0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
27 haftalik hamileyim ilk hamileligim. Kendimi anne gibi hissedemiyorum tam olarak. Sanki ben yapamiycakmisim gibi. Kucaga alinca mi degisiyo her sey ? O bag daha mi kuvvetleniyo.

20 Cevaplar

+1 oy
(5,406 puan) tarafından
Çok da güzel yapıyorsun ☺ benim de ilk bebeğim ben de tıpkı öyle düşünüyordum hatta Allah korusun bakımsızlıktan öldürürüm diye aklimdan  çıkmıyordu. Doğdu tabi hemen bağ kuramadım ama eşim annem yanımdaydı ben de gözümden sakınıyordum yavaş yavaş alıştım. sonra kokukusu  miss miss  bi de gülücükler atmaya başlayınca bu kez kopmaz bağlar oluştu aramızda ☺☺ şimdi 4. Ayına girdi teyzesi uyurken özlüyorum kuzumu ve maşallahı var iyi de bakıyorum. Sen de öyle olacaksın kimse bebeğine senden iyi bakamaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annelik dünyanın en mükemmel duygusu Rabbım murad eden herkese nasip etsin ins. Kucağınıza aldığınız ılk an kalbinize sevgisi öyle bir işliyor ki kimseye yer bırakmıyor minik kuzucuk sonra insan nasıl yaparım bu nasıl büyüyecek telaşına giriyor. Zaman geçtikçe Allah öyle bir kuvvet veriyor ki bu sefer Diyorsunuz ki onun için dünyadaki tüm zorluklara göğüs gererim diyorsunuz sonra başlıyor hayat serüveni. Rabbım iki cihanda da gozaydinligi olsun. İslam ahlakiyla ahlaklanip vatanına, milletine, ana babasina hayırlı uğurlu bir yavru olur. Rabbım anali babalı büyütsün canım. Merak etmeyin kucağınıza alır almaz onun sevgisi tüm hucrwlrinize kdar işliyor. Sağlıcakla buyutun inş 
0 oy
(1,664 puan) tarafından

Hamilelik hormonları alt üst ediyor... inan geçicek olabilir bu duygular daha erken  hele doğur bi ilk haftadan sonra tam anliycaksin anneliginj.. ilk zamanlarda tabi ki seviyorum vs ama ben ilk bi uykusuzluk vs alışınca daha bi başka gelmişti kokusu :))

0 oy
(3,493 puan) tarafından
O kadar çok işiniz olacak ki bağ kurdum mu kurmadım kı bunu düşünmeye vakit bulamayacaksınız.

O rahat etsin sağlıklı olsun diye uğraşırken önce günler sonra aylar geçecek.

Tamamen size bağlı bir canlı. Sevmemeniz mümkün değil inanın. Uyurken izleyip özleyeceksiniz.

Güzel taraflarını anlattım ama çooook zor cidden.

Saçını taramadan, yüzünü yıkamadan, dişini fırçalamadan geçen günler

Ne olur 3 saat uyuyayım yalvarırım diye düşünülen aylar ahh ahh..

Ben susayım:) 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kucağına alınca anlarsın canım boşuna yıpratma kendini. O duygu bambaskaaa. Eminim annelik duygusunu iliklerine kadar hissedeceksin :)))
0 oy
(2,165 puan) tarafından
Cnm şuan gebesin daha , tam anlamıyla hissedemezsin annelik duygusunu.. 

Tamam hareket ediyor karnında pıt pıt atıyor ama doğduğu zaman çok daha farklı olacak işte o zaman annelik duygusunu tadacaksin.

Şimdi hiç düşünme bunları stres etme kendine, mümkün olduğunca da bebisinle sohbet et konuş onunla o seni duyar hatta duyup bazen tepki bile veriyor aranızdaki bağı daha da kuvvetlendirmek için bolca konuşmaya çalış bak benimde ilk gebelik ve 37 haftalık olduk çok şükür bugüne kadar çok konuştum kızımla her konuştuğum da bana tepki verdi şuan bile annecim napıyosun diyorum hemen hareket ediyor bu bile beni çok mutlu ediyor.

