0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (337 puan) tarafından
Kizlar vala çok sıkıldım evlimiyim degilmiyim belli deil. Daha öncede bahsettim eşimin muhabbet kuşu var ek iş olarak üretiyor artık bu durum beni iyice rahatsız etmeye başladı. Haftanın 3 günü orda eşim iş çıkışı gidiyor. Bir hafta sonumuz var onuda orda geciriyoz. Sıkıldım bunaldim artık sat hepsini yada bir çözüm bul diyorum kendisine cevap bile yazmıyor. Defalarca bu durumun beni rahatsız ettiğini dile getirdim ama yok anlamıyor. Daha önceden ev tutacaktık kuşları dama koyabilecegimiz ev onada kaynanam izin vermedi eşimde vazgeçti. Ne yapım siz söyleyin nasıl bir çözüm bulmam lazım. Ne demem lazım. Ben azcik birlikte zaman geçirmek istiyorum yeni boşanma asamasindan dönmüşüz zaten. Çok şeymi istiyorum ya sadece ilgi ilgi ilgi. Ben mi abartıyorum siz söyleyin haksızmıyım. Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

İlgi isteyenlere ilgi verilir :D basliga gore aklima bunu demek geldi :)

(337 puan) tarafından
Kız allah iyiliğini versin bu sinirle güldürdun beni allah ta seni güldürsün
-Reklam-
0 oy
(119,287 puan) tarafından
birliksen allah kurtarsin cok zor
(337 puan) tarafından
Amin canım amin vala sıkıldım artık ya kendi kendinden sogutuyor
0 oy
(1,691 puan) tarafından
canim sende esinle gitsen kuslarla beraber ilgilensen ortak ilgi olur esinin hosuna gider birde ben soyle dusunuyorum ilgiye ilgi karsilikli olur sende ilgi goster sev guzel soz soyle yaklas bence karsiligini alirsin valla ben esim geldiginde tepesinden inmiyorum ksrsiligida ayni oluyor cok sukur ayrica kuslar cok tatli olur sevenide ayri sever evlat gibi falan bence sende ilgilenirsen esinin hosuna gider
(337 puan) tarafından
Canım bende gidiyorum arada adam bu aralar gelme deyip duruyor beni gıcıklandiriyor 2 aylık bebegim var sürekli de gidemiyorum haftada temizlik yapmaya gidiyoz hafta sonu onuda orda geçiriyoruz. Hafta içi de bir gün gidip bir gün gtmiyor bende sürekli gidemiyorum. Sıkıldım artık bu durumdan üretiyor para kazanmak için yapıyor. Bende kızıyorum artık bu durum beni rahatsız ediyor dedim. Ya ev tutalım uste yer yapıp koyalım sen işten gelmeden ben bakarım dedim. Kaynanam izin vermedi.
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Hobisi olmuş canım severek yapıyorsa senin zorunla bırakamaz onu öncelikle.benim eşimde kuzu bakıyor sürekli mesgu ztn gece eve gelmiyor camide kalıyor artık havalar soğudu gelir de yazın hep ayrı geçiyor ve kuzuların başında sürekli arayan soran hep gidiyor al sat bende bu durumdan şikayetçiyim ihtiyacımız yok çünkü diyorum eve taşıma subisini bitir gel evde bizimle ilgilen malesef yok sizin için sizin rahatınız için deyip duruyor hep kendinden fedekarkik veriyor kenddide halinden memnun değil çünkü kafa çok yoğun insanlarla uğraşmak yani kendini düşünmüyor napiyim benmi düşüncem artık takmiyorum bende madem bizim için çalışıyor bende artık rahat rahat harcıyorum istiyorum parasını yemek yapmıyorum hazır al diyorum rahatsizsam .bende kendi kendimi mutlu ediyorum yani anlasınlar onlar olmadanda mutluyuz  kahvemi yapar içerim hiç umrum degil 
(337 puan) tarafından
Vala aynen öyle canım oda sizin rahatınız için deyip duruyor em güzelini yapiyon vala
0 oy
tarafından
Allah yardmcın olsn canm 
(337 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun
0 oy
(10,877 puan) tarafından
Sevin beni ya
(337 puan) tarafından
Canım benim yaaaa
(10,877 puan) tarafından
Vallaha bak ya ben oyle sevgi filan görmüyorum. Gerci sukur evlatlarım bana bakıp gülüyor ya dunya lara bedel
(337 puan) tarafından
Kıyamam kuzum ya üzme kendini evlat hherseye bedel
0 oy
(12,491 puan) tarafından
İlgi isteyince Bi tarafları kalkıyor öküzlerin 
(337 puan) tarafından
Kesinlikle oyle
0 oy
(135 puan) tarafından
Cokk haklısın canım..Biz kadınları mutlu etmek ne kadar kolay halbuki..Sıcak bi bakış, bir gül tanesi, ufak dokunuş..Bunu anlamicak kadar da ******** ışte bu kocalar..
(337 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum canım aynen öyle anlamıyorlar ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
25 Şubat 2021 Aile kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 476 göst.
0 oy
5 cevap 173 göst.
16 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,248 puan) tarafından soruldu

379,549 soru

11,362,131 cevap

34,839 kullanıcı

...