0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim gibi olan varmı bilmiyorum ama kaynanama misafir gelmişti az önce yine halam beni görmeye geldi acaba korona mı oldum olacak mıyım onlar gittikten sonra aha burnum akıyor oldum diyorum, kaynanam çok strese sokuyor beni birdaha korona olursan bebegin sağ Kalmaz vss diyo ilk inde suyum azaldı diye öyle diyor hep bir baskı bi yere gitmediğim halde gitme gitme diye tutturuyor annem e yada sana geliyorum diyorum, millet hergün gezmesinde eğlencesinde plajında bi tek beni bu kadar takıntılıyım bilmiyorum? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hamilemisinnn

tarafından
Heeeee canm
-Reklam-
0 oy
(14,079 puan) tarafından
Hiç bir yere çıkmadım ama korona olanlar sakladığı için evime gelenlerden kaptım 
tarafından
Ayyy şu koronayı saklayanlar var ya Allah bildiği gibi yapsın yazık günah herkes riske atıyor lar
0 oy
(168 puan) tarafından
Ben 25 haftalık hamileyim corona oldum yeni bitiyor 2 günüm kaldı bana bebeğe hiçbirşey olmuyor merak etme iki yıldır takip ediyoruz bebeğine zarar gelen olmadı sen kendine iyi.bsk dediler 11 gün yerleri yaladım resmen bana çok ağır geçti ilaç vermediler hamile olunca ama olan arkadaşlarda oldu doğum da yaptı hemde atikorlu doğdu bebekleri kendileri çok rahat doğum yaptılar kafa rahattı asıl stres bitirir seni ***** mı çevrendekiler hiç olmadı kocan işe gitmiyordu getirse o getirir 
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Galiba Bi ben takmıyorum bu illeti. Eşim 3 aylık yasak zamanında olmus atlatmış bana söylememiş bile. Ne yatak ayırdık ne bişi.. Evi de yasaklar var diye doldurduk. Markete falan da çıkmadık hiç. Dört günde geçti zaten diyor. Hafif tat koku kaybı ve ciğerlerinde yanma yaşamış o kadar. Eve tıkılıp kızlarla eşimle sinema günleri yapıyorduk. Halen de öyleyim hiç korkmuyorum.. İlk işte yasaklar geldiğind3 falan bir yaşlı teyzeye bulaşmıştı haberlerde gördüm. Kadın evden dışarı adım atamıyormuş zaten. Geleni gideni de olmamış.. Komşuları sorup öğrenmiş. Teyze atlatmıştı. Amann canım. Gels bile agır gecmesin nefes almaya etki etmesin de. Herkes virüs olacak tıpkı grip gibi.. 
tarafından
İlk salgin başladığında hamileydim. Aman Allahım pat pat yolda düşüp ölenler, titreye titreye yolda yatanlar falan. Çok korkmuştum bebeğime bişey olacak diye. Hastaneye giderken iki kat maske takmalar, evden dışarı adım atmamalar. E hani nerde. Etrafımda olanlar var evet ağrılı sancılı oluyor ama grip olduğumuzda da ya da vücudumuzda enfeksiyon olduğunda da acı hissediyoruz. Ben artii insanların kasıtlı şekilde korkutuldugunu düşünüyorum.
tarafından
Ben ayakta geçirdim sadece sesim gitti tat ve koku kaybettim, 1 gün tek kötü oldum ondan sonra iyidim eşim 15 gün yattı kızım 4 gün çok agır geçirdi bilmiyorum çok zor du

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 315 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Secoo (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 234 göst.
19 Haziran 2023 Aile kategorisinde Miniktirtil (1,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 860 göst.
22 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 308 göst.
28 Şubat 2021 Aile kategorisinde Mrvnuraldan (376 puan) tarafından soruldu

378,370 soru

11,325,529 cevap

34,777 kullanıcı

...