0 oy
152 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (53 puan) tarafından
Kızlar evde oturup durmaktan,bebeğimle ilgilenirken sürekli abur cubur yemekten kilo almaya basladim. Hareketsiz kalıyorum çocuğun yanında dururken.hemen hızlı hızlı aparatif şeyler yiyorum bide üstüne çocuk küçük olunca evdende çıkamıyorum zaten hamileykende çıkamadım virüsten yasaklardan. Kendimi iyice yemeğe verdim psikolojim bozuldu bunaldım evde. İnsan yüzü görmüyorum doğru dürüst. Eşimde geç geliyo işten iyice bunaldım artık. Napcam bilmiyorum. Bu arada bebeğim iki buçuk aylık. 

8 Cevaplar

0 oy
(607 puan) tarafından
Bende surda bekleyim bir fikir veren olur herhal ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
bende hamilelik kiloma ulasacam yakinda 
tarafından
doğuma girdigim kiloma
(53 puan) tarafından
Sende mi aynı sıkıntıları yaşıyorsun canim. Ben hamileyken kilo vermiştim daha şeker çıkmıştı şimdide tam tersi ye bakalım ye sıkıntıdan.
tarafından
kendimi durduramıyorum ben yedikçe yiyorum
(53 puan) tarafından
Psikolojik galiba canım bu sıkıntıdan hep.
0 oy
(171 puan) tarafından
Canim sabir diyorum benim kiz 6,aylık oldu hep ayni şeyleri yasadim 92 kilo oldum. Cok sukur ek gidaya başladı lm diyete basladim bu haftada rahatladim akşamları da çıkıyoruz artik biraz duzene girdik yani. Allah yardımcın olsun bunlar gececek hep biraz daha sabret canim. 
(53 puan) tarafından
İnşallah canm Eşimle kavga etmeye başladık artık sıkıntıdan. Oda annenlere götüreyim seni çok yoruldun biraz çocuğa annen bakar sende dinlenirsin bı değişiklik olur dedi. Oraya gidicem inşallah önümüzdeki hafta. İyi gelir inşallah değişiklik.
(171 puan) tarafından
Aynen bu durumda insan bir tek annesine gidebiliyor. Dinlendirirler seni çok iyi gelir...
(53 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
(222 puan) tarafından
Bebeğini bebek arabasına koyuyorsun ve dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorsun canim. Hem 3 aylık olmuş neredeyse onun içinde iyi olur dışarı çıkmak 
(53 puan) tarafından
Canım eşim olmayınca arabayı indiremiyorum kendim asaya ağır baya. Asansörde yok üçüncü katta evim.kanguru aldım onla gezerim diye ondada çocuk durmuyo ağlıyo
(222 puan) tarafından
Anladim canim hanı böyle baston araba alsanız çok iyi olur. Ucuzda letgidan falan bakın. Ben onu kullanıyorum taşıması çok kolay hafif
(53 puan) tarafından
Bebeğim oturmaya başladığında düşünüyorum canım onlardan almayı inşallah.
0 oy
(13 puan) tarafından
Sağlıkla hayırla büyüsün yavrucaklar, zamanla sizin de düzene girer inşallah. Bebek arabası ya da kanguruyla akşam üzeri biraz yürüyüş yapmak ikinize de iyi gelebilir aslında. Hem bebeğiniz hava alır farklı sesler/görüntüler hem de size hava almak iyi gelir hem de az da olsa spor olur. 
(53 puan) tarafından
İnsallah Canım eşim olmayınca arabayı indiremiyorum kendim asaya ağır baya. Asansörde yok üçüncü katta evim.kanguru aldım onla gezerim diye ondada çocuk durmuyo ağlıyo. Eşimin evde olduğu gün anca akşam üzeri bı hava almaya çıkıyoruz arabasıyla kızımın.
0 oy
tarafından
Bende oyleydim ben 60 ile hamile kaldim 77 ile doguma gittim dogumdan sonra 70 oldum emzirme döneminde ayni senin yaptığın gibi bende yaptim 80 e ciktim 7 aylikken diyetisyene gittim 13 kilo verdim daha da vermem lazim 
(53 puan) tarafından
Bende bu gidişe çocuk büyüyünce başlıcam galiba diyete. Bugün başlıcam diyorum  yok yine yiyorum olmuyo
tarafından
Belirli bi rutin oluştur yaşam şekli olarak oturt diyeti
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Bebeğim altı aylık hamilelik kilosunun yarısı hala duruyor göbek desen aynı :ermm: en son bayram da bi yere çıktım yatırsam yatmıyor kaldırsam kalkmıyor kolum kopuyor bütün gün Allah yardımcısı olsun hepimizin delirmeye az kaldı :ermm:

(53 puan) tarafından
Amin inşallah canm. Allah hiç kuvvet versin.kucuk bebek bakmak çok zormuş ama inşallah biraz büyüdüklerinde hepsi geçer. Yoksa dediğiniz gibi delirmeya az kaldı :)
(1,621 puan) tarafından
Anam büyüdü mü nerde geçiyor oğlum var 9 yaşında bebekten beter :O  çocuğun her yaşi ayrı zor sadece biz alışıyoruz zamanla :)
(53 puan) tarafından
Haklısın canım her yaş zor ama büyüdükçe yemek uyku ev işleri falan hepsini daha rahat yapar insan. Gerçi çocuk dediğiniz gibi huysuz olursa her yaşta zor. Anne olmak zormuş :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 220 göst.
1 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyladh (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 756 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
12 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
14 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,711 soru

11,427,369 cevap

34,987 kullanıcı

...