0 oy
311 göst.
Aile kategorisinde (707 puan) tarafından
yeniden gösterildi
Görüntülü annemle konuşuyorduk.Cocuklari görsun bende onu göreyim diye arada ararim.

Kaçtığım için teyzemler dayimlar falan onlarla konuşmuyorum.Annem görüntülü konuşurken kızımı oğlumu onlara gösteriyor bişey demiyorum.Saygimdan susuyorum ama bugün annemle bişey konuşuyorduk teyzem ordan dediki dayakla adam olunsaydi sen olurdun annemde dedi evet adam olunsaydi sen olurdun diye.Bende telefonu kapattım.Yarim saat sinirim geçsin diye bekledim gecmedi.Annemi aradım dedim bak teyzem olacak kadın benim adamligima en son laf edecek kişi.Bir daha o yanındayken benim telefonumu açma.Aramamda zaten dedim kapattim annem bişey diyemedi.Kirildi mi bilmiyorum ama çok sinirliyim şuan.

Bu teyzem olacak o.. diycem tövbe ya ben kaçtıktan hemen sonra diğer teyzemle kıyafetlerimi bolusmusler annem vermeyince anneme 6 ay kusmusler annem hala bunlarla konuşabiliyor bunları destekleyebiliyor anlamış değilim.9 senedir evliyim bir kere aramadılar neymiş kaçmısim.Hepsini Allah'a havale ettim Rabbim hepsine sorsun inşallah.

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Töbe yarabbi ya o nasıl teyze ne demek kıyafetini bölüşmek seni dışlayıp kıyafetine çöreklenmek nedir ya. Yapıcı olacakları yerde öyle mi yapıyolar bide bende kaçtım annemde babamda kızdı ama babam sen mutluysan kimse önemli değil dedi kaçtığımı sülalede bilen bile yok bizimkiler belli etmedi kimseye. Annende kırgınlığı geçer takılma ona sen seni baya kırmışlar çünkü 
(707 puan) tarafından
Teyze demeye bin şahit ister zaten akraba değil akbabalar.Ne güzel baban bişey dememiş benimkiler 9 sene oldu hala laf sokuyorlar.
tarafından
Babamda kızdığı zaman bizi dinlemedin kendin seçtin diyo bana ama eşime hiç fırsat vermez bi sorun olsa istemiyosan gönder kızımı sana köle etmedim der Allah bin kere razı olsun ondan eşimde ilk zamanlar kaçırdım seni ailenin hükmü yok diye düşünüuodu ama babamın tutumu sayesinde aklı başına geldi ne olursa olsun bi baba kızının her şartda arkasında durmalı evlat bu kapıda ki köpekk değilya
(707 puan) tarafından
Maşallah babana helal olsun.Benimki eşim olacak pisliği karşıda beni kötüluyor.Benim.ailem aile değil ki ya.
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
-Reklam-
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Hadi teyzen hadsizlik etmis annen niye ona uyuyor o ne biçim.laf diyememismi
(707 puan) tarafından
Annem hep öyle zaten teyzemleri hep benden üstün tutar.
0 oy
tarafından
Teyzeni anladık da annen ne diye ayak uydurmuş tövbe ya. Kırılırsa kırılsın dicem de anne işte 
(707 puan) tarafından
Anne olunca bende üzülüyorum ama sustursana onu kapasin çenesini ama yok illa ona ortak oluyor.
tarafından
Çok üzüldüm senin adına :(
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Kıyafet bolusmek ne ya öldün mü sanki tövbe tövbe büyük konuşmasın herkesin evladı var onun kızı da kaçarsa görür 
(707 puan) tarafından
İşte onun çocuğu yok o bekar .50 yaşında falan hiç evlenmedi.Bu yüzden bu kadar rahat konuşuyor sanırım.
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Esin den siddet mi gördün dayakla adam olunsaydo lafı ne annenin öyle desteklemesi kotu olmuş iyi yapmssn bence seni kırarken kimse düşünmüyor ama 9yıl olmus evliligin oturmuş daha neyin küslügü aradan uzun zaman gecmiş sacmalamslar bence 
(707 puan) tarafından
Hayır eşimle alakali değil canım başka bir konuydu.Sakasina konuştuğum biseydi.
Benim evliligim berbat ben babamın evine dönmek istiyorum ama babam istemiyor.Yinede iyi kötü kocamla geçinmeye çalışıyorum.Diger postlarima bakabilirsin.Zaten ailevi baskıdan dolayı kaçtim.Onlar kuslugu hep surdurecekler biliyorum.Surdursunler inan umrumda değil hayatımda eksiklikleri yok zaten ama bana laf sokmasına sinirlendim.
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Valla sen kaçtıysan onlara ne ki. Ailen affedip barışmışsa afedersin teyzene b.k yemek düşer. Aradan geçmiş 9 yıl kin tutmaya yer arıyorlar. Annene karşı tavrında da haklısın. 9 yıl önceki mevzuyu ısıtıp ısıtıp önüne koymaları çok saçma. Annenin de onlara uymaması lazımdı. Annen bi kere çıkıp size e bizim kızımdan ben affettiysen kimse tek laf etmesin dese kimse bi daha sesini çıkaramaz. 
(707 puan) tarafından
Onlar hep öyle inan bana.Hep beni suçladılar annemde onlar haklı ben ne diyeyim onlara dedi.Beni hiç savunmaz zaten.Benim ailemde hiç bir zaman iş olmadiki.Beni insan yerine koyup bir kere savunmadilar.
0 oy
(13,099 puan) tarafından
Annen kardeslerini atamamis da seni atmış belli ki. Sinirlenmekte çok haklısın. Kırmaz San kırıyorlar maalesef 
(707 puan) tarafından
Aramiycam zaten karar verdim.Allah büyük soyletmesin annem arayana kadar aramiycam.İnsanin anneside böyle olursa ohoo işimiz var.
0 oy
tarafından
Teyzene düsuyormu böyle konuşmak hadsiz yaa bende kaçtim ve tüm teyzelerim benimle hic baglantisini kesmedi hep konuştular benimle annemle arami duzeltmeye calistilar sukur duzeldi malesef her insan bir olmuyor annenin yaptigida hos olmamiş annen anlar kendisi hatali oldugunu sen karişma daha rabbim yardimcin olsun
(707 puan) tarafından
Benim ailem hep küstü ve kimse bişey demedi birbirine herkes annemle babamı suçladı.Onlarda ağzını açıp bişey demedi.Benim.kizim benim kızimin hayatı kızımla konuşmayan benimle de konuşmasın deselerdi zamanında hiç biri bu hadsizlikleri yapamazdı.
tarafından
Tabi oyle
0 oy
(763 puan) tarafından
O nasil teyzeymiş yaa..
(707 puan) tarafından
Benimkiler bir tuhaf.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (3,433 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
10 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 379 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Kuzunun annesi (97 puan) tarafından soruldu

381,125 soru

11,409,981 cevap

34,946 kullanıcı

...