0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sabah, eşimi işe gönderip tekrar yatağa, döndüm tam yatacakken sol tarafımda kasıklarımın üst tarafında, tarif edemediğim Bi sancı oldu nefesim kesilir gibi oldu neden olur sizce 13+5 hamileyim bebekle ilgili Bi durum yoktur değil mi 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgisi olan var mı kızlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu dönemlerde normal canım canını sıkma, bende de böyle bıçak saplarlar gibi olurdu enfeksiyon çıktı bende, kontrole gidince doktoruna söyle belki enfeksiyon vardır. 
tarafından
Evet enfeksiyonum var canım teşekkür. Ederim :)
0 oy
(2,244 puan) tarafından
Apandisit geldi aklıma ama hamileymişsin belki bebektende olabilir geçmiş olsun canım 
tarafından
Bende öyle bebek mi hareket ettik diye düşündüm geri çok erken dedim kendi kendime
0 oy
(3,061 puan) tarafından
İnsanı en iyi kendisi bilir canım. Şimdi bende yaşadım benzer acılar o aylarda ama kendimi bildiğim için doktora gitmedim  çok şiddetli değildi. Herkesin acı eşiği farklıdir. İyi bişey söyleyip seni rahatlatırız ve sen bu durumu önemsemezsin ve bu durumu doktoruna sormaya bilirsin. Diğer de postunu okuduğum için yazıyorum bunu da. Her hamilelik farklıdır. O yüzden bir çok kişi aynı şeyleri yaşamış olsa da söz konusu hamilelik olunca bu konularda yorum yapmakdan geri duruyor. Kendi adıma konuşayım. Çünkü ortada bir bebek var ve sanki yorum yapıp seni rahatlatırsam sorumluluk alıyormuşum gibi hissederim. Belki de doktora gitmen gereken bir durum var ortada bilemeyiz. Bazı durumlarda net şekilde doktora gitmen gerekir direk hemen hastaneye git derim. Ama bu gitsen mi gitmesen mi durumu olduğu için şu yuzden veya bu yüzdendir diye yorum yapmak çok zor.  Bi dahaki kontrolünde doktoruna da söyle bu durumu. En net bilgiyi o verir sana. 
tarafından
Bebeğe ulaşan Bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum ani Bi hareket sonuçu oldu sanırım :) burada buna benzer soruların olup bir sürü cevap alması gebe bölümü de, dahil benimkinin almaması dikkatimi çekti :)
(3,061 puan) tarafından
Genel durumu bilemiyorum canım. Ben genelde bu tür konularda fikrim olsa da sorumluluk almamak adına sadece doktora danışın diyorum.
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
22 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 92 göst.
2 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

383,036 soru

11,465,546 cevap

35,065 kullanıcı

...