+1 oy
156 göst.
Aile kategorisinde (3,551 puan) tarafından
Bir postta okudum da doğum belirtisi demişler. Bende hayatta ishal olan biri değilim hasta olunca bile tek seferlik olur. Bu sıra 4 5 gündür sürekli ishal durumdayım. Varmı gerçeklik payı kızlar. 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende araştırdım vücut doğuma hazırlansın diye doğal lavman yapıyormuş
(3,551 puan) tarafından
Ya ciddi mi.. Dün akşam üstü komşu gördü de oda demişti sen bu haftayı çıkarmazsın yüzüne iyice düşmüş doğum agırlığı demişti.. Zaman geçmek bilmeyince insan gerçekten doğurur muyum su mu bu mu gibi kendi kendine sorular sorup duruyor. Hadi inşallah diyeyim o zman.
tarafından
Ishalin çok sık oluyorsa tansiyonun düşüp yükseliyorsa ona çok dikkat et sadece doktorum o konuda uyarmıştı beni sadece
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ama bende olmamıştı
(3,551 puan) tarafından
Benim de diğer iki kızda hep basur kabızlık problemim olmuştu bunda kaç gündür ishal im geçmiyor da.. Birde bir ayda 6 kilo zayıflamışım.37 haftayı gectim.. Sezeryan olcam ama şaşırıyorum. Bebek kasık ta olmasına ragmen cok rahat cıkıyor um tuvalete.
0 oy
tarafından
Cnm bende olmamıştı geçmiş olsn
tarafından
Hade yaa çok geçmiş olsn cnm bende 38+5 te dogum yaptım ama bende çok kabızlık sorunu yaşadım
(3,551 puan) tarafından
Cok sağol canım. Tuhaf demi son ay 6 kilo zayıflamak.
tarafından
Bilmiyorum ki cnm yaa inşallah kötü bir şey olmaz
(3,551 puan) tarafından
İnşallah canım yarın kontrole gideceğim bakalım. İnşallah artık günü verirler de direk doğuma giderim. 3 otobüs 2 saat yol. Eskisi gibi hamile deyip yer veren de olmuyor otobüslerde. Bende de iyice bıkkınlık basladı. Şunu söylerim ki erkek bebek hamileliği gerçekten çok zormuş. Tekmesi bile sert. Karnımda dönerken bile beni sarsıyor oyle kaslı.. İki kızdan sonra bunu söylerim yani.
tarafından
Hade Allah yar ve yardımcın olsun kuzum benim ilk ve kız Rabbım sizinkileri de bağışlasın inşallah sağlıkla salim bebişinizi de kucağınıza alırsınız,
0 oy
tarafından
İshal ve kusma yaşadım 4 cm açıklık varmış meger
(3,551 puan) tarafından
Yarın sabahtan gideceğim cano. İnşallah gün verirlerse bir sonrakine doğuma giderim artık. 3.cü sezeryan olacak. Birde çatı darlığı var benim de kızlarda biri 43 hafta bitmişti ne sancı ne agrı ne su hiçbir şey olmadı. Diğeri 40 haftalıkken yine sezeryan oldu. Bu çok ama çok farklı ilk defa hamile oldugumu bunda anladım.
tarafından
Zaten gebelik sayısı arttıkça hissetme oranı ve acısı daha fazla artıyor. Sezaryen ise hiç bekletme biran önce git. Ama belli de olmaz belki normal olarak çıkar :)
(3,551 puan) tarafından
Kız keşke keşke ne isterim normal olsun varya. Korkuyorum narkoz dan. Genel anestezi alıyorum birde ileri derece panik atak ve kalp hastasıyım.. İlk de  4 saatte ayıldım ikincide 3 saatte.. Narkoz agrısı da sancıdan beter zaten... Kasık catısı dar olup sonraki doğumlar da açılan varmı acaba.?
tarafından
Valla burda betus vardı ilki sezaryen diğer ikisi normal yapmıştı arasida 2 sene civarı. Eğer doktorunu bulursan yapar. Ama açılma çok olursa gittiğinde mecbur alttan çıkar :D
(3,551 puan) tarafından
7 sene var arada cano.. Hadi bakalım inşallah açıklık falan varsa ıkınmya falan razıyım. İlk de 3 gün zorladılar zaten suni sancı ile de doğmadı 11 cm acılma oldu da çatı kemiği açılmadı işte. Sadece vajen çevresi acıldı. Bebeğin bası bir türlü o çatıya girmeyince catı darlığı dediler. Artık kalbim kaldırmayınca da acil sezeryana aldılar. Suni sancı ya falan razı gelirim. Sezeryan doğum sonrası beni zorluyor birwz.
0 oy
(592 puan) tarafından
Doğumda sancı cekerken bile ishal olan ben :D ordaki ebeler cok normal dogum icin vucut kendini hazirlıyor demisti yatakta sancı cekerken tuvalete gitmek istedim son dakikalardi buraya yap biz temizleriz cekinme cok normal demislerdi
(3,551 puan) tarafından
Evet canım doğuma yakın tuvalete gönderme riskini göze alamazlar. Kaç kadın öyle tuvalete doğum yapmış biliyormusn.. Bebek gelirken bagırsaklara baskı yaparak geldiği için öyle durumlar oluyor. Ben hiç yaşamadım ama gözümün önünde yaşayan birini gördüm.
(592 puan) tarafından
Evet ondan dolayı göndermediler zaten hemen arkasina cocuk geldi o ara yaptım mı yapmadım mı hatırlamıyorum ama ishaldim baya yani hastaneye yatıp acilmama basladigi anda ishal oldum
(3,551 puan) tarafından
Bakalım yarın sabahtan gideceğim. Hayırlısı ile gün versinler inşallah da bir sonraki doğum olsun artık...
(592 puan) tarafından
Hayirlısıyla kurtar kuzum insallah
(3,551 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ya bende gunlerdir aynı durumdayım. Yarin 36 hafta oluyorum. Cok afedersin ishal sancısı öldürdü beni gunlerdir :( Doğum belirtisimi bilmiyorum
(3,551 puan) tarafından
Diğer soru cevap kısmında denk geldim de ishal doğum belirtisi falan yazmışlar.. Bende 3 bebek bu ilk ikide hep kabızlık yaşadım hatta basur ne azmış tı. Son ana kadar. Doğumdan çıkınca da ilk tuvalete çıkış cok ama cok zor oldu agladım resmen. Bir yönden iyi oluyor ama insan endişe ediyor yine de
tarafından
Bende bi kac yerde okudum ama bilmiyorum. Ilk dogumda ishal varmiydi hatırlamıyorum ama gunlerdir bende var. Hatta senin postunu gorunce bile karnima sancısı girdi.
(3,551 puan) tarafından
:D valla bende tuvaletten çıkıp post açtım afedersin. Şaşırıyorum cidden birde ben bir ayda 6 kilo zayıflamışım.sağlık ocagındaki ebe hayret etti.. Zaten hiç kilo almadın birde zayıflamışsın beslenmiyor musun dedi. Yiyorum ama öyle böyle işte. Canım hiç yemek cekmiyor ki.
tarafından
Valla ben baya aldim :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
9 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 92 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 96 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eymenim02 (159 puan) tarafından soruldu

382,131 soru

11,441,090 cevap

35,013 kullanıcı

...