0 oy
259 göst.
Aile kategorisinde (530 puan) tarafından
Sorum başlikta??

14 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Kendim de yaptırmadim, yavruma da yaptırmam.
-Reklam-
+2 oy
(10,046 puan) tarafından
Kendime yaptırmadım kızımada yaptırmam. Lütfen gereksiz yorumlar yazmayın, yok işte çocuğunu düşünmüyor musun.. ben en iyisini düşünürüm zaten çocuğum için.
(10,046 puan) tarafından
Valla her yorum alabiliyoruz burdan, eleştiriye hep açığım ama annelik hassas bir durum o yüzden kimse kimsenin anneliğine söz etmemeli bence.
Bu arada geçen bi düşünce farklılığı oluştu aramızda, hakkını helal et insan olarak hiç birimiz mükemmel değiliz ama kalp kırmak istememiştim.
tarafından
Estağfirullah canım hakkım varsa helal olsun lafı olmaz.
(10,046 puan) tarafından
Rabia kuzum almasınlar zaten çok gezen bir insan değilim ki, sinema, mac, avm zaten gitmem. Fırından ekmek mı vermiyolar evde kendimiz yaparız artık napalım, hayırlısı:)
tarafından
İşte işin en kötü kısmı hastaneye alınmıycakmis ,:/ Allah yardımcımız olsun
(10,046 puan) tarafından
O kadar da ileri gidemezler sanırım ya :/ Amin inşallah canım
+1 oy
(25,224 puan) tarafından
Çocugum için her zaman en iyisini düşündüğüm için bütün aşılarını yaptırıyorum bunu da yaptırırım... 
0 oy
(48,529 puan) tarafından
3 yasinda kizim var yaptirmam heralde kendim yaptirdim iki doz
(530 puan) tarafından
Bende yaptirmam ya
0 oy
tarafından
Kendim yaptirdim kızımada yaptırırım cnm 
0 oy
tarafından
Şimdiye kadar 2 kızıma da tüm aşılar yapıldı şükür hastane yüzü görmedim..kendim yaptırdım çocuklarıma da yaptırırm
0 oy
tarafından

Kendime yaptırmadım ki oğluma yaptırayım  mümkün değil     


Annem yaptırdı  yan etki etti  damarları tıkanmış  şimdi kendime oğluma mümkün değil 




Cumartesi günü rahatsızlandım yüzümün soluna felc vurdu   gelen doktorların tek sorduğu    aşı yaptirdinmi  oldu çünkü damar tıkanıklığı yapıyor  

(3,551 puan) tarafından
Daha 3 gün önce aşı olan adam virüse yakalanıyor. O sırada da düğünde adam. Virüs oldugunu bilmiyor. Aşıyı vurunmuş sonrası hemen kapmış hastalığı. Adam düğün bitimine yakın rahatsızlanıyor hastaneye gidiyor pozitif.. Hemen veriyorlar ilaçları. Adam tabi hemen içmeye baslıyor ve hastalandıktan 3 4 gün sonra ölüyor. Düğüne giden herkes pozitif veya temasi. Arkadaşım sünnet düğünü yapacaktı aynı aile bireyleri ile hepsi pozitif oldugu için ve adam vefat ettiği için iptal ediyor. Kartlarını falan bastırmış. Adam İn ölüm sebebine beyne kan pıhtısı atmış diyorlar. Doktor aşı dan olabilir demiş.. Yani aslında kesin. Adam kaç senedir ne hasta oluyor ne aşı qmq aşıyı yiyince ölüyor düşün. Mrna aşıları aslında yasaklı aşılar.. Vücuda girince en ufacık metal ile karşılaşırsa anında birbirine tutulma yapıyor ve oldugu yerdeki hücreleri mahvediyor. Hani aşı olunca para tutuyor falan diyorlar ya sırf Bu yüzden.. Çiğ takılacak insanlara buda bunun ön şeması dedik. Kimse inanmadı ama çip çalışmaları baslamış ve gerçekten çok ciddi paralar harcanıyormuşş. Mrna nın da yardımı ile hepimizi çiplemek için olusturulmuş bir virüs ve aslında o kadar korkutucu olmadığını bilim insanları söylüyor. Zaten bu virüs yıllardır varmış. Covid de bunların Bi değişiği.onca ölüm bilinçsiz verilen enfeksyin ilaçları ile oldu. Kiminin tarihi gecmiş kiminin ise ilaca karşı hassasiyeti var ki riskli ilaçlar. Kronik hastalığı olan bağışıklık sistemi düşük olan hastaları yataga düşürsede normal gripten de ölenler çok fazla.. Ki dünya üzerinde sadece sigaraya baglı ölümler yanlış beslenmeye karşı kalp krizine bağlı ölümler bu kadar fazla iken günlük her ölene kovid yazmaları yada o anki düşüncelerine göre kovid yazmalarını hepimiz şahit olduk. Normal bir şekilde 93 yasında vefat eden anaiinem için doktor ısrarla kovid yazalım mı dedi qmq kadın hiç kovid olmamıştı düşün.. Yani sonuç olarak Aşı olmuyorum aileme de imkanı yok yaptırmam
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Kendime yaptıracağım en kısa zamanda çocuklarıma yaptırırmıyım bilmiyorum. Ama bu vakalar böyle giderse yaptırırım herhalde kızım anaokuluna başlayacak.
0 oy
(13,202 puan) tarafından
Koşa koşa hem de 
0 oy
tarafından
Henüz sonuçları bilinmiyor kendime yaptırdım ama çocuklarà yaptırmak yandaşı değilim 
0 oy
(238 puan) tarafından
Şu an hamileyim doğuma kadar kendime yaptırmayı düşünmüyorum çünkü hamilelerde ki etkisi hala bilinmiyor. Çocuklar için çıksa yine yaptırmam bu aşının bu çocuğun hayatında neleri tetiklediğini yada tetikleyebileceğini kimse bilmiyor olacak. 
0 oy
(10,460 puan) tarafından
Kendim yaptırmıyorum çocuğuma yaptırmam güvenmediğim asiyi çocuğuma depolayamam 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben yaptırmadım ama bebise çıkarsa yaptırırım kendim denyaptiririm
0 oy
tarafından
Kendim oldum ama kızıma yaptırmam onun yaşayacağı uzun bir ömür var.ne olduğunu bilmediğim bir aşı.ha diğer aşıları bile hastalıklar olmasa yaptırmam.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 302 göst.
2 Kasım 2018 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mavikelebek (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Anne.adayii (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
15 Mart 2021 Aile kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,011 puan) tarafından soruldu

378,396 soru

11,326,196 cevap

34,778 kullanıcı

...