0 oy
102 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba, eşim vefat eden babasının ismini koymak istedi baştan beri. Bende tamam dedim doğuma 1 ay kala kabul etti 2. ismi. İsim yüzünden hep kavga ettik çünkü ilk çocuğum benimde hakkım yok mu isimine karar vermek için? Oğlum şuan 4 aylık  1 kere olsun koydum isimle seslenemedim  Nurettin oğlumuzun adı diyor hemen kavga çıkartıyor kızıyor. Ailesinin  yanında abisinin ablaların yanında Nurettin dicekmisim. Zaten hemen karıştilar 2. İsim olmaz diye. Hemen duyunca bozuldular. 

Oğlum büyüdüğünde bana bu isimi neden koydunuz demicek mi. Ben koydum isimle seslenemiceksem neden kabul etti.  Bunu ona sorduğum halde sessiz kalıyor sesi çıkmıyor Benmi yanlış düşünüyorum acaba? Bende  oğluma Nurettin diye sesleniyorum. İçimden gelmiyor çünkü. Bu isim konusunda çok yoruldum artık çünkü benimde hakkım var. 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
tarafından
Sen ne koydun çocuğuna benim eşimde babasının adını koydu beraber karar verdik ama onun istediği oldu ben beğenmiştim ikinci bebeğimiz olursa kızım olsun isterim tabikide Allah bilir sağlıklı olsunda yeter banada gönlüm kiz ister birde öylede diledim neyse bacım uzun olmasın adını Ahsen koymak istiyorum yada meva esime diyorum annemin adını koyalım bende kaynananım adını istemiyorum ama eşim en sonunda dedi geçenlerden sağlıklı olsunda ben babasından sende annesinin iyice araştır koyalım dedi olunca tamam dedim kapandı ne koyduysaniz onu diyin Nurettin adına gelince kötü bir isim değil bebeğinizin ismi yanina koyduğumuz isimle beraber söylenmesi gerekiyor Muhammed Ali  Gibi Med örnek veriyorum yada Ömer Asaf gibi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 582 göst.
8 Aralık 2021 Aile kategorisinde Mervee12 (3 puan) tarafından soruldu

381,124 soru

11,410,085 cevap

34,947 kullanıcı

...