0 oy
494 göst.
Aile kategorisinde (3,151 puan) tarafından

Arkadaslar bizim bundan bi sure once esimle bikac oroblemimiz oldu esimin ailesi beni zorla kapatmisti esime dovdurduler acigim diye 1 defa hatta kapanmıştım sonra esimin hatasini gordum madem oyle dedim acildim basta kaynana k.peder benim tarafimdaydilar ogullari sucluydu cunku. Bisey demediler aradan az zaman gecti bana kizmaya basladilar yine kapancaksin etceksin diye cocuk oyuncagi mi bu gecti dedim oglunuz adam olsaydi da benden baskasina bakmasaydi dedim karismayin etmeyin vs. Bunlar bana küstüler hamileyim bu arada tabi esimde 7 aylikken goreve gitmisti doguma gelip gelmicegi belli degildi suriyedeydi. Bi defa arayip sormadilar kac defa hst yattim erken dogum riski var sanci oluyo diye bi kizim daha var ustelik. Bi kere iyimjsin demediler doguma yakin annem geldi esim zor bela izin aldi dogumdan 1 gun oncesi yetisti sabah doguma gittik. Dogumda bile aramadilar gozun aydin diye torunumuz nasil diye annesi babasi kardesi hala teyze bi allahin kulu aramadi o taraftan beni. Bende esime kizdim yemin ettim merak edip aramadilar bu cocugu gostermiycem diye. Basta gostermedim resmini filan attirmadim esime bahane uydurdu esim hep sorduklarinda. Suan 50 gunluk dun goruntulu konusurken gosterdi diger kizimla zaten konusuyolardi ama bebegide gosterdi sinirlendim ama bi yandan da ailesi diyorum. Ama bi yandan zoruma gidiyo beni yok sayiyolar esimle cocuklarimla iyiler beni hep disliyorlar sanki ben kotu bisey yaptimda onlara k.pederim kufur etti agzina geleni saydi bosatcam seni kapanmazsan dedi bende sadece senin lafinla bosuycaksa hic durmasin kurtulurum dedim benim hataima karisamazsiniz siz evim yolum ayri dedim bu kadar. Simdi sorum cocugu gostermeli miyim sizce hic istemesemde sevdiklerine inanmiyorum lafta seviyolar  cunku riskliyken hic merak edip sormadilar ve ilk haberi verdigimizde de kaynanam kizdi niye yaptiniz vs diye. Gostermesem mi gostersemmi. Uzun oldu ama icimi dokmem lazimdi fikre ihtiyacim var. :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnce göster canım eşinle Aran bozulmasına değmez 
(3,151 puan) tarafından
Ya aslinda esimde bisey diyemiyor hakliyim diye dogum yaotim kimse sormadi ne hakla gorecekler diyorum susuyor ama onlarada her seferinde bahane bulamiyor nereye kadar oyaliycak zaten her telefonda konusmalarinda dolduruyorlar laf soyluyorlar ne zaman onlarla konussa morali bozuk yuzu asik oluyo. Gulup sakalasip otururken gidiyo konusuyo geliyo bambaska biri olmus yuzunden dusen bin parca. Benimle ilgili yakiniyorlar laf ediyolar kesin esimde anlatmiyor. Kararsizim o yuzden. Ama cok zoruma gidiyor ya.
tarafından
Bak farkındasın canım eşini avuç içine almadan sen göster zaten nereye kdr bahane bulcak ki eşin veya çocuk sorck babannem nerde o zaman eşin aşırı üzülür boşver Allah'a havale et
(3,151 puan) tarafından
Dogru galiba ya allah sorsun ne diyim artik.
-Reklam-
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Göster ama sen muhatap olma esin göstersin   esinle aranı onlar icin boźma 
(3,151 puan) tarafından
Oyle deme ya canli gercekten cekilmiyor. Ilk kizimdayken evlerimiz yakindi 5 dk mesafede gelip 6 7 aylik bebegi zorla yatiya goturuyolardi sirf emmesin memeyi biraksin diye. Hep yatiya alirdilar gondermezdim esimle kavga ederdik. K.peder gelip zorla alir giderdi.
