0 oy
233 göst.
Aile kategorisinde (6 puan) tarafından
Merabalar bebisini bilingual yetistiren varmi nasil gidiyo yontemleriniz nasil oluyo benim ingilizcem çok iyi seviyede bende bu şekilde dusunuyorum yetistirmeyi kac ayda geri donut aldiniz çocuktan

4 Cevaplar

0 oy
(683 puan) tarafından
Ben kurtce ve türkçe suan 2 yasinda her iki dilide cok guzel konusuyor
(6 puan) tarafından
Masallah :) insallah benimde hedefim oyle ben sürekli İngilizce esim turkce o sekilde ilerlemeyi dusunuyorum daha dogurmadim bu arada umarim guzel olur
(683 puan) tarafından
Teşekkür ederim❤hayirlisiyla dogur inşallah
-Reklam-
0 oy
(10,517 puan) tarafından
Baby baby vardı o gelsin bir ara muhabbeti olmuştu burada sanki 
0 oy
(341 puan) tarafından
Ne guzel ileri derecede ingilizceniz var benim dilim olmadığı icin ben malesef eksik kaldim ckk uzuluyorim ama uc yasinda ingilizce eğıtım veren biri yada.kurum bulursam o sekilde eksigi kapatmayı dusunuyorum.

Bebisiniz cok sansli ne guzel ingilizce bilen annesi var 
(341 puan) tarafından
Ufak ufak baslayayim o zaman ins ingilizce eğtim veren birini yada kurumu bulmakta zorluk yaşamam bizim ulkemizde bu kadar kucuk yaa grubuna eğitim veren yerler yok. En guzel yatirimi siz yapiyosunuz ne guzel imrendim size Rabbim iyi günlerini gormeyi nasip etsin sağlıcakla buyutun
(6 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canim hem dediginiz gibi hemde her yer cok pahali kurslar felan gercekten zor bide negatif insanlar var ne yapicaksin yabanci dili bosver diyenler :) resmen kanimi emiyolar negatiflikte oysa ki cok cok gerekli olarak dusunuyorum su devirde yabanci dil bilmek cok avantajli ben verebildigim kadar vericem kucuklukten ogrensin cebinde dursun malum egitim sistemimiz kotu yillardir ingilizce ogretiliyo ama kimse dogru duzgun bilmiyo okulda zorlukda cekmez .. amin canim sizde saglicakla buyutun insallah allahim korusun butun bebisleri :)
(341 puan) tarafından
O negatif insanlara en değerli en verimli yas s aralığı aslında  3 11 Aylik dönem altin donem zaten sonraki sifir uc yas araligi da dil ogrenme konusunda hala sansin olduğu donem diyosun bilim bunu diyor diyosun aama adamlar yemin etmiş gibi bilgiye kapalilar bide kendi akillarinca tiye aliyolar onlari kendi kendileriyle başbaşa bırakıyorum.
Evet pahali kurs ama çocuğum icin elimden geleni yapmaya caliscam olmadı kendime eve bisey almam o egitimi saglamaya çalışırım insAllah
(6 puan) tarafından
Aynen canim her sey daha guzel egitimli verimli büyümeleri icin  heepimize kolayliklar diliyorum :)
(341 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(580 puan) tarafından
Oğlumda çift dilli almanya dayım. Ev de türkçe kreşte ve sosyal hayatta almanca 2 yaşında beri dil geliştirmeye gidiyor şimdi 5  yaşında bize logopedi nin dediği ve doğru olan yöntem bu. Iki dili de güzel konuşuyor seneye ingilizce ye başlayacak.
(6 puan) tarafından
Cok guzel masallah orda olmaniz muhtesem avantaj zaten :)) bende almancaya asigim surekli evde çalışıyorum ingilizcem gibi iyi değil almancam malesef ama elimden geldigince her gun ders çalışıyorum konu konu asil hedefim almanca vermekti ama cok iyi degilim ingilizce vericem o yuzden ama almancayida aralara sıkıştırcam  :)
(580 puan) tarafından
Gönül ister ki 4-5 dil öğrensin:) 3 ülkeye sınır bölgede yaşıyorum şimdiden başlarlarsa gelecekte onlar için her konuda ekstra avantaj.
(6 puan) tarafından
Aynen oyle canim :))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 213 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 408 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 261 göst.
7 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

382,149 soru

11,441,700 cevap

35,011 kullanıcı

...