0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde (1,787 puan) tarafından
Ya kızlar hani bu kendi ayakları üzerinde duran kendi işini kurup çalışan ona buna muhtaç olmadan yaşayan kadınlar var ya bayılıyorum onlara en büyük hayalim bi gün kendi işimi kurup kimseye minnet etmeden boyun egmeden yaşamak. Ama nasıl bir iş olabilir ki sıfırdan herşeyini kendim kurabileceğim. Dikime merakım var bunu mu geliştirsem nice kadınlar küçük ev makinasıyla başlayıp kendi markalarını kuruyor çok güzel bişey değil mi yaa

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

2 dirhem uykum vardii kactii bak :D

bende cok istiodum bi ayakkabici dukkanimin olmasini ins daa acicamm .

kadinlar kesinliklee okumalii meslek sahibi olmali

(2,633 puan) tarafından
Ay bende bi hobi, organizasyon dükkanı açmak istiyorum. Çok seviyorum ilgilenmeyi yapmayı. Aynı benim kafada bi görümcem var oda maşallah çok güzel şeyler yapıyor :) istesek açarız ama destek çıkan yok :D Azıcık param olsa hiç muhtaç olmam eşime :) Çünkü babam beni/ ablamı kimseye muhtaç olmayacak şekilde yetirstiridi :)
tarafından
Hbmertugrul ev hanimlarina yonelik girisimcilik icin banka kredi veriyordu devlet destek veriyordu. Nasil ama hic bilmiyorum.  Belli bir sure odemiyorsun bi arastr istersen:)
(2,633 puan) tarafından
Çok araştırdım canım Esim de istiyordu hatta ama kolay değil biraz birikimin olup, o adamlara para yedirip öyle yapıldığını öğrenince vazgeçtik. Bu işin batması var bide her türlü sıkıntılı. Iki ucu b.oklu değnek misali :D bide malzeme falan derken baya gidiyor. Bi yerde çalışıp işi iyice öğrenip sonrasında o ise girişmek lazım sıfırdan olmuyor maalesef :(
tarafından
Dogru canim haklisin. Hayirlisi olsun hakkında :)
(2,633 puan) tarafından
Amin hepimizin :)
-Reklam-
0 oy
(354 puan) tarafından
Bencede harika bişey düşüncesi bile güzel insan yapabileceğine inanıp gayretle çok çalışırsa herşeyi yapabilir diyorum İnşaAllah birgün hayallerimizi yaşarız :) 
0 oy
(638 puan) tarafından
Bende evinde oturup koca parası yiyen bi de adamın kazancını sorgulayan kadınlara imreniyorum :) nasıl olacak :)) 
(2,633 puan) tarafından
Hahahah :D çok ama çok mantıklı :D
(1,635 puan) tarafından
Bende buna imreniyorum valla. Gerçi şuan ücretsiz izindeyim kocamın parasını yiyorum =))((= ama uzun sürmeyecek bu saltanat. Ama çalışan kadın için evde oturmak bi süre sonra sıkıcı oluyo o ayrı
(638 puan) tarafından
Çok imreniyorum hem de:)))
(638 puan) tarafından
Aynen doğum izninde bende yicem :)))
(1,635 puan) tarafından
Afiyet bal şeker olsun :)))
0 oy
(318 puan) tarafından

Ben de isterdim ama bu küçükten başlayıp iş kurma herkese nasip olmuyor ne yazık ki ben birkaç kez denedim olmayınca saldım inşallah sen azimle devam edersin :)

0 oy
(1,933 puan) tarafından
Aynen bende bişeyler yapmak istiyorum açıktan okulu bitirebilseydim 

Sen kaca kadar okudun canim
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım bununla ilgili meslem adindirme kursları var. Halk eğitim veya belediyenin hatta işkurunda var. Ben halk eğitimi kavsiye ederim sonrasında işkura bakabilirsin. İşini öğrendikten sonrada kamu veya özel kurumların hibe programları var sana uygun şekilde projelendirep kendi iyini kurabimirsin bunun içinde öncelikle kosgebin girimşi eğitimini katılmalısın bir işletme açmak pesap vs kısa sürüde bir sürü şey öğretiyorlar. Tabi patron olmakla çalışan olmak çok farklı. Sen bir üdım atınca devamı geliyor. Ben bunların bir kısmını yaptım ama önceliğim okuduğum,mesleği yapmak faküt şuan çalışmak benim,önceliğimde değil. Bunlardan en kolayıda üni sınavına hazğrlanıp mezun,olduğundada rahatça iş bulabileceğin bir,alan okumak. Örneğin hemşirelik gibi.
0 oy
tarafından

Bem calisiyorum cok şükür hem is hem ev hemde cocugu kreş e birakmak . Bu dikimle ilgili sey tavsiye edebilirim madem elin yatkin. Annem mefrusat a gitmisti. Oda senin gibi dikis i cok seviyordu. Hep pikeler nevresimler yaptı akrabalrin kizlarina hediye.  Sende once kursla kendini gelistirip sonra evde dikip satabilirsin. istersen yaparsin:)

0 oy
(3,149 puan) tarafından
Bende evde doğum öncesine kadar nerdeyse 8 yıla yakındır dışarı sipariş yapıyorum iğne oyasi tamamen el emeği göz nuru alin teri  yeteneğin varsa ve sevgin tavsiye ederim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 296 göst.
17 Mart 2024 Aile kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
11 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Milkasu (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (13,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 907 göst.
22 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,047 puan) tarafından soruldu

377,344 soru

11,292,370 cevap

34,711 kullanıcı

...