(1,060 puan) tarafından
Yuh emen cocuk anneden ayri evde kalirlarmi Allahtan uzaklar simdi desene
(3,151 puan) tarafından
Aynen canim cok pislik insanlar. Cocugumu kendilerine baglamaya calisiyolardi. K.peder heo diyodu yurusun helebi eve bile gelmiycek benle gezcek hep kaveye bile goturcem diyodu kizimi. Hic bana birakmiyolardi. Iyiki uzaklar. O yuzden 2.cocugu da gostermek istemedim. Cok kotuluk yaptilar bana esimi ve cocuklarimi benden sogutmaya calisiyolar.
(1,060 puan) tarafından
Allah uzak eylesin öylelerini
(3,151 puan) tarafından
Amin canim aminn
0 oy
(295 puan) tarafından
Gösterirmisin göstermezmisin bilemem ama yemin etmişsin önce yeminini boz Allah muhafaza sizden çıkar .
(3,151 puan) tarafından
Ben zaten gostermiyorum ki esim gosterdi dun ben hicbir sekilde konusmuyoeum gorusmuyorum onlarla. Esime de kiziyodum sakin gosterme resim atma falan diye dun goruntulu konusurken gosterdi biraz iste. Kizdim ama acaba diyorum sacma mi davraniyorum ailesi sonucta sonrada diyorum haketmiyolarki bi kere arayip sagligini sormadilar etmediler.
(295 puan) tarafından
Kocan icin canım sen iyi ol eşin biliyordur ailesinin nenolduğunu ama atsan atamazsın tutsan tutamazsın..Eşinde arada kalmakdan yorulmuş inan by durumlarda esler bizden daha çok yıp ranıyorlar...
(3,151 puan) tarafından
Aynen oda farkidna bazen konusurke  diyo zaten bende biliyorum ama napiyim diyo silemiyor ailesini. Aile bile denmez halbuki resmen akbabalar alakayi kesse onlarka cok rahat olcaz aslinda hem maddi yonden hem manevi yonden baya duzelcez ama oda rest cekmiyo koy cocugu çok bagli ailesine onada cok kotuluk yapip aglattilar hala bisey olmamis gibi gorusuyo onlarla bende bunu anlamiyorum. Cok merhametli kiyamiyor hic.
0 oy
tarafından
Sen göstericem diye kendinide paralasan karvagalrda etsen yine o çocuğu gorurlerde pek kıymetli babaanne dede de olurlar emin ol hiiiccc kasma kendini bırak ne yaparsalar yapsınlar seviyorsa sevsin sevmiyorsa sevmesin bende önceden aman babaannedir defedir yavrum git şöyle et böyle et diyordum birbirlerine yakmaya çalışıyordum ama yıpranan hayal kırıklığına uğrayan ben oldum hep ikincide temelli bıraktım hiç karışmadım hiç laf etmedim şimdi kendileri arıyorlar yavrum kızım diye torunlarım diye o yüzden hiç usteleme allaha havale et o en güzel ini en doğrusunu bilendir zaten bir hâline yoluna koyar şimdi kafam çoook rahat ")) 
(3,151 puan) tarafından
Cok haklisin. Zaten 2 yasindaki kizim hissediyor ananesiyle dayisiyla telefonda o kadar konusur şımarır onlara guler babaannesi amcalari arafiginda telefona bile gelmiyo kaciyo esim zorla kucagina koyuyo gosteriyo onlarda bi iki laf atiyo kizim bakmiyor bile. Dogru diyon oyle yapmak en iyisi. ♡
tarafından
Kesinlikle ") ben ne zamanki beklentimi bitirdim işte o zaman rahatladım gönül umduğu yere küser mis şimdi küsmüyorum bile onlarda bunun farkında allah farkettiriyor emin ol benim kızımda ben buraya gelmeyecektim sizi istemiyorum falan diye ağlamaya başlayınca kafaya dank etti ha şimdi mükemmeller mi hayır ama eskiye göre daha iyiler bana zaten bir şey yapmasınlar ben onlardan bana ana babalık yapmalarını istemiyorm allaha şükür anamda babamda beni o sevgiye doyurdu sadece torunlarına layık davranışta bulunsunlar yeter