Endişe etme sakın çok güzel bir anne olacaksın buna inan..
0 oy
(1,335 puan) tarafından

Hele bi kucagina al kokusu kokla o zaman görr :))

0 oy
(10,985 puan) tarafından
Canım soyle soyleyim sen anla. İlk cocugum karnındayken hep soyle dua ederdim. Allahım sen ailemi koru beni koru karnımda kini koru. Dogunca o dua soyle oldu, allahım sen evladımı koru. Dogan akadar birsey bilemiyorsun. Tabiki onu da dusunuyor sun ama dogunca dunya bir yana evladın bir yana oluyor. 
0 oy
(5,721 puan) tarafından
Bütün duyguları yaşatan Rabbime hamd olsun insan ; heyecan,korku,mutluluk, endişe hepsini bir arada yaşıyor ..bazen yetememe korkusu kaplıyor içini..korkmamak elde değil zaman o kadar kotu ki büyüyen yavrularımıza ne verebileceğimizi sorguluyoruz..Evlat Bambaşka.. sen evladını hayırlısıyla kucağına al, o kokuyu içine çek anneliğin kitabını yazarsın.
0 oy
tarafından
Canım bak ben de.27 haftalık hamileyim. Ben senin sevgisizlikten böyle hissettiğine inanmıyorum. Eğer senin de benimki gibi ilk gebeliğin ise ve daha önce yeni doğan bir bebelere bakma tecrüben yoksa telaştan hissediyorsun böyle. Ya inan ki bebek nasıl uyumalı nasıl yatırılması onu bile bilmiyorum ona benim yüzümden bir şey olacak diye çok korkuyorum. ben evet araştırıyorum şimdiye kadar yirmi tane kitap okudum belki ama bizim bu telaşımız annelik iç günümüzden işte sadece daha önce tecrübemiz yok yapabilecek miyiz diye düşünmekten. Ama emin ol şu korkuların bile iyi bir anne olacağına işaret. Biz uykusuz kalırız biraz herkesten daha fazla uğraşırız ama yine de en güzel şekilde beceririz inşallah. Bu kötü düşünceleri at kafandan da anı yaşa. Bunları düşünmediğinde zaten için dehşet bir sevgiyle doluyor:)
0 oy
tarafından
Herkeste nasildir bilmem ama benim de hamileligimde ayni senin gibi hic bisey hissetmiyordum kesinlikle dogduktan sonra olusuyo duygular ve gozunden sakiniyosun hic merak etme:) benim simdi ikinci gebeligim hanibtecrubeli oldugum icin daha cok hissederim saniyodum ama hala ikinci bebegim gelmeden tam biseyler anlamadim sanki yok gibi daha dogmadigi icin:)
0 oy
tarafından
Bende aynıyım 35 haftaligim henüz analık duygum kabarmadi belki dogurunca yüzünü görünce değişir 
0 oy
(3,552 puan) tarafından

Hiç hiç öyle düşünme. Bende öyleydim net hissedemiyordum anneliği. Sonra bi doğdu kızım...  o lohusa donemi kafayı yedim Allahım bu nasıl güzel bi şey diye. Şimdi 17 aylık oldu kızım tırnağının ucuna ölürüm onun :)<3

0 oy
(48,908 puan) tarafından
hamileyken anlasilmiyo zaten
0 oy
(1,501 puan) tarafından
Ben de öyleydim doğumda da hatta evde de. Zamanla oturuyor merak etme. 
0 oy
(692 puan) tarafından
Ay o bendede oldu sanki karnında kedi yavrusu var gibi hissediyodjm eli kolu olan insan evladı dogurmuycakmisim gibiydi şimdi 10 aylık olduk bile öyle bı analık yüklendiki. Herkes bir olmaz bende benimkide ilkti vani sağ olsun sağ salim al kucağına gelirisi gelir bebeğim
0 oy
(375 puan) tarafından
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ama.dogduktan sonra o bağ oluşacak emin olun. Şimdiden bunları düşünüp hırpalamayın kendinizi.  Hamileliginizjn tadını çıkarın 
0 oy
tarafından
Canm tekmelerini hissettiğin an sevgisi icine girecektir . Ben de öyleydim . Hele bı doğsun 1-2 aylık olunca onsuz bir hayat dusunemeyeceksin
0 oy
tarafından
Bende ayniydim canm hele bi kucagina al hepsi çorap sökügü gbi geliyor.korkma SEN DÜNYANIN EN IYI ANNESI OLACAKSIN 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 430 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 74 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Anonim (318 puan) tarafından soruldu

383,439 soru

11,475,147 cevap

35,081 kullanıcı

...