0 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,547 puan) tarafından
13 aylik. 5 aylikken oldu 15 gunde iyilesti. 8 aylik oldu hafif gecti 2 gunde. 11 aylik oldu 1 haftada zor iyilesti. 12 aylk oldu hastahanede 2 gun yatarak 10 gunde iyilesti ve suan yine hasta oldu. Surekli tikaniyor burnu serumla aciyorum oluru yoom oksuruyo. Bazen kusuyo. Burnu akiyo surekli agliyo atesi var. Psikolojikmen çöktum artik. Niye boyle anlayamiyorum. Kimseyle gorustugumuz yok disari bile ciktigimiz yok. Beterin beteri var diyip kendimi rahatlatmaya calisiyorum. Surekli hasta olmamasi icin ne yapmam lazim

4 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Alerjisi var mı bence önce ona bir baktırın terleyen çocuk hemen hasta olur buna çok dikkat edin 
(1,547 puan) tarafından
Ne alerjisi mesela canim. Terleyen bir bebek evet
(1,207 puan) tarafından
Benimde çok terliyor üzerini degiştiririm devamlı az terlemişse sırt bezi korum sizde böyle yapmıyorsunuz. Bi sıkıntısı vardır devamlı hasta oluyorsa ev soguk olabilir havalar falan sogudu iılk su içirin bunlar aklıma geldi
(1,547 puan) tarafından
Evet canim. Surekli uzerini yastigini degistiririm. Zaten beraber uyuyoruz dönse uyaniyorum kontrol ediyorum. Şu aralar serinledigi icin pek terlemiyor. Yazin asiri terliyor su gibi.
-Reklam-
0 oy
(72 puan) tarafından
Kan tahlili yaptırdınız mı belki kan vitamin yada bağışıklık hücreleri düşüktür 
(1,547 puan) tarafından
Evet tam kan sayimi gecen ay yapildi . İyi cikti az derece de kansizlik varmis ama ilaca gerek yokus o kadarcik icim. Kofte yedir dedi.
0 oy
(612 puan) tarafından
Okuduklarimdan ve deneyimlerimden yola çıkarak bikac tavsiye. Öncelikle bağışıklığını kuvvetlendirmen lazım. Eğer anne sütü alıyorsa sen güzel beslen ki ona da sütün daha besleyici olsun. Sarımsaklı yağ hazırlayıp dolaba koy hasta olacağını hissettiğinde hemen sür bebeğinin ayağının altına( tarifi vereceğim) bir de hasta olacak gibi olduğunda minik bir sarımsağı ezip meyve püresi , yoğurt gibi biseyle yedir bebeğine. Ve en önemlisi şekerli hiçbir gıda verme. Şeker bağırsak sağlığını mahvediyor. Sebze, kıyma, protein gibi şeyler yedir. Bir de çok sakınma, o mikroplara alışması lazım ki bağışıklık kazansın. 
(1,547 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Sarımsak kürün den yaptim suan. Hicbisey den kimse den de sakınmiyorum ya aslinda
(612 puan) tarafından
Ben kişilerden sakiniyorum hastalığı bahane edip ama o benim kıskançlığim :)) ama mesela bugün burda hava 20 derece bile yoktu kızım gün boyu disardaydi. Bağışıklık sağlam olsun inşallah hicbisey olmaz.  Bir de ben kızıma fermente mutfağım diye bir markanın lakto fermente lahana tursusunu aldım içinde bilmem kaç bin tane bakteri varmış, bağırsak sağlığı için çok iyiymiş ondan yediriyorum biraz biraz. Kızım yeni onaltı aylık oldu bu arada. Sen de bak Trendyolda yorumlarına içine sinerse bı çay kaşığı falan suyundan verirsin.
(1,547 puan) tarafından
Tamm canim olur veririm
(1,547 puan) tarafından
Bu sarimsak sürmeyi 1 saat once yaptim. Smdi yine yapsam mi
(612 puan) tarafından
Üç saat falan geçsin canım.
0 oy
tarafından

Canım öksürük için sarımsaklı zeytinyağı tavsiye ederim ayak tabanına sürüyosun istersen tarif bırakıyorum bak kuzum. Geçmiş olsun çok. Bide çok terliyo demişsin ince giydir bi tık daha göğsüne ve sırtına bez koy terleyip üstünde soğudukça da hastalanır bide çok mu titizsin biraz mikropla da tanışsın bebeğin ve hemen ilaca başvurma bağışıklık için savaşsın azcık vücudu doğal yollarla tedavi etmeye çalış ilk etapta.. 


 


image




(1,547 puan) tarafından
Cikardim sen diyince coraplari canm suan ciplak ayaklari
tarafından
Tamam canım takip et bakalım düşecek mi
(1,547 puan) tarafından
Saglik ocagina goturdum ibuRamin zero verdi azeltin antibiyotik calpol canm. Ek olarak kendim nutrigen supra aldim bilgin var mi
tarafından
Hiç birini bilmiyorum canım iburamin soğuk algınlığı için onu biliyorum sadece bide ezbere kendin aldığı ilacı verme çocuğa bence hepsi nasıl etki eder bilmiyosun sonuçta. Çok fazla geldi bana ilaçlar da yine de sen bilirsin tabiki.
(1,547 puan) tarafından
Tesekkur ederim cabm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde Tazeanneadayi (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 184 göst.
17 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Daisyyy (1,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.

383,806 soru

11,483,889 cevap

35,111 kullanıcı

...