0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar. Bugün kontrole gittim 25 haftalık hamileyim şuan. 2. Hamileliğim. İlk hamileliğim 35 haftalıkken olmuştu. Ben de bugün doktoruma tekrar erken doğum riski var mı diye sorunca ayrıntılı bir şekilde baktı etti. Rahim ağzı kısalığı yok ama honi şekline gelmiş dedi. Yani rahim ağzı kısalığından bir önce ki olay dedi. İlaç tedavisi başladı. İdrar da enfeksiyon kan vitamin hepsi cok düşük o kadar ilaç kullanmama rağmen. Sadece yemek yapabilirsin temizlik ayakta durmak yürümek vs hepsi yasak. Rahim ağzını durdurmamiz normal haline getirmemiz gerekiyor tedaviyle yoksa erken doğum olur dedi. Karın ağrım kasilmalarım da bu yüzden oluyormuş. O kadar aklıma takıldı üzüldüm ki Allahtan geliyor ama çok erken ilk bebeğim doğar doğmaz ben görmeden küveze alınmıştı buna o kadar heveslendim ki. Başına böyle birşey gelipte tedaviyle normale dönen var mı acaba. 

4 Cevaplar

0 oy
(119,779 puan) tarafından
insaallah vaktinde dogurursun
(245 puan) tarafından
Amiiiinn inşallahh
-Reklam-
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Eğer yardıma gelebilecek kaynanan veya annen varsa tuvalet harici hiç yattığın yerden kalkma bence.. Görümcemdede erken doğum riski vardı aynısını yaptı.. Eşi kayınvalidem kayınvalidesi sırayla kaldılar hep evde ona hiçbişey yaptırmadılar 35te su sızıntısı oldu onuda ilaçla durdurdular 37de sezeryan oldu.. 
(245 puan) tarafından
Evet annemle kayinvalidem ikisi de 5 dakika kadar uzaklıktalar. Temizlik vs gelirler. 2 yasin da kızım var mecbur kalkmak zorun da kalıyorum zaten benden ister herseyi. Teşekkür ederimm yine de dediğini gibi yardıma cagircam.
(5,914 puan) tarafından
Hergün biri yemeğini getirsin çocuk içinde gün içinde onlarla oynarsa sen daha az hareket etmiş olursun diye diyorum..
(245 puan) tarafından
Evet haklısın aslın da o şekil de yapcam inşallah.
0 oy
(2,986 puan) tarafından
Ben aynı durumdayım 4 5 aydır yataktan sadece tuvalete kalkıyorum 29 haftadayim çok şükür kaynanam tüm işi hallediyor yemek vs yapıyor sağol sun sende dikkat et 
(245 puan) tarafından
Yaa çok geçmiş olsun sana da canım. Rabbim inşallah zamanın da nasip ederi hepimize
0 oy
tarafından
Cnm gerekirse hiç kalkma birini çağır sana yardımcı olsun benim arkadaşım vardı 9 ay sadece tuvalete kalktı eşi işten gekdi yemek yaptı ailesi geldi hep temizlik yemek biz gittik boşver sen ve bebeğini düşün sakin ol güzel dusun
(245 puan) tarafından
Annemle kayinvalidem yakinlar onları cagircam artık yardımcı olacaklar. Cok teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Narin Can (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.

382,957 soru

11,463,286 cevap

35,056 kullanıcı

...