0 oy
1,506 göst.
Aile kategorisinde (8 puan) tarafından
İyi geceler kızlar. Buraıs benim derdimi paylaştığım içimi döktüğüm bir yer. Sizlerin de objektif görüşlerinizi rica ediyorum. 

Benim eşim benden 6 yıl önce biriyle görüşmüş nişanlanmış yaşayacakları evi tutmuşlar ama kız eşimin istediği gibi giyimine dikkat etmiyormuş. Kıskanmış ayrılmışlar. Eşim anlatırken omuzlarımdan yük indi bunu hissettim diye anlatmıştı. Meselenin beni ilgilendiren kısmına gelirsek ben o kıza hiç benzemiyorum. O kız uzun boylu açık giyimli şık giyinen saçları güzel bir kız. Beni çok beğendiğini söyler benimle görüşebilmek için iki kez araya adam soktu. Tanıştık ettk he rzaman anlayışlı ilgili oldu. Akıllı ve olgın biridir. Ama gözleri malesef dışarıya kayıyor. Arkadaşları çok akıllı hep de cami cemaatinden oluyor. Bu demek değil ki namaz kılan insan şaşırmaz. Asla öyle demiyorum cümlelerimi yanlış anlamayın sadece kendini günahlardan korumaya dinini öğrenmeye çalışıyor arkadaşları da başıma hapis veya ölüm gibi bir şey gelse eşimi kardeşi olarak göreceğine eminim sadece sana emanet ederdim diyorlar. Ama biz dışarıdayken açık ya da güzel biri geçiyorsa istemsiz mi isteyerk mi bilemem hep bakıyor ben de yanında mahvoluyorum. Kafasını öne eğmek asla yok. Bense tam tersiyim. Genelde başım öndedir. Bebeğim de var kimse bana bakmaz kafasındayım. Bakana da Allah korusun karşılık vermedim eşimle tanıştıktan sonra hiç. Eşimle bu durumları defalarca konuşuyorum. Hamileyken de baktı. Ben eşimin dükkanında zor bir temizlik yapıyordum kafamı kaldırdım eşim kıza bakıyor ağlamaktan içim dışıma çıktı ben onun için çabalıyorum her şekilde o ben bu haldeyken kadınlara bakıyor. O an bitirmek istedim. Ama bitiremedim. Baktığını da kabul etti. Öünkü yanında değildim uzaktan onu seyrettiğim için inkar edemedi. Daha dün bile önümüzden gelen kıza baktı ben bile kafamı eğdim o baktı içim acıyor midem bulanıyor gururum kırılıyor ne yapacağım inanın o kadar konuştum ağladım trip attım küstüm ama yine aynı yine aynı bir de asla kabul etmiyor ne yapacağım öyle çok yanıyor ki içim

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla iyi bile sabrediyorsun. Küsmek nedir bu adamı alırım ele terbiyesiz. Sen kocanı çok güzel anlatmışsın ama masum gibi geliyor insana okurken ama hiç de öyle değil. Çok sinirlendim ya. Edep nerede kaldı. Bakarken çakarım tokadı hiç de ağlayıp sizlanmam onun terbiyesizliginde kendime suç bulmam asla. 
-Reklam-
0 oy
(4,068 puan) tarafından
Konuşmuş olduğun halde devm ediyo bakmaya öylemi bnce ona şu soruları sor

Nasıl bakıyorsun bakrkn ne hisseyosun

Aynı şeyi Bn yapsam tepkin ne olur

Birinide aynı bu şekilde annene kardeşine bakarken yakalsn ne düşürsün

Yani demm o ki sana yapılmasını istemdğin şeyi sakn bna yapma özetle bu cnm 

Ben eşime arda bu cümleyi hatırlatırım çk şükr bişeyini gördüğümden değil sdce aklında olsun derm
(8 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum ayrıntılı yazdığın için yapacağım bakalım
(4,068 puan) tarafından
Rca ederm canm inşallah hayrlısı olr
0 oy
tarafından
Allah belasını versin mi? Benimki de bana başın önünden
(2,564 puan) tarafından
Eski post kiz 2021
0 oy
tarafından
Allah belasını versin mi? Benimki de bana başın önünden kalkmayacak diyor ama kendisi bakıyor ve dediğin gibi gözümle gördüğüm halde inkar ediyor, son durum hamileyim ve boşaniyoruz.
0 oy
tarafından
Ya valla malesef bakiliyor biz bile bakıyoruz hani ne niyetle bakiyorsa bile bakmasi hoş degil kırıldığini soyle eşine 
0 oy
(7,376 puan) tarafından
Gorumcemin eşi bakıyor gorumcem o baktığın kızlar mi hosuna gidiyor ama benim öyle giyinmesi istemiyorsun o zaman bende öyle giyimeyim gözünü benden ayırma eğer benim giymemi istemiyorsan bakmayacaksın dedi yani engel olamıyorsa icindede varsa her şekilde bakar canım 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,471 göst.
14 Eylül 2021 Aile kategorisinde 12345678 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Janya 6 (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
21 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,379 puan) tarafından soruldu

383,795 soru

11,483,592 cevap

35,111 kullanıcı

...