0 oy
1,185 göst.
Aile kategorisinde (3,151 puan) tarafından
Esimin ailesiyle küsüm görüşmüyorum zaten uzaktalar. Esim benden habersiz kurban icin orda anlasmis amcasigille. Koyde onlarla girdi kurbana orda kesildi kurbanimiz. Simdide etleri almaya gidecem diyor 7 8 saatlik yol işyerinden bi abi var ailece görüştüğümüz onla ikisi gidecekmis 2 yasindaki kizimi da goturcekmis annesigil özlemişmiş. Cuma gidip pazar gece gelcekler ben goturme diyorum o götürecem diyor nasil ikna edebilirim. 24 gunluk bebegim var bide. Kizimdan ayri duramam 2 gun bide orda duzgun ilgilenmezler kizimla esim annesine atip cocugu o abiyle gezecek kizim zaten evde bile yemek yemiyor uykusl duzeni bozuldu ugrastiriyor orda kaynanam evde durmaz her gun gunduz baska yere aksam baska yere gezer durur ayriyeten evde bide eltimin 10 aylik kizi var yani ona bakiyor bide guya lafta. Bide k.pederim zorla kizimin ismine karisti ismini öykünil zühre yazdirdik kimlige onlar zühre diyor sadece kizim o ismi unuttu burda biz yok sayiyoruz cevremizde kimsede bilmiyor onu orda alistircaklar herkese zühre dedirtcekler kafasi karisacak. Bide benden ayri kalmaya alismasini istemiyorum yoksa hep gider alisirsa napabilirim. 

15 Cevaplar

+1 oy
(458 puan) tarafından

Yaa canim sen kussun diye insanlar torunlarini sevmeyecek mi senin bu yaptigini esin yapsaydi senin ailenle kus oldugu icin cocugunu gondermeseydi hosuna gider miydi yanlis dusunuyosun birak gitsin benim nacizane fikrim

(3,149 puan) tarafından
Seninki parada gelen para harcamıyor mu millette bi hoş aman oğlum otur yerinde para harcama zaman geçim zor demiyorlar da
(3,151 puan) tarafından
Yok yok daha bizden yolmaya calisiyorlar kpeder calismiyor ben evlendigimden beri daha 42 yasinda 37 yasindan beri evde oturuyo kaynanam esimden kontor para istiyo bizi yoluyorlar ohoo anlatsam ayri post olur.
(3,149 puan) tarafından
Ne yapacaksın canım inanki herkesde var bizimde evler ayrı kese bir anla işte nasıl
(3,151 puan) tarafından
Cok zor cok allah hepimize yardim etsin :/
(3,149 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
kac yasinda kizinn tatlim kucukmu cok
tarafından
ahh bide bunu esinn gorseymiiss ozaman goturcem die can atarmiymiss acaba. umarim fikrinden vazgecerde goturmezz canm
(3,151 puan) tarafından
Biliyo canim esimde yoktu dogumda tektim bide son anda yetisti yurt disindaydi. Kac defa sordu hst deyken aradilarmi diye yoo kimse aramadi dedim her sordugunda. Ne esim yokken hamilelikte aradilar ne dogum yapinca. Esim 7 aylikken gurbette beni birakip gitti dogum oldugu gun dondu hic sormadilar arayipta simdi torun geliyo akillarina.
tarafından
ne denir bilemediimm smdi dusunuo ozluo havalarindalarr. zor gunler gecirmissin umarmm hersey yoluna girer esin goturmez
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle canim alah razi olsun ins ikna olur :/
tarafından
hepimizdenn caniimm insss
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Yine evde  istediğin ismk söyleceksn kizin gitmek istmyrm demesi lazm 2 yasinda bi seyden anlmz zor durum allh sabr ve kolylk versn 
(3,151 puan) tarafından
Aynen canim ama orda 2 gun boyunca cocuga herkes oyle diyecek zaten sinir oluyom. Bide kizim daha konusamiyor ve bezli bana muhtac yani orda eltim kaynanam halasi kim denk gelirse millet degisecek kizimin altini ne gerek var sulalesinin gormesine yani aciksa diyemez uykusu gelse diyemez. Gece yarisina kadar tutarlar cocugu.
(1,151 puan) tarafından
Sevmeye gelince varlar bakmaya gelince yoklar haklsn senden baskasi gormesn valla ben degistrsem bile kimsnn yaninda acmam
(3,151 puan) tarafından
Bunlarin sevmesi bile yalandan lafta. Bende dikkat ediyom baskasinin yaninda acarken filn bu devirde kimseye guven yok öz babaları bile goruyoz.
(1,151 puan) tarafından
Aynnn oyle allh gostermsn
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Bence bırak götürsün canım. Her ne kadar senin sorunların olsada babaanne dede gerçeğini değiştiremezsin sürekli gitmiyor nasılsa bence görsünler bisey olmaz. Eşinle de sorun yaşamamış olursun sana su anlik tamam dese bile kan her zaman daha ağır basar zamanla kinlenir 2 gün için. Onlarda severler çocuğa zarar verecek halleri yok ya 
(3,151 puan) tarafından
Zamaninda verdiler ama ondan guvenemiyorum insan degillerki. Bide kizim konusamiyor bisey olsa diyemez yani bezli ayrica uzun yol bide kisa olsa neyse gene. Konussa gene bi ihtimal belki ama aciksa diyemez uykusu gelse anlamazlar uyutmazlar. Kizim daha 6 7 aylikken yatiya aliyolardi emziremiyordum istiyordum yinede yollamiyolardi kizimi sutum gitsin de bana bagi kalmasin diye.
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Kızına ögret bence gitmiycem baba desin parka götürcem seni gezicez felan diye aklına gir 
(3,151 puan) tarafından
Konusamiyor ki en cokta o yuzden istemiyorum zaten bide babasina duskun gezmeye gidiyor diye atlar gider hemen pesine. Zaten kac aydir yemekte yemiyor dr dr geziyoruz suruplar vitaminler filan orda iyice ac kalir aklim kalacak. Konusamiyo da.
(2,127 puan) tarafından
Konuşamasa gitmek istemedigini belirtir en azından pasta yapıcaz diye aklına gir bakalım eger olmazsa eşine de canım göndermek istemiyorum diye ayrı kalamam ben de
(3,151 puan) tarafından
Insallah kanar.  Dedim ama esim anlamiyor. Orda perisan olcak evde oturan insan olsa kaynanam genede neyse ama gunduz tarlaya gidiyor aksam kapi kapi geziyor uykusu gelse bile uyutmuyor cocugu sevmek icin. Bu sefer duzeni bozuluyor huysuz olup agliyor.
0 oy
(4 puan) tarafından
Bir çocuğa hep ben hep ben empoze ederseniz.ilerde sizsiz hiç bir şey yapamaz hale gelir.bence biraz akışına bırakın. Sonuç olarak torunları gitsin görsün hava değişikliği olur gelişimini olumlu yönde etkiler.
(3,151 puan) tarafından
Ama iyi bakmayacaklar orda dayak da yer acda kalir basibos da kalir. Kaynanamlar tarlaya gidiyor cocugumu goturse orda bin turlu bicek yilan vs goturmese ona buna emanet edecek guvenemiyorum. Ustelik torunlari ama bir çöplerini gormedim bunca zaman.
(4 puan) tarafından
Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
(3,151 puan) tarafından
Esim anlasa keske beni :/
0 oy
(13 puan) tarafından
Canm bnce bırak götürsün karşı çıkma. Hem sadece 2 gün. Eşin kinlenmesin sana. Hem onların torunu. Görmeye hakları da var. Seni de çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün sen yok dersen bu sefer senle eşin arasında huzursuzluk çıkar Allah korusun.  Sen Allaha emanet et öyle gönder. Hem sürekli de gitmez. 2 günde de alışmaz ki. İçin rahat olsun. Ama tabi önemli olan senin kararın yine. Bu sadece benim fikrim
(3,151 puan) tarafından
Oylede iyi bakabileceklerini dusunmuyorum kaynanamin pesinde kapi kapi suruklenecek zaten asiri yabanciliyor. Kaynanam 5 kardes her aksam toplanirlar kardesler kizlari gelinleri torunlari bi evde 20 30 kisi toplanip oturuyolar her aksam kizim koseye sinecek zorla sevmeye calisacaklar agliycak hep oyle oluyor.
0 oy
tarafından
Aa cok kucuk ya. Hem iki gun cok uzun. Gunu birlik olsa tamam. Bende dayanamam ki cocugumu ozlerim. yalniz Isim konusu yada bakma konusuna takilma canim. Iyi bakarlar. Ismine de alismaz anlamaz merak etme.
(3,151 puan) tarafından
Evet banada kucuk geliyor konussa yine tamam da konusamiyor ve bezli onune gelen degisecek altini görecek. Kaynanamlar findikci tarlaya gidiyor pesinde goturde bocek yilan vs goturmese ona buna birakip gidecek ne gerek var. Eltimin kizina bakamiyor daha dogru duzgun. Isimde de ayri bi gicigim ondan. Zorla koydular ve kullanmadigimiz halde kimse demedigi halde zorla millete zuhre kullancaksiniz diye ahkam kesiyolar cevresindeki herkese onu soyletiolar.
0 oy
tarafından
Kaynanami kayipederi sevmem ama cocugumu sevmelerine karışmam karismaya hakkim da yok. Fakat burda durum farkli bu cocuk cok kucuk. Benim yegenim de 2 yasina gelicek bir tam gun bile duramaz annemlerde. Çünkü daha ana kuzusu onlar. Kimse kusura bakmasın ben olsam asla yollamazdim yada herseyi hice sayar bende giderdim. Daha bezli bebek orda kimin bakacağı belli degil. Hicmi tv izlemiyosunuz ecrin bebegi de mi bilmiyosunuz. Kimseye guven olmaz bu devirde
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle bide dedigim gibi yorumlarda yazdim kaynanam gunduz tarlaya aksam gezmeye gidiyor kapi kapi evde durmaz hic. Esim zaten o abiyle cikip gidecek gezmeye kizima bakamaz. Ben kendi aileme bile yollamiyorum onlar daha yakin mesafede oldugu halde. Bende gitsem diye dusundum ama bu sefer küslük bitecek ve 24 gunluk kizim var cekemem o yolu hic.  Ve gercekten sevdiklerine inanmiyorum. Bir cop bile almadilar bunca zaman esim yoktu gurbette hamile halimle hic aramadilar beni 2.yi dogurdum gozun aydin bile demediler.
tarafından
Sen bi yolunu bul yollama canim
(3,151 puan) tarafından
Insallah bulurum :/
0 oy
tarafından
El kadar bebek nere gidiyor ya kurban cikali 1 hafta oldu gönderme bnce 
(3,151 puan) tarafından
Anlamiyoki suan izinde 1 eylulde baslicak ise baslamadan alim gelim diyor bende oyle diyom gidiyosan bari abiyle git cocuk daha konusmayi bilmiyo alti bezli perisan olcak diyom anlamiyo ya.
tarafından
Sende git canım .. ya da gönderme yani
(3,151 puan) tarafından
Dusundum ama ben gitsem küslük biter bu dahada kötü olur benim icin anca rahat ettim çünkü.  Ama bisey bulup gondermiycem gerekirse kavga cikarcam napiyim.
0 oy
(3,532 puan) tarafından
Babası sonuçta bakar canım baaba  olmasa neysede
(3,151 puan) tarafından
Babasi o abiyi gezdirecek canim kiz nolcak dedim cocugu anneme birakirim diye kendisi dedi. Bakmaz yani orda.
(3,532 puan) tarafından
Bakamiycagini biliyosan yollama. Allah korsun canm daha bi bebek o iki yaşında diye yollama o zaman
(3,151 puan) tarafından
Aynen ins kandiririm da gitmez.
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Yalan iyi değil ama şimdiden hasta kusuyor hatta yanında ateşi ölç tabi gelip bakamzsa kavga etmemek adına yeni dogum yapmışsın sütün kesilmesin üzmeden hallet
(3,151 puan) tarafından
Aynen oyle ben evlendigimde 8 9 yasindaydi yapmadigi kalmadi kizimi cekemedi beni cekemedi hep cocuk dediler simarttilar simdi gene orda kizimi kiskancak annesigil sevince vurcak gizli sakli.
(3,149 puan) tarafından
Yok yok bırakma kuzum eşinin aklı olsa sefil olur der anne sen gel sev der ne mantiksa
(3,151 puan) tarafından
Mantik sifir valla. Zaten bu saatten sonra evimede gelemezler sildim tamamen hepsini seytan gorsun yuzlerini.
(3,149 puan) tarafından
Sokma sen canını lohusasin bebegine kızına odaklan sütün kesilse onların canımı acır
(3,151 puan) tarafından
Aynen canim sgol ♡
0 oy
(12,861 puan) tarafından
Sen ne kadar annesiysen onlar da babaanne ve dedesi onların da hakkı torunlarını sevmek görmek eşinin senin ailenle küs olduğunu düşün sen annene babana giderken çocukları seninle göndermese izin vermese nasıl hissederdin sizin aranızda olan meseleyi çocuklarına aşılama belki kızın için iyi olucak gezmeye gider demişsin giderken onu da götürür evde bırakı ak diil ya bu sebebten eşinle de aran bozulabilir 
(3,151 puan) tarafından
Zaten benim aileme gondermiyolardi hicbir bayramda gitmedim ailemin yanina evlendimden beri 3 kere gonderdiler oda zorla annem ameliyat oldu bakacak kimsrsi yoktu 2 gun gideyim dedim izin vermediler. Torun torun dediler bi cop almadilar ve kaynanam yuzunden o kizim erken dogdu kuvozde 1 ay kaldi ciktiginda da kuymak yedirdi aylarca sutum yokmus diye dr mamaya gerek yok dedigi halde hemde. Asilamak icin degil gercekten iyi bakacaklatini dusunsem ve kizim konussa gene neyse ama bisey olsa anlatamaz aciksa diyemez ki bu aralar benden bile yemiyor ilac vitamin surup dr dr geziyoruz d vitaminii eksikligi var yemek yemiyor diye kabiz agliyor hep. Yabancılama dda cok var kimseye gitmez orda cekilir bi koseye kucuk amcasi var dayak da yer kucucuk bebekken bile dovuyordu kiskanip kynnmda korumuyodu guvenemem ki yani aklim kalir.
(12,861 puan) tarafından
Bunları bilmiyordum canım kusura bakma o zaman eşini ya ikna ediceksin ya da bahane uydurucaksın
(3,151 puan) tarafından
Aynen iste uzun anlatmak istemedim bende postta sıkmamak icin ama bisey bulmam lazim. Lafta ozledik torunumuz getir diyolar esimde gicik. Ins ikna olur.
(12,861 puan) tarafından
Ne bahane bulabilirsin ki ya gece ateşlendi kontrol altında tutmam lazım desen inanır mı
0 oy
(797 puan) tarafından
Suyun kesilir üzüntüden fln de bakalım cnm küçük daha
(3,151 puan) tarafından
Aynn onu kullaniyim bide.
0 oy
tarafından

Bazı yorumlar o kadar bencilce ve saçma ki soymeden edemicem. 

2 yaşında konuşmayan bezli çocuğun 8 saatlik yolu da geçtim  ne işi var annesinin olmadığı yerde! Üstelik anlattığına göre onu doğurana acısını cekene saygısı sevgisi olmayan despot riyakar insanların yanında . Bu cok sacma. Esim kizimla iki saat aşağıda dursa ortalığı yikarim bana saygıları yok bugün anasına yarın danasina derler bizde... senin ki iki gün iki geceden bahsediyor   gondermezdim ben.
(3,151 puan) tarafından
Aynn o kadar haklisin ki. Bende gerekirse kvga cikarcam yollamiycam. Kendi annem 5 saat uzakta onada yolliyamiyorum ondada aklim kalir ben nereye cocugum oraya dusuncesindeyim. ha okullu olur akli ere kendisi istese tmm derim de kucuk bide.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 458 göst.
13 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 341 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Busebade (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 306 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayzasl (3,649 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
18 Ocak 2024 Aile kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu

381,063 soru

11,408,137 cevap

34,945 kullanıcı

...