0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (817 puan) tarafından

Kızlar bu dizide olmasa ne izleyeceğim bilmem, çok seviyorum . Ne kadar tatlı  komik konular bulmuşlar. Önceden gördüğümde bu ne biçim dizi ya demiştim Şahin'in saçını gördüğümde :) şimdi baktıkça bakasım geliyor. Bi diyorum keşke o zamanlarda yaşasaydık sonra da diyorum olmaz herşeyi elimizde yıkardık hem sağ sol durumları falan :@@ her dönemin zorluğu var işte.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende bayılıyorum o diziye keşke yeni bölümlerini cekseler :)

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Aynen cok guzel bnce bitmemeliydi doksanlar falan diye ayni karakterlerle her donemi yansitmaliydi gunumuze kadar

tarafından
Gunumuz bolumlerinide cektiler canim 2012fln diye ekstradan cekip veriyolardi)))
(817 puan) tarafından
Ama o ilk bölümlerindeydi sanırım, diğer bölümlerinde hiç görmedim.
tarafından
Evet baslarda yaptilar sonra dekor falan cok zor gelmis olsa gerek biraktilar bence eskiyi yansitmalari daha guzeldi...eski zamandaki akrsiliksiz iyilikler ve yeni zamandaki dgailmisliklafi gormek kotu oluyodu
tarafından
Biliyorum bi ordan bi burdan gosteriyolardi ama ben dizi gunuze dogeu ilerlese degisimler gavas yavas gosterilse daha hos olur diye dedim :)
tarafından
Evet aslinda yapilcakti ama bi anda bitirme karari aldilar seksenlerde son 4 bolum falan gibi duyuru yaptilar aniden bitiverdi sonlarada dogru her yenikigi anlatiyolardi zaten darbeden sonra ki duzelmeleri falan bahsetmislerdi iste nerdeyse her evde artik telefon tv hatta renklisi var gibisine hayati kolaylastran seylerin uzerinde cok durdular sosyal mesaj algisi coktu hemde komikti eveven bi diziydi yaa bidaha izleyesim gekdi :))) orda en cok gicik oldugum karakterde guldendi sosyete meraklisi annesiyle luks meraklisi benligi benli cildirtyodu :))
+1 oy
tarafından

Bitmeden once hic kacirmadan izlerdim:)) sonra tekraelarini verrlerdi onuda izlerdimsonra final oldu trtde eski bolumlerini verdiler sonra o bitti baska bi kanalda eski bolumleri verdiler oglen izledim aksam 7 dede veriyolardi yine izlerdim :)) bagimlisi oldugum trt dizilerindenbiri bide leyla ile mecnunu coknizlerdim evlendikten sonrada esimle netten acip leyls ilemecnun izledik eski bolumlerinide veriyolardi yine izkiyoduk absurt komedi cok guzel oluyo sacma espriler oluyo ama belalti degil ve aileyle izlenebilcrk diziler..keske hic bitmeselerdi keyla ile mecnunve seksenler:))

(817 puan) tarafından
Evet kesinlikle, mesela Egenin Hamsisi de çok güzel bi dizi ama final yapıyor :((( kesinlikle devam etmeliydi. Şimdi trt de silahlı kavgalı dizilere başladı diğerleri tutmayınca.
tarafından
Biz payitaht vedirilisi izliyoruz ama kaliteli bi absrt komedi daha yapsalar trt de cok sevinirim :))
+1 oy
(1,933 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canm ben netten izlemeye başladım çocuklar uyudugun  zaman izliyorum eski dönemlerde yaşamak istedigimdenmidir nedir çok seviyorum eski fimleri şimdi 48.bölümdeyim sanki gerçekten yaşanmış gibi gerçekçi geliyor bana

0 oy
(64 puan) tarafından

Tekrarlar ne zaman hangi kanalda oluyo canim ?

(817 puan) tarafından
Öğlen trt 1 de oluyor, akşam da kanal 360 da oluyor.
(64 puan) tarafından
Sagol canim izlerim bende sikiliyorum isler bitince))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 389 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 207 göst.
0 oy
4 cevap 312 göst.
2 Nisan 2024 Aile kategorisinde Havin06 (1,970 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 501 göst.
26 Mart 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

377,303 soru

11,291,286 cevap

34,706 kullanıcı

...