0 oy
245 göst.
Aile kategorisinde (270 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Kızlar 2 ekim cumartesi doğumum  olacak ve eşim işi gereği yanımda olamadı 9 ay boyunca doğuma gelecek ve hep yanımda kalacak inşallah .  Ben çok yanlız kaldım bu süreçte görümcem  olsun kayinvalidem olsun Başka memlette yaşıyorlar ama hiç ziyarete gelmediler beni . Doğuma geleceklerdi cumartesi günü gelirler kalırlar diyordum  ama onlar  doğumdan bir gün önce gelmek istediler .Bende eşimde  o zaman geleceği için ve ertesi gün doğuma gireceğimden strese girmek istemedigimden cumartesi gelsinler istedim o zaman kalsınlar istedim cuma değil de. Ama görümcem buna çok alındı sanırım .  Dedim ki yanlız gel abla zaten kayinvalidem de yanımda olacak.  O kaynım falan gelip kalalım dediği için ben cumartesi gelin dedim . Zaten şiştim  nasıl misafir ağırlayım  bi de kaynım falan hep erkek . Zaten oturup kalkamıyorum.  Çok uzattım  anlatabildim mi bilmiyorum.  Ben hiç gelmesinler  demedim ki .hamile psikolojisi neden anlaşılmıyor ben çok mu yanlış yaptım sizce 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

+1 oy
(304 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
9 ay boyunca nerdelermiş? Hiçte üzülme doğru olanı yapmışsın eşin sana bakar mis gibi. 
(304 puan) tarafından
Gezmeye geliyorlarmış? Bakmaya niyetli olan insan 2 3 hafta öncesinden gelip gelinine yardım eder. Mümkünse hastaneden çıkınca gelsinler bence. Çok başın ağrır böyle.
(25 puan) tarafından
Cnm dert etme fazla kalmaz hem sende ayrı odada kal hizmet beklemesinler cnm dogum yapiyon sunucta takma kafana kayninlarinada karilari baksn
(270 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤ bu doğum süreçleri bizim toplumumuzda bole malesef . Herkes herseyde olmak istiyor oysa ki eşimle yanlız olsam yeter . Bakardık bi çocuğa.  Ama işte malesef ne kaynanası bitiyor ne görümcesi.
(25 puan) tarafından
Canim uzak olmalari cok iyi valla onlar gidince rahata cocugun uza bakarsiniz
(270 puan) tarafından
Inşallah canım.  Zaten stresli zamanlar bi de bunları düşünmek insanı yıpratıyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 511 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 540 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Beyzanurw (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,696 puan) tarafından soruldu

379,165 soru

11,349,882 cevap

34,817 kullanıcı

...