+3 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (913 puan) tarafından

image

❤️❤️❤️

12 Cevaplar

+2 oy
(4,171 puan) tarafından

Ne kadar güzel Bi yazı gerçekten de öyle annelerinin omzuna öyle Bi yüklüyorlar ki en ufak Bi tökezleyince yere düşünce de senden kötüsü olmuyor işin kötü tarafı anne de bunu kendine yapıyor hemen ne biçim anneyim çocugum için nasıl böyle düşünürüm duygusuna giriyor kendini suçluyor henüz karnımda umarım kollarıma aldıgımda ben de kendime bu haksızlıkları yapmam :)

(534 puan) tarafından
Kız sana artı vermekten yoruldum sen benim düşüncelerimi yazmaktan yorulmadın :DdD
(4,171 puan) tarafından
Yaaa belmaa'mm saol kuzum ❤️ demek ki aynı düşünceleri taşıyoruz :D
(534 puan) tarafından
Aynen öyle zehroşcüüümm ♡♡
(4,171 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Özellikle de şu diş çıkarma zamanlarında Allah'ım anamdan emdiğim süt burnumdan geldi resmen doğru düzgün kaç gece uykusuz kaldım:'(
0 oy
(534 puan) tarafından
Evet ben de bununla ilgili bi post açmıştım :))) phd.anne instagramda mütişşş yazıları var tüm duygularımı anlatıyor ♡♡♡ kesinlikle bu düşüncedeyim 
0 oy
(1,352 puan) tarafından

Çok güzel bir farkındalık. 5 aydır anneyim. Bazen of diyorum eşim kızımızı istemiyor musun diye psikolojik baskı yapıyor. Anlatıyorum neden of dediğimi anlamıyor. Çünkü anlamak istemiyor :)

Her anne bunları söyleyebilir. Aynı zamanda insanız. 

0 oy
(5,220 puan) tarafından

Günlerdir diş çıkarma +bronşit 2 3 günde bi hastaneye gidiyoruz 4 5 6 saat arayla 3ilaç ve 3saat arayla hava veriyoruz varlığına bin şükür ama bende bugünlerde yorgunum :ermm:

0 oy
(13,103 puan) tarafından
Ahhhh annem çocuğun olunca göreceğim seni demişti 
0 oy
(534 puan) tarafından
Çocuğumu çok seviyorum onunla vakit geçirmekten inanılmaz keyif alıyorum ama bazen keşke yalnız kalabilsem de diyorum . Ağladığında huzursuzlandığında onu sakinleştiriyorum ama içimden artık sussun da diyorum . Yaşam boyu hep yan olalım istiyorum ama bazen nereye kadar böyle gidecek de diyorum . Anneyim diye inanılmaz mutluyum ama bazen sadece anne olmak istemiyorum .  Anne olmanın haklı gururunu yaşıyorum ama artık annesin sen anne oldun denmesini istemiyorum . Son cümleyi tekrar ediyorum: Çocuğumu çok seviyorum ama annelikten de sıkılabiliyorum.
0 oy
(7,972 puan) tarafından
Rabbim yokluklarini göstermesin kimsenin kucagini boş bırakmasin anne olmadan sıkılmak daha zordur
0 oy
(13,202 puan) tarafından
Eşim ne yapayım bakıcı mı tutayım ne istiyorsun diyo mesela. Oysaki beni öncelikle anlamayan insan o oluyor her insan anne olmak istemeyebilir zorla olunca da daha da bunalıyorsun. Çok şükür evladımı bana bağışlasın Allah 
0 oy
(774 puan) tarafından
Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmak robot olmak değil tabiki sıkıladabiliriz sıkılmam diyenede şaşarım 
0 oy
tarafından
2 cocuk annesiyim,bir tanesi daha 7 aylik, dis cikarma donemi atak donemi hepsi bir arada, digeri ergenligin doruklarinda 12 yasinda. Okulu dersanesi farkli kaygilari var.

Ayni zamanda da calisiyorum. Hem de evden calisiyorum. Bir kucagimda bebe bir kucagimda bilgisayarim iki arada yemek yapmaya, camasir yikamaya ve toplantilara girmeye devam ediyorum.

Of diyorum evet of, cok yoruldum yoruluyorum biraz es vermek kendime 2 saat ayirmak istiyorum. Bu anneligi istemedigim cocuklarimdan biktigim anlamina gelmiyor.

O kadar guzel anlatmis ki ❤️ annelik kutsal olabilir evet ama anneler de insan, makina degiliz, keske her of dedigimizde cevremide bize psikolojik baski yapan kimseler olmasa.
tarafından
Benim de bebegim 3 aylik evden calismaya basladim, idare edebilecekmiyim bilmiyorum belki yanima bakici mi tutsam diye dusuncelerim var sizin nasil gecti fikir verin
0 oy
(3,148 puan) tarafından
İnst:@phd.anne olması lazım çok güzel şeyler paylaşıyor ben severek takip ediyorum ve çok doğru şeyler hepsi de 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Esilayet (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 630 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Esraaa_temell (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 351 göst.

381,234 soru

11,413,267 cevap

34,957 kullanıcı

...