(3,151 puan) tarafından
Aynen benimde beklentim yok zaten ama kotuluk yapsalar yeter. Iyilik bekleyen yok ki zaten. Rvime kadar karisiyolar ne aldik ne ettik hesap veriyoz resmen. Ilk 2 sene bir oturduk biz bu 2 seneden beri ayriyiz hala bir gibi davraniyolar baska sehirde oturuyoz telefondan yetiyolar. Esimin maasini hesapliyolar herseye hesap soruyolar cok sukur simdi siniri cizdim evime karismayin diye. Torun torun diyolar ama bi cop almazlar ilk kizima bebekken 2 3 takım almisti alt ust. Kizim buyuyunce geri istedi inanirmisin. Yeni bebegimede bi corap bile almadi zaten almasin mazallah geri ister.
tarafından
O nasıl iş ay takimi alıp ne yapacak mis acaba kendi mi giyecek bebe doğurup ona mı giydirecek ne tuhaf adamlar var ya  "))
(3,151 puan) tarafından
Eltim hamileydi o zaman onun cocuguna giydirirmis hatta 1 takimi vermedim ilk kiyafetiydi kizimin hatira olsun diye onu bile sirdu niye göndermedin diye.
0 oy
(12,773 puan) tarafından
Ben götürmem göstermem de esin atarsa o la görürlerse de karışmam 
(3,151 puan) tarafından
Ben zaten gitmiyorum asla da gitmem zaten telde de konusmuyorum görüşmüyorum. Gostermiyorum. Ama esime soruyolar esim gosterdi dun aksam ilk defa. Gecende tutturmus haftasonu 2 gun memlekete gitcekmis 2 yasindaki kizimi illa goturcekmis olmaz diyorum israr ediyo onlar istiyor diye cocugu 9 saat yola cikarcak konusamiyor alti bezli benle bebek evde durcaz o kiziyla gidecek cok biliyolar. Hep esimi dolduruyolar.
(12,773 puan) tarafından
Hayır ona izin verme çocuk anasız olmaz gidiyo ise kendi gitsin
(3,151 puan) tarafından
Aynen zaten havalarda sogudu asla yollamam. Bide zaten sevgi yok iclerinde yalandan yere. Bide kucuk amcasi var bebeklikten beri hep doviyo kizimi eziyor asiri kiskanc bana bile vururdu hep hamileyken bile tekme atti kac kere dussun cocugum diye. Asla yollamam kizimi oraya.
0 oy
(15,591 puan) tarafından
Birincisi kapanmak zorla olmaz dinde bile zorlama yokken onların yaptığı cahilliği kınıyorum!

İkincisi arayıp sormamislar haklısın  elbette ki ama bebeği göster büyüklük sende kalsın belli ki onlar büyüklük göstermeyecekler.

Üçüncüsü eşinle aran bozulmasın gün gelir bişey olur eşine ben yeterince tolerans gösterdim dersin 
(3,151 puan) tarafından
Cok haklisin. Bide dogumda aramadilar diye kirildim bende bayramda konusmadim onlarla. Utanmadan esime diyor ki k.pedr beni aramadi bari anneni arasydi dedim onlar beni aradi mi hayir ben niye ariyim. Beni sucluyolar simdi tekrar kapanmadigim icin kotuluk yapiyolar esimi dolduruyolar bana kotu davransin diye.
(15,591 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ele insanlari
(3,151 puan) tarafından
Amin canim aminn

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 924 göst.
0 oy
9 cevap 299 göst.
27 Eylül 2021 Aile kategorisinde Serpil ahmet (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 29.07.2018 (2,372 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 116 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ftmaa (19 puan) tarafından soruldu

377,953 soru

11,312,882 cevap

34,747 kullanıcı

...