiş olsun.
(3,151 puan) tarafından
Sagol canim.....
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Cnm alerjide olabilir belki ısırdığı sinekten dolayı alerji kaptı geçmezse bir hastaneye götür ne olur ne olmaz 
(3,151 puan) tarafından
Simdilik eczaneden ilac aldi esim sali gunu goturcez yarin nobetci eve gelmiycek cunku. Idarelik olarak krem ve surup aldik biraz rahatladi sanki kremi surunce kafasini kasiyo simdi sadece.
0 oy
tarafından
Eşimi de bi kac haftadir balkonda bsey ısırdı diyo bakiyrz ayni boyle izler olmus. Ama ne isiriyo bilmiyrm
(3,151 puan) tarafından
Arkadasimda pire diyor ama hic gormedim pire isirigini. Koca yaz gecti bisey olmadi. Kapimizin onunde 50 60 tane kedi 15 20 tane kopek bakiyorlar sokak hayvanlarina 1 senedir gelmiyordu hic bugun ilk defa nolduysa anlamadim.
0 oy
(6,825 puan) tarafından
Bnce vi Dr a git kesin ciddi bişey çıkmaz ins
(3,151 puan) tarafından
Suan nobetci eczaneden ilac aldik surup ve krem. Hemen kullandik biraz rahatladi ama kafasi bile kasiniyor. Dr ancak sali gunu gidebilcez esim yarin yok nöbetçi bide 51 gunluk bebegim var ayriyeten.
0 oy
(46 puan) tarafından
Birşey isirmis büyük bir ihtimalle canım oda alerji yapmış. Bendede olmuştu birkaç hafta önce direk doktora gittim birde fena kaşınıyor ki sorma. İğne yaptılar 2 güne geçti. Yarın bence bir doktora götürün yazık birde çocuk dayanamaz yavrum kasinmasina.
(3,151 puan) tarafından
Nobetci eczaneden ilac aldik simdilik yarin da esim nobetci ancak sali gunu gidebiliriz yani o zamana kadar idare etsin diye aldik krem ve surup. Kremi surunce biraz rahatladi ama kafasi bile kasiniyor eczaci demis zaten sinek degil bu nolmus buna ne yemis falan diye.
(46 puan) tarafından
Alerji yapmış ısıran şey canım ben aksatmayin derim büyük olduğum halde dayanamadım. Şuan hala kabuk kabuk duruyor ısırdığı yerler.
(3,151 puan) tarafından
Yaa cok uzuluyorum oyle gordukce garip garip bakiyor kasima deyince sürünüyor üstüme yavrum. Ama bebegimde var tek basima da goturemem ki hastane 1 saat uzakta.
(46 puan) tarafından
Ah kıyamam sana ya :(
0 oy
(274 puan) tarafından
Canim bu böcek isirigina benziyo alerjisi olabilir acile gitmen lazim ceviz buyuklugunde olur kasınabilirde 
(3,151 puan) tarafından
Evet nerdeyse o kadar ve acayip kasiyo agliyordu esimde eczaneden ilac aldi az once krem ve surup. Suan biraz rahatladi sayilir. Yakinimizda duzgun hst yok universite hst var ida hep satajyerler asistanlar delik desik ediyolar. Yarinda esim yok gelmicek nobetci anca sali gunu gidebiliriz yani.
(274 puan) tarafından
Ozaman ilik dusa sok annesi rahatlasin kremlerini sur yatsin kontrol et sislik devam ederse yayilirsa daha fazla beklemeyin neresi olursa goturun pisman olma sonra ates yaparsa halsizlik olursa yani cocuk normalin disinda bir hal alirsa hemen gotur
(3,151 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim gece rahat uyudu zaten devamli suyla silip kolonya sürüyordum. Gecede yikayip kremi surdum rahat uyudu sabaha karsi yine basladi sanirim etkisi gecti kremin. Takip ediyorum daha fazla buyume yapmamis ayni boyuttalar hala ve sisler yarin sabah goturucem zaten gidecektik kontrol icin. Ates vs bakmak aklima gelmemisti atesinide takip ediyim cok sagol.
(274 puan) tarafından
Rica ederim canim bocek alerjisi varsa halsiz bitkin olur istahsizlik yasar huzursuzluk yapar sisen yerler ates gibi olur odem yapmassa yayilmassa kizariklik bu saydiklarimda yoksa korkma bisi olmaz ama tabi goturmekte yarar olur alerjisi varsa kayitlara gecer birdaki bocek sokmasinda direk mudahale ederler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
10 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (250 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 491 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.

377,173 soru

11,287,648 cevap

34,693 kullanıcı

...