0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından
Merhaba bayaar 5seneedir ayni isyerindeyim ve cok samimi oldugum herseyimizi paylastigimiz bi arkadasimla bozustuk is yuzunden. Ben ona kirildim konusmayi kestim. Oda sanki o hakli gibi onunla komusmadigimdan direk beni whatsap instgram heryerden engellemks ve bana resmen dusmanlik yapio. Insan insani ya sofrada ya kavgada taniirmisya hic bisey demeden kendimi ondan cektim kirildim sana dedim okadar. Oysa sanki buni bekliomus gibi bana dusman oldu yaptiklarina sasiriyorum benimle ugrasoyor. Ayni bolumdeyiz isle ilgilide sikintiya sokuyo beni. Simdi molalarda diger arkadaslarla otururken o ordaysa ben gitmiyorum bu seferde ben tek kaliyorum. Orda olmasaina ragmen gitmelimiyim acaba? Sanki onun pesine gidiyo gibi hissediyorum oda beni dislanmis gibi bi pozisyona dusurmeye calisiyo ne yapacagimi sasirdim.

4 Cevaplar

0 oy
(945 puan) tarafından
Yerinde olsam giderim, gitmemen sanki ondan çekinirmiş gibi izlenim yaratıyor. 
-Reklam-
0 oy
(5,410 puan) tarafından
Git molanı yap öteki arkadşlarla konuş insan tek kalınca sıkılıyor bu sefer diğer arkadaşlarında yanlış anlar onu ilgilndrmezki onunla muhatap olma bnce engellemesi bnce çoçukca olmuş bnde fabrıkalarda tekstil lerde çok çalştım çok kalbimi kırıyorlardı yaaa kendini ezdirmyecen vala sonçta oda çalışan sende çalışan yani 
0 oy
(428 puan) tarafından

Merhaba çalışma hayatını yaşayan biri olarak soyleyeyim ters düştüysen hicbirsey olmamais gibi davran aynı ortamda dur mesafeni ayarla ama sakın o vardiya gitmemeli yapma daha çok git ki canı isterse o kalkıp gitsin :)) valla bende senin gibi bir arkadasimla sonradan.kirildim herseyden çıkardım ne yazarım ne konuşurum iş harici konuşamazdim isminle hitap ederken eda hanım.mesela oyle söylerdim:) 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 256 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde bebek2020 (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,012 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,248 puan) tarafından soruldu

382,083 soru

11,439,221 cevap

35,007 kullanıcı

...