0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (594 puan) tarafından

Herhangi bi sebepten dolayı uyumayan hatunlar fikir verin bana. :)

Bugün eşimin ısrarı ile eltime misafirliğe gittik 2 ay olmuştu gitmeyeli gidilim de çocuklar da sıkıldı orda oynarlar onların yönünden iyi olur dedim kendi kendime eşim de israr etti baya bı arkadaşı oradaymış akraba tabi. 
Şunu da söylüyeyim başta, öyle sık sık gidip te bıktirmadim kendimden ben giderim  o gelmeyene kadar  bende gitmem yada o 2 gelir ben bir giderim. Aslında severim de kendisini haftada  1 2 kere gitsem de giderim ama insanları çokta rahatsız etmek istemem bide bıktırmak ta istemem kendimden. Neyse

Oraya gidince çok dikkatimi çekti  kadın kapıya karşılamaya gelmiyor hatta baya rahatsız oldum bu durumdan bugün gittiğimizde de çocuklarla kapıda baya oyalandim belki gelir karşılamaya diye çünkü evleri kalabalık olur biraz direk dalınca ses te çıkmayınca çekiniyorum o kadar kapıda oyalanma ma rağmen gelmedi aldım çocukları girdim iceri oyalana oyalana oturdum sonra hoşgeldin dedi. Yani belki de kalbinde birşey yoktur ama ben baya rahatsız oluyorum bu durum dan artık gitmek bile istemiyorm.

Haksizmiyim acep empati lütfen.?:ermm:

8 Cevaplar

0 oy
(1,279 puan) tarafından
Haklisin canm bende hoşlanmam hele sık sık gitmiyosam bidaha gitmem  
-Reklam-
0 oy
(3,230 puan) tarafından
Görgüsü o demek ki kötü niyet düşünmedim. Herkesi kendimiz gibi düşünüyoruz biz kapıda karşılar kapıda yolcu ederiz. Farklı farklı karakterler var. :)
(594 puan) tarafından
Kabul edilir gibi değil kuzum ama inan asla kıskanmam hani ne bilim elti denilince fitne fesat gelir ya insanların aklına. Ablam bile olsa rahatsız olurdum. Çünkü değersiz hissediyorum kendimi ona karşı
(3,230 puan) tarafından
Anlıyorum sizi canınızdan değerli mi yaa takmayın huzur bozmaya da değmez gitmeyin gerekmedikçe kendi bilir  :)
(594 puan) tarafından
Yok canm ya ne takacam hani rahatsız oldum sadece  o kadar. ben zaten yanlızlığa cokkk alışkın bı insanım asla gitmesem de üzülmem kimseyi kaybetmekten korkmam :) ama eşime de söylemek istemedim yarın bı söyliyeyim çünkü oraya gittiğinde beni de götürmek için sürekli ısrar eder üstüme gelir bari bunu yapmasın :)
(3,230 puan) tarafından
En güzeli:)
0 oy
tarafından
Haklısın ben kapıda karsılarım elımde ısım varsa yada cocugumla ılgılenıyorsam esım acar kapıyı mesela hemen bende gıderım kusura bakmayın mutfaktaydım yada oglanla ilgileniyordum dıye soylerım bu mısafıre deger vermektir yani 
(594 puan) tarafından
Yani bende öyle yapıyorum canm. Ama bilmiyorm tenezul mu etmiyor akıl mi etmiyor anlamiyorum
0 oy
(4,889 puan) tarafından
Bende öyle rahat gamsız insanları sevmiyorum yani sonuna kadar haklısın. Bu bi değerdir kağale almaktır.

Verdiğin değeri sana vermeyenle arkadaş olmayacaksın...
(594 puan) tarafından
Balımm benim :* öyle canm aslında iyi biri bana karşı da ama öyle kuruntu yapmayacak bı durum değil ki rahatsız edici baya.
(4,889 puan) tarafından
Aslında ben olsam samimiyetlik varsa kibarca söylerim kapıda ev sahibini görmeyince girmeye cekiniyorum deyiver
(594 puan) tarafından
çocukları açıyor kapıyı canm :) ama ne samimiyetsiziz ne samimiyiz bı ara aynı bu lafını denerim umarım anlar :)))
0 oy
tarafından
Ben olsam bende üzülürdüm ben öyle yapmam kimseye çünkü 
(594 puan) tarafından
Üzülmen le kaliyorssun canm işte :)
0 oy
tarafından
Ben bebeğimi emzirirken eşim açar . İçeri gelince kusura bakmayın bebeğimi besliyordum derim. Kim gelirse gelsin ister her zaman gelen olsun ister arada gelen. Misafirsin sonuçta karşılanmalısin işi varsa da bunu size söylemeli. Bana göre ters bende tuhaf olurdum o an.
(594 puan) tarafından
Ya aslında bende aynı şeyi ona yapsam bence onun da hoşuna gitmez ama ben beceremem kişiliğim öyle değil yoksa yapardm da neyse.
tarafından
Size kim nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın
0 oy
(459 puan) tarafından
Tabiki haklısın çok ayıp vallahi 
(594 puan) tarafından
Sence gidilir mi daha:)
(459 puan) tarafından
Gidilir canm kendimden biliyorum yengem öyle biraz değişik bir kadın bazen nasılsin diyorsun sadece iyim diyor  .yeni evliydim yemege carirdilar kapida hoşgeldin dedi halimi hatrimi sormadı annemde oradaydı niye yengenin hâlini sormadın dedi ben onun. Evine geldim o soracak dedim .bazende öyle iyi oluyo ki anlatamam değişik biraz biz yinede çok *** olmasada gidiyoruz amcam için.bizide çok çok sever ama huyu böyle
(594 puan) tarafından
Aslında huy değil canm benim bı eltim daha var fazladan kinli ama kimseyle pek muhabbet etmez gidip gelmez bı sebepten dolayı toplanırsak konuşmaz elini çenesini altına koyar öylece bekler eşimin ailesi pekte sevmez ama bi gelsin buna kapıya koşar inan.
0 oy
(692 puan) tarafından
Samimiyet var mı bilmiyorum çünkü biz eltimle samimiyix aşırı olmasa da genelde gelince karşılamaya çalışırim ama mutfaktayken falan gelince karşılamıyorum mutfağa geliyor o orda hoşgeldin diyorum onlar için hazırlık falan yapıyorum çünkü ben alinmam doğrusu kendisinde de fark etmedim gıcıklıgina ya da rahatsız olduğumdan değil yabancının evi değil diye söylerim hep 
(594 puan) tarafından
Bende bana geldilermi hazırlık yapıyorum çayın önüne koyacak birşeyi kalmadımi eşimi markete yolluyorum ama her halükarda elim neyde olursa olsun karşılıyorum inan. Çok aşırı samimi de değiliz çok uzak ta değiliz. Ama zaman zamn gider geliriz. Öyle canm oda mutfakta oluyor ama makinaya bulaşık yerleştiriyor yada yaptığı işten kalan ufak dokunuslar kalmışsa onları yapıyor. Sadece 1 çay içtim orda canm ins ayıp olmamıştır. Zaten istemem de bizim için hazırlık yapılsın ben oturup iki muhabbet edelim istiyorm. Bulaşık yerleştiriyor San kaçmıyor ya gelir misafirini karşılar yine yerleştirir sin ben oraya gidince bulaşık olunca bile o baslamadan ben direk başına geçerim. Kirletsem veya kirletmesem ne iş olursa olsn direk yardıma. Dediğim gibi severim de ama işte kalp bu rahatsiz oldumu oluyor canm.
(692 puan) tarafından
kırılmışsın ama bence ki sen daha iyi bilirsin niyetini bana göre yabancının evi değil rahat olsunlar ki genelde kapıyı ben açarım eşim açtığı sırada kesin isim vardır ve kesmem işimi devam edip bitirip öyle otururum herkesin huyu farklı d

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 101 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 355 göst.
0 oy
5 cevap 89 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

382,422 soru

11,449,317 cevap

35,024 kullanıcı

...