0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herkesin bir hikayesi vardır, her hayat bir konudur belki romanlara evet benim hayatım da bu cinstendir çok şeyler yaşadım zorluk,kolaylik,acı günler,tatlı gunler aşk,macera vs.. 

Herşey yaşandı bitti benim için ama geçmişteki yaşadıklarımdan mıdır bilmiyorum şu an aklıma gelen kötü dusuncelerimden evhamlarimdan kurtulamıyorum.. Iyi düşünelim iyi olsun diyorum aklıma böyle şeyler getirmek istemiyorum ama geliyorlar işte.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çünkü lohusasin ") insan lohusayken 'te çocukluğundaki komşu teyzenin dediğini düşünüp oturup aglayabiliyo ya da depresyona girebiliyor bu süreç başı kişilerde çok ağır geçebiliyor psikolojik destek alabilirsin bu süreçte benimde ilk dogumum da lohusaligim çok ağır geçti kendimi toparlamam baya uzun sürdü sonradan psikolojik destek almadığım için çok pişman oldum bu sürecin geçici olduğunu bilmelisin hormonel iniş ve çıkışlar çok yoruyor insani çok fazla geçmişe takılma tatlı minik bebisini düşün onunla ilgili tatlı hayaller kur sana nasıl anne diyecek nasıl emekleyecek nasıl yürüyecek birlikte neler yapacaksınız onları düşün geçmiş yerine güzel bir gelecek hayal et iyi gelecektir ")
tarafından
Aynen üstümde bi şaşkınlık var dogumdan beri  atamadim ve bende inanıyorum bebegimle yalniz kalınca herşey daha güzel olacak şimdi annem kaynanam bana henüz gelmedi sıra sanki onlarin bebeği diye kiskaniyoeum icin icin
tarafından
Aynen aynen bende bu çocuğun hiç bir şeyini beceremiyorum ben bakamam öldürürüm çok korkuyorum diye ağlıyordum şimdide benden başkası bakamıyor ille annemde annem diye yırtıyor kendini ") şimdide ben diyorum düş üstümden nolur git birazda başkası baksın sana diye de gitmeeeemmmm diye çiğlik atiyo "))
tarafından
Ne güzel:)) bana da o günler gelsin insaAllah
tarafından
Gelir gelir hiç merak etme ")) dünyaya gelen büyüyüp gidiyor rabbim hayırlı uzun ömürler versin cümlemize
tarafından
Amin canım benim
-Reklam-
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Ben hamilelikte bu kadar duygusal olmamıştım lohusalikta olduğum kadar. Oturup oturup durduk yere ağlıyordum, çaresiz hissediyordum kendimi. Sanki başka bir dünyaya geçiş yapmışım ve yanlız ben ordayım gibi hissediyordum. Hepsi geçiyor kuzum sabırla inan. Allah kolaylık versin, bebişini düşün onunla güzel günlerini:)
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Tam beni tarif etmissin bende öyleyim 8 sene önce yaşadığım şeyleri en ufak ayrıntısına kadar hatırlıyorum 
0 oy
tarafından
ne kadar oldu dogum yapali ben yeni dogum yaotigimda bu sekilde hep duygusaldimm
tarafından
Ağustos 6 'sında yaptım
tarafından
Allah anali babali buytsun canimm
tarafından
Sağol cnm bnm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 548 göst.
25 Aralık 2019 Aile kategorisinde Prens-annesi44 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 444 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,787 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
10 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ksldnjxkckv (38 puan) tarafından soruldu

377,345 soru

11,292,457 cevap

34,711 kullanıcı

...