0 oy
170 göst.
Aile kategorisinde (13 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Selamün aleyküm hanımlar.Ben iki senelik evliyim 23 yaşındayım eşim 29 yaşında 9 aylık bı oğlumuz var.Dun eşimle sehirdisina gorumcemin yanına geldik.İyi hoştu herşey fakat eşim sürekli beni evde bırakıp kendi ya arkadaşının yanına ya eniştesinin yanına gitmek istiyo.Ben de bilmiyorum neden ama geriliyorum gorumcemlerle yalnız kalınca.Aslinda çok muhabbetliler birkaç şey dışında iyiler ama yine de ben eşimle geldiğim icin tabiki onunla beraber oturmak istiyorum beni yalnız bırakmasını doğru bulmuyorum.Siz ne düşünüyorsunuz acaba darliyor muyum yoksa haklı miyim?

Bir de eşimin eli biraz sıkıdir.Gecen annemler geldi Kurbanda kestiğimiz kuzuyu yapalım dedik.Yani bı görseniz tabaga koymaya değmez çok az bişey koyduk eşim yüzünden.neyse ben huyunu az çok bildiğim için bişey demedim ama işte şimdi gorumceme gelirken o kuzunun iki katıni almış dolaptan neymiş bize o kadar hizmet edicekmis beraber yicekmisiz.Misafirlige giderken kuzu eti goturuldugunu ilk defa gördüm.Yine bişey demezdim de kendi ailesine olduğu kadar benim aileme de cömert davranmasını istiyorum.Kiz tarafı erkek tarafı ayrımı yapiyo çok fazla.Sizce ne demeli ne yapmalıyım?

Bu arada eşimi çoook seviyorum..❤️.

4 Cevaplar

+4 oy
(545 puan) tarafından
İlk konuyu es geçip ikinci konu hakkında söylemek istiyorum yanlış anlama da benim ailemden iki parça eti esirgeyen adamın ne kardeşine giderim nede et goturmesine müsade ederim götürürse de zehir ederim senin ailen benim ailem muhabbeti yapmasi çok çok yanlış 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aslında arkadaslarının ve eniştesinin yanına gitme isteği gayet normal kadın gibi sizle mi otursun ev de. Eniştesi evde değilken. Diğer konu da da haklısın oldukça bu işler karşılıklı kendi tarafına yapıyorsa bana da yapıcak tabi tutup annemgilin geçimini sağlasın demem kendi ailesine bakmakta yükümlüdür erkek. Ama bonkörlük konusunda eşit davranmalı. 
0 oy
tarafından

Huylu huyundan vazgecmez .Ben bu lafin dogruluguna cok inanirim kuzu.Konus esinle .Umarim degisir .


Senin aileni cok onemsemiyor anladigim kadariyla ya da sinir olmus olabilir bir sebepten .Cunku bu yaptigi normal degil.

Allah sevginizi arttirsin bu arada :D ☺️
0 oy
(3,427 puan) tarafından
1-akşam kadın nerdeyse erkek onun yanında olmalı.

2- senin ailen benim ailem anlayışı varsa yaşlanıncala kadar devam eder. Akıl alıyorsa bir ömür devam eder.

3-daha çok seven taraf sizsiniz ve bunun farkındaysa eşiniz üzgünüm hiçbir şey kolay kolay değişmez. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 275 göst.
12 Haziran 2023 Aile kategorisinde Esraarammm (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
16 Mart 2022 Aile kategorisinde S123456789 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 539 göst.

381,160 soru

11,410,681 cevap

34,951 kullanıcı

...