0 oy
325 göst.
Aile kategorisinde (100 puan) tarafından
Ya kızlar bu aralar rüyaları çok takar oldum. Ne görsem kötümu diyorum acaba diyorum.  Bi gecede birden fazla rüya görüyorum birinin anlamı iyiyken ötekinin anlamı kötü oluyo.  Çok takiyorum kafa mi hep kötü şeyler olacakmış gibi . Hep korktuğumuz şeyleri mi görürüz rüyalarda

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Rüyalar bastırılmış bilinç altının aynasıdır gerçekte kabullenmek istemediğimiz görmek yaşamak istemediğimiz ne varsa rüyamızda kesin yaşarız benimde en büyük korkum çocuklarıma bir şey olması ve korkulu rüyalarım da hep çocukları kaybederim ")
-Reklam-
0 oy
(2,849 puan) tarafından
Neden etkileniyorsan onu gorursun ayrica iki turlu ruya var bacim biri Rahmani digeri seytani o yuzden ruyalara amel edilmez cunki hangisi oldugunu bilemeyiz suya anlat kotu ruyalarini su gbi akip gitsin ve az da olsa icin rahatlar
0 oy
tarafından
Bilinç altında ne varsa rüyada onu görürsün. Uyumadan önce ayet-el kürsi oku sürekli 
0 oy
tarafından
Kurtulmaya çalış tatlım. Benim rüyalarım hayatta çıkmazdı, hamilelikte her gördüğüm çıkar oldu. Kendimeden rüyalardan korkar oldum ama okudum hep yatarken ama doğumdan sonra kurtulabildim o kafadan. Okun nefesi kuvvetli bı akraba vs varsa şifa olur inşaallah anlayabiliyorum seni. Ama Rabbimizden herşey yüreğini ferah tut her şeyin en hayırlısını versin herkesede bizlerede.. 
(100 puan) tarafından
Genelde hep korkularimla ilgili şeyler görüyorum veya onları çağrıştiran şeyler.  Iyice yerleşti bilinç altima önceden hiç takmazdim kafama şimdi psikolojik olarak iyice bozuldu sinirlerim canımı sıkıyo valla.  Her akşam bu gece ne gorcem acaba diye düşünmeden edemiyorum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde BegumY (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 64 göst.
7 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (529 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
22 Nisan 2024 Aile kategorisinde Mhmthan (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
7 Mart 2024 Aile kategorisinde angelmelodi (5 puan) tarafından soruldu

382,360 soru

11,447,825 cevap

35,021 kullanıcı

...