0 oy
153 göst.
Aile kategorisinde (166 puan) tarafından
Erken gebelik testi 4 gün kala yaptım negatif çıktı. Olsa çıkardı dimi. Yani erken gebelik testinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı. Adeti düzenli olanlar özellikle böyle durum yaşadı mi. Bu ay da tutmayacak hamilelik. Düşükten sonra niye hamile kalamıyorum. ☹️ Bu ay artık doktora gideceğim tüp bebeğe gerek kalmadan hangi işlem yaparlarsa hamilelik oluyor. Bilenler yardımcı olur mu. Yumurta buyumedigi için mi hamile kalamıyorum. Yumurtlama ve çatlama oluyor ama çizgiler tam. Koyu değil ovulasyon testinde. 

5 Cevaplar

0 oy
(27,531 puan) tarafından

Stres edersen olmaz oluruna bırak Rabbim nasip eder insAllah

-Reklam-
0 oy
(1,501 puan) tarafından
Canım umutlandırmak istemem ama ben erken gebelik yaptım bir de normal yaptım 1 hafta 10 gun gecikmişti ikisi de negatif çıktı hala adet olmuyodum ve söktürücü yapmak içimden gelmiyordu hamile olduğumu biliyodum doktora gittim o bile değilsindir dedi onlar doğru çıkıyor dedi ama hamile çıktım kader yani benim de düşüğüm olmuştu 1 ay ilişkiye girmedim bu önemli imiş rahmin toparlanması için sonra 6 ay kadar hamilelik düşünmedik sonrasında oldu eğer çok stres yapıyorsan kafaya takıyorsan o da etkiler olacağı varsa olur zaten biraz rahat ol Allah'a bırak inşallah gönlünce olsun. 
(166 puan) tarafından
Maşallah canm benm aklımdan atmak istiyorum zaten ama ne bileyim psikolojik baskı var. Zaten düsik olması çok Üzdü bir de sanki ben istemiyorum bakışı var herkes tedavi ol şu bu diyince artık gerçekten çok üzülüyorum. En azından tedavi olurum artık olursa olur olmazsa kısmet. Ben ve eşim istiyoruz ama düsik yaptığımı bile bile bizim gelin tembel bakışlarından bıktım ☹️ allah razı olsun duanızı eksik etmeyin lütfen
(1,501 puan) tarafından
Bence insanlara fırsat verme. Bana da o zaman çok yapmaya çalıştılar izin vermedim. Benim özelim sizi ilgilendirmez dedim. Görüşmedim bile. Herkes kendi işine baksın. Bebek bakmak çok zor inan ki. Elalem diyor diye asla yapılmaz. 2000 tl meme emmeyen bebeğin aylık gideri o da hastane falan yok. Kıyafetlere el vurulmuyor. Belki maddi durumun iyidir tabii bilemem ama gece uykusu yok, gündüz 1 dk durmuyor. WC gidemiyorsun, banyo yapamıyorsun, rahatça gezip tozamıyorsun. Çıksan aklın bebekte çıkmasan eksiğin oluyor ya da bunalıma giriyorsun. Vucudun değişiyor, bedenin değişiyor. Eşinle arana cinsel soğukluk giriyor çünkü fırsat yok bakım yapmaya, banyoya, yatağa.. Her şey çok değişiyor. Bence çocuk fikri kesinlikle çocuksuz hayatın keyfini çıkararal, hamilelikte büyüyen kalça, göbek, memeler olmadan, sağa dön dert sola dön dert durumları olmadan mışıl mışıl uyuyarak geçirilmeli. Olacağı varsa elbette olur. Tedavi olman gerekliyse ol tabii ki ama yine de kendini rahat bırak. Ki o konuşanları susturmazsan doğurunca başına daha büyük bela olurlar. Şöyle bak böyle bak vs. Ooo 2. Ne zaman.. Milletle uğraşılmaz. Asla yaranamazsın.
0 oy
(141 puan) tarafından
gec dollenemede olablr 4 5 gun sonra tekrar yaparsn canm uzulme Allah hayrlisini nasip etsin
(166 puan) tarafından
Inşallah canm benm duanızı eksik etmeyin lütfen  
(141 puan) tarafından
insaallah canm
0 oy
tarafından
Ben 9 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı ama çok erkendi benim. Senin 4 gün az olsa cikardi herhalde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 110 göst.
12 Haziran 2022 Aile kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 253 göst.
0 oy
3 cevap 251 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Beyza5 (4,994 puan) tarafından soruldu

383,116 soru

11,466,986 cevap

35,069 kullanıcı